Valborg.

Hoppas att ni får en trevlig valborg!
Vad ska ni hitta på?
Jag ska umgås med några vänner, äta gott och spela quizz. Tyvärr är förkylningen inte bättre men man får väl försöka att stå ut iaf.

Igår satt jag och anmälde till några tävlingar. Som det ser ut nu så kommer jag att rida en 110 i Lomma den 23 maj tror jag att det var och sen helgen efter kommer jag att rida 110 och 120 i flyinge. Tyvärr är det gräs där men det är sådant man får ta.
Ska ni ut och tävla något?

Idag kommer Matilda ner och det ska bli så himla roligt att ses! Kommer att hänga i helgen och åka på tävling. inte helt fel sätt att spendera en helg tycker jag nog. =)

Ha en bra dag på er alla och hoppas att alla får vackert och varmt väder.






Nina.

Fotboll.

Nu sitter jag och väntar på att Caroline ska komma och hämta mig. Vi ska nämligen gå på fotboll, jag, Caroline och min pappa. det ska bli trevligt. Idag är det tydligen Malmö som spelar mot Gefvle eller hur de nu stavar det.
Jg är inget jättefan av fotboll men det kan ändå vara kul att se och det är ju faktiskt ett stålande väder och det är varmt och skönt.
Tyvärr är jag däremot megaförkyld och näsan rinner heeeela tiden så jag har fått packa handväskan full med näsdukar. Jippy.

Vad ska ni göra ikväll?






Nina.

Solen skiner....

ja, det är ett helt fantastiskt väder. Fast det hade ju iofs inte skadat om det hade varit lite varmare. jag älskar ju värmen och är rätt glad över att få slippa ifrån mitt eviga frysande. jag avskyr att frysa.
Vad som är lite mindre trevligt är att jag har bränt mig i ansiktet efter helgens vistandes på tävling. Känns inte allt för fint men det är väl smällar man får ta antar jag.

Nu sitter jag på jobbet men ska väl snart packa mig härifrån och åka hem och käka en macka innan det blir dags att åka ner till Göte. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på med honom idag men kanske blir det en liten skrittur eller något liknande. det beror på väder och vind. Speciellt på vind om man säger så. Jag fattar inte hur det kan blåsa så mycket på det stället. Kanske är det för att det inte finns ett träd som tar upp vinden förren på andra sidan Själland. Det känns som en lämplig teori.

På torsdag kommer Matilda ner med häst och allt. Hur kul ska inte det bli på en skala. =)
Longing for you mi darling!

Nu är det dags att jobba vidare men jag hoppas att ni har en riktigt bra dag i solen.






Nina.

Tala om att statistiken är i botten.

Men det är väl så det blir när man skriver typ en gång i månaden. Jag har sagt hur länge som helst nu att jag måste skärpa mig med bloggen men inte blir jag bättre på tt blogga för det. Kan inte ni också ibland känna er trötta på att blogga?
Nåväl.

Helgen som har varit har bestått utav tävlingar på Torns RF. Jag tävlade själv i lördags och då fick Göte gå en 1.05 och en 1.10. Detta för att han inte har tävlat sen i november. Han var nolla i första klassen och vi placerade oss på en tionde plats vilket var helt ok eftersom jag inte alls ridit fort utan som vanligt tagit det ganska lugnt. Jag gillar inte att speeda på mina hästar. Han gick riktigt bra i den klassen och han gick ännu bättre i 1.10 där vi också var felfria på hinder men fick ett tidsfel. det räckte dock till en femteplats för det var helt extremt så mycket fel det var i klasserna. Jag tror aldrig att jag har sett så mycket stopp på en och samma tävling men det verkade som att det mesta faktiskt berodde på den som hade byggt banan. Trixiga och inte alls givna vägar till hinderna vilket ställde till mycket problem bland de som red mindre rutinerade hästar. Trist när det blir så och det kan ju förstöra mycket för både häst och ryttares självförtroende.
När jag hade fixat iordning Göte för kvällen sen åkte jag inom mina föräldrar som hade sparat lite mat till mig så jag käkade där. Mycket gott var det. =)

Göte


Idag var jag på Torn i form av pubilk och i viss mån medhjälpare. Jag hade tänkt ta med Göte och rida 115-klassen men jag orkade inte. Plus att han gick så himla himla fint igår.
Idag var det också mycket fel och konstiga banor.
Stack direkt från tävlingen vid typ halv sex-tiden och ner till Göte. Tog hand om honom och fixade innan jag åkte och köpte en pizza (ja fy på mig!). Så skönt att bara få landa i soffan med något att äta och bara slappa.

