Softardag.

Ja, idag har jag verkligen bara softat. Så himla skönt. Sov till typ kl 11 och sen tog jag det bara lugnt innan jag stack ner till stallet vid 14-tiden. Fixade och donade till Göte och några hästar till. Kom ett ösregn och några rejäla åskknallar men det försvann fort och det blev supervarmt. Släppte över Göte på gräset så han blev väldigt nöjd. =)
Efter stallet åkte jag förbi föräldrarna och käkade med dem. Någon god pasta som mamma hade lagat. Mums!
Hälsade på Hugo och såg till min stora glädje att han är bättre i benet. Hoppas på det bästa!

Sen stack jag och hyrde en film. The day the earth stood still heter den och var helt ok. Lite dålig i slutet men ändå ok.



Nu har jag precis varit ute och gått med Bella och vi blev utskällda av en stor schäfer. Mindre kul tyckte Bella men det gick bra iaf! Nu ska vi snart krypa ner i sängen och nanna. Måste vila upp oss inför helgens arbete ute hos Linda och Peter. Ska ju måla staket och allt. Måste även köpa kompostgaller så att vovvarna kan få ha en liten hage. För inte bara Bella ska med utan även Hugo. Mysigt!

Nattinatt.






Nina.

Underbara dag.

Idag har jag haft en mycket trevlig dag! Sov till kl 11 och drog ner till stallet vid 13-tiden. Jag och Matilda stack och käkade på Spanish Garden i Höllviken. Det blev en trerätters. Haha. Min förrätt bestod utav mozzarella och tomat, huvudrätten en bakad potatis med stenbitsrom och till efterrätt blev det en bananasplit. MUMS! Mätta och belåtna återvände vi till hästarna och fixade och donade. Sen hängde vi bara i gräset, snackade skit och läste nån tidning. Senare på kvällen bar det av till Golden Wok i Vellinge för lite inhandling av Thaimat. Jag käkade nån gryta som ändå är ok. Sen var det dags för ridning och då var klockan typ halv nio. Göte var ganska seg faktiskt. Sen råkade M släppa ut hundarna ur sadelkammaren så Matilda och Conrad blev jagade av Nimis och jag och Göte blev jagade av Bella. Det såg så extremt roligt ut att vi skrattade så mycket att vi nästan inte kunde rida vidare. Nåväl, vi blev färdigridna och nu sitter jag här hemma med en otroligt trött liten Bella och en väldigt pigg, men halt, Hugo. Mamma och pappa är på middag så jag passar Hugo några timmar nu. Underbara hundar!


Omgiven av hundar. =)




Jag har precis kranat upp ett varmt bad så jag tänker faktiskt överge bloggandet och krypa ner i vattnet nu. =)

Hoppas att allt är bra!






Nina.

Helt slut!

Vi var ju på inflyttningsfest igår och hjälp vad sent det blev! Vi var inte hemma förren halv sju imorse och då däckades det i säng kan jag säga. Vaknade till vid tretiden och drog till donken innan det var dags för en snabbvisit i stallet. Resten av kvällen har spenderats sittandes i soffan, ja om man räknar bort den tid det tog för mig att laga till en vegetarisk lasagne. Den blev iaf jättegod! Mums.

Har tränat lite med Bella och har precis varit ute och gått en liten runda. Min kära syster passade henne medan jag var på fest och det tackar jag hemskt mkt för! Fick tillbaka henne precis innan jag drog till stallet.

Hugo, den gamle honnarackan har gått och blivit jättehalt på vänster bak men han är jättepigg iaf. Men han haltar riktigt ordentligt så snälla, håll tummarna att han blir bra. Gammelgubben fyller ju ändå 15 år den 10 augusti. Älskade djur!








Nina.

Insomnia big time.

Ligger här i soffan och kan inte somna. Jag tror att jag är en smula övertrött. Men det är sååååå tråkigt. Jag vill bara sova nu mitt i natten.

Jaja, hoppas att ni andra nannar gott iaf!












Nina.

Det var en fredag det ja.

idag har det varit en ganska så lugn dag. Jag vaknade först vid 9-tiden av att Matilda ringde men jag var helt borta så vi babblade inmte så länge. Haha. Vaknade igen vid halv 11 och gick ut med vovven och handlade lite frukost.
Sen var det dags att åka ner till lille Göte för jag tänkte ta hand om honom innan kl 14 för då skulle jag infinna mig hos Linda för att ta en fika. Med Göte var allt bra och det var som vanligt väldigt trevligt hos Linda.

Nu ikväll har jag tvättat och städat. Det är ju inte JÄTTEroligt men å andra sidan är det riktigt skönt när det är gjort! Så nu känns det lite som en befrielse.