Imorgon är det jobb som vanligt. Ska ändå bli kul. Jag trivs ju som fisken i vattnet där.

Nu är det sängen som kallar.

Sov gott.






Nina.

Då sitter man här.

J, då sitter man här i soffan och tar det lugnt efter en mass påskfirande och annat. Imorgon är det jobb igen, känns lite eftersom man har varit ledig i över en vecka. Undrar varför tiden går så fort när man är ledig. Jaja, jag trivs ju p+å jobbet så det är inte så hemskt att börja jobba igen imorgon.

Idag har jag mest haft en lugn dag. Jag har tvättar och sen hopptränade jag Göte. det gick super och han verkar vara i riktigt god form. Vi har tävling om två veckor så nu gäller det att trimma på lite. =)

Just nu är det Harry Potter och de vises sten på TV. Jag fullkomligt älskar Harry Potter, både böckerna och filmerna. Någon som håller med mig? De är så härliga!

Nu ska jag ringa några samtal men jag ska se om jag hinner skriva något imorgon.

Ha det bra alla!






Nina.

Hej och hå!

En liten uppdatering kanske?

Det är inte så himla mycket att säga egentligen mer än att det är jätteskönt att ha lov. Jag behövde verkligen vila upp mig och få sova ut.
Nu är det ju påsk och då ska det bli tid att hänga lite med familjen och släkten.

Imorgon ska jag och familjen åka ut på österlen och titta på konst. Då blir det middag på Bures och det ska också bli jättemysigt hoppas jag. På kvällen är det 30-årsfest för min barndomskompis Caroline. Vi ska vara i hennes föräldrars villa så det kommer nog bli trevligt. =)
På söndag är det ett besök hos en släkting som bor i norra skåne. Det är alltid kul att hälsa på henne och alltid är det så god mat.

Vad ska ni göra i påsk?


Tack Magnus för det jätteroliga spelet!! ;)






Nina.

Ytterligare en lista.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Han stirrade misstroget på de dekorativa bokstäverna Illuminati.
 
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En kudde.

3. Vad var det senaste du såg på tv?
2 1/2 men.

4 . Utan att se efter, gissa vad klockan är:
11.40

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Matildas röst i telefonen.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Precis och jag käkade frukost med Hanna.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Facebook.

8. Vad har du på dig?
Jeans och en rosa hoodtröja.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ja, om en fest. Undrar varför.

10. När skrattade du senast?
För typ en minut sen.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Foton på hästar och några andra tavlor.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja, det gör jag ofta.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Dwet funkar.

14. Vilken var den senaste film du såg?
The Illusionist. Mycket bra film!

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En stor gård och fler hästar.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag är livrädd för vattenfall.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att det skulle gå att bota vissa sjukdomar.

18. Tycker du om att dansa?
Om det är till rätt sorts musik så.

19. George Bush?
Njaaa...

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Philip och Siri.

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja, absolut.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Är du säker på att du har kommit rätt?




April april.

Som vanligt har jag alldeles för mycket att stå i för att hinna med bloggen så som jag borde.

idag är det ju första april och jag har redan lyckats bli lurad en gång...inte ok. Jag blev livrädd när de sa att vi skulle jobba måndagen och tisdagen på påsklovet. Haha. Men det var ju bara lur som tur var.
Annars gillar jag sydsvenskans skämt idag. Det finns här. Vad tycker ni? jag gillar förkortningarna extra mycket. .

Idag är det jobb och sen ner till Göte och trimma. Han har varit så himla fin nu de senaste dagarna så nu känns det som att snart är dags för någon tävling. Jag tror att det blir södra sallerup den 19 april men vi får väl se vad som händer.

Nu ska jag jobba vidare. ha en trevlig första april på er! och försök att inte bli allt för lurade. =)






Nina.

RSS 2.0