Jag köpte ett par nya skor häromdagen, ett par rosa pumps. Jag tror att jag gick max trehundra meter i dem och sen var det kört. fick VÄRLDENS skoskav. Jättekul. Nej! Idag tog jag saxen till hjälp och klippte upp dem lite därbak och hoppas på att det kan hjälpa lite för annars kommer jag aldrig någonsin att använda dem igen och det är ju lite trist förstås.

Jag är även glad för en annan sak, jag har nämligen hittat mitt sedan länge bortslarvade Nintendo DS så jag har roat mig med lite spelande ikväll. Iaf tills att tålamodet tryter.

Nu ska jag ner och hämta upp den sista tvätten. Jippy!


Hund i cykelkorg. =)







Nina.

Uppdatering.....för en gångs skull!

Ja, jag vet att jag är för jäkla kass på att uppdatera min blogg. Skärpning på mig!

Om vi börjar med Falsterbo. Ja, hur var det? Inte så roligt nu för tiden tycker jag. Visst jag hade band så jag kunde komma och gå som jag ville och det var ju praktiskt att slippa betala för spektaklet men jag vet inte om jag tyckte att veckan var vidare rolig. Vissa saker är ju roliga så som att träffa kompisar som jag inte ser så ofta annars. Tror dessutom att jag såg max 10 hästar när jag var där nere. Haha.
Bandet.




På torsdagen var det dags för After ride men det var ingen riktig höjdare eftersom det knappt var något folk där. Sprang på några som jag babblade med men mycket mer än så var det inte så jag stack hem vid 1. Kändes ok att dra då.
På fredagen var det tänkt att vi skulle till Strandbaden men tror ni att vi kom in? Nä, för det var FULLT så vi fick dra till det andra stället där det typ var 18-årsgräns. Men det var ändå ok tack vare de trevliga människor som jag var där med. Det blir inte roligare än vad man gör det. =)
Sen var jag faktiskt inte där nere sista helgen för jag kände inte för det. En sak fick jag shoppat och det var ett regntäcke till Göte. Han kan behöva ett nytt eftersom han alltid drar sönder dem.

På söndagkvällen drog jag upp till sommarstugan och hängde lite med familjen. Kom hem igår och det är helt ok att vara tllbaka i stan.
Träffade Caroline ocg Stefan igår. Man får passa på att träffa dem medan de är nere från Stockholm. Idag har jag fickat med min arbetskompis Maria och vi satt och chillade på Davidshall. Även lille Bella var med och nannande i skuggan.
Ikväll är det äntligen dags att se Harry Potter and the halfblood prince! har hört att den inte ska vara så bra men det struntar jag i. Ska bli kul att se den. Jag och min syster ska ut och käka innan det är dags för filmen. Vi hade tänkt att se Ice Age innan men de gick samtidigt tråkigt nog.



Vad händer annars? Ja, idag kommer ju Matilda ner och det är alltid kul! Sen är det fest på lördag. Kan nog bli trevligt tror jag allt.

Lite blandade bilder.

Redo för fest.


Hundbilder.






Kul skyltar som jag har hittat. =)




Hoppas att allt är bra med er!






Nina.

Falsterbo.

Ja, nu är ju Falsterbotävlingarna i full gång så jag spenderar större delen av dagarna där nere och som det ser ut framåt så även nätterna så jag återkommer med bloggandet när jag har tid. Är bara hemma en kortis nu och ska snart iväg igen.

Hoppas ni har det superbra i värmen.






Nina.

En liten uppdatering.

Idag har jag, Bella och min moster hälsat på min mormors syster uppe i norra Skåne. Det är aldrig fel för det är trevligt sällskap och väldigt god mat. =)
Så nu lider man ju av någonslags paltkoma för att man har ätit så mycket.

ikväll är det åter dags för Morden i Midsomer. jag vet inte riktigt vad jag tycker om det längre. Det tillhör sommaren att titta på avsnitten men jag tycker verkligen att de har förlorat i kvalitet. Vad tycker ni?

På söndag börjar Falsterbo Horse Show och det ska väl bli ganska roligt hoppas jag. Träffa en massa folk som man inte träffar så ofta annars. Blir väl några kvällar på Strandbaden kan jag tänka mig. ;)
Vem mer ska dit?


Ha en trevlig kväll. =)






Nina.

Hemkommen från stugan.

Japp, jag kom precis hem och jag kan säga att det är som en ugn i min lägenhet. Inte helt ok. hunden flåsar och jag svettas. Det var skönt i sommarhuset. Sol och bad.
Imorgon ska jag först till stranden med Caroline och sen är det tjejfest hos Desiree. Helt ok däremot. =)
Nu ska jag snart iväg till nån pub med Desiree och hänga lite. Men visst är värmen undebar.
Jag var och shoppade lite igår. Köpte två klänningar som jag tyckte var riktigt härliga och somriga.

Nu ska jag vila lite innan det är dags att packa ihop sig för en tur till puben.

Försök att inte svettas bort i värmen. ;)






Nina.

RSS 2.0