Nu är "min" valp född!!

Nu är lilla Nasdaq född..Jag är så JÄVLA nervös! Jag som tänkte att jag skulle vänta tills nästa sommar men nu finns det ju en till mig. 5 tikar och 2 hanar. De föddes inatt så de är bara några timmar gamla. Ni kan gå in och titta på dem här: Hillstars kennel.
Ni kan kolla på valpar och under blogg så ser ni bilder. Jag är sååååå nervös! Hahahahaa.....jaja, vi får väl se. =)

Scoody har hittat en friare.

24cf23c205b876478d8f3af4e4e31697.png

Scoody har hittat en friare.


Idag....

har det inte hänt jättemycket. Jag red Göte och han var extremt pigg. Vi gjorde en liten övning nämligen bom- 3m- bom-3m- litet hinder. Han drog på så in i så det fick bli en himla massa trixande innan han ens lugnade ner sig en smula. Han var helt svettig efteråt och det var inte av ansträngning utan av att han blir så till sig.

Imorgon ska jag träffa Hanna och kolla på hennes häst innan vi åker till Göte. Senare på dagen ska jag till Linnea och babbla en massa. =)
Scoody kommer givetvis att vara med hela dagen.

Nu ligger pojkvännen och kollar på något vetenskapsprogram och jag känner att jag snart kommer att somna.

Ha en bra kväll.

Godnatt alla.

7bd6668f2e1329cd76c30f29ad90f8cd.png

Godnatt alla.


vi är i stallet.

7f1043342d9a5a206d1af8f215580839.png

vi är i stallet.


Man vet att....

....man har en söt hund när okända människor fotograferar den med sin mobilkamera. Då bli matte mäkta stolt kan jag säga.

Idag hade jag utsläpp av de fyra hästarna och jag kan säga att det är ganska behändigt med 4 hästar. Snabbt lätt och smidigt. =)
Däremot var det verkligen inget roligt väder. Regn och blåst. Men hästarna ska ut ändå.
Scoody höll sig mest i stallet och ville inte vara ute. Hon led sig igenom en snabb kisspromenad innan vi efter stallet åkte till Linnea och fikade. Hon hade bakat chokladkaka och jag åt alldeles för många bitar...givetvis.
Vi babblade givetvis en massa om hundar men även om hästar såklart. Kul med en annan hundsportfrälst. ;)

Jag red inte Göte idag men igår var han helt ok. Lite pigg och spänd men det får man ta när man precis kan börja rida ute. jag kunde dock inte rida så länge för underlagen ute är väldigt djupa och jag vill inte slita på hans ben. men förhoppningsvis så ordnar de underlagen snart.

Hoppas att ni har en bra kväll. =)

Äntligen har jag anmält.

Ja man skulle ju kunna tro att det var till en hopptävling men ser ni det är det inte utan jag har äntligen fått plats och anmält mig till en hett efterlängtad agilitykurs! Jippy.
Jag undrar ju förstås hur Scoodan kommer att ta detta och om hon kommer att tycka att det är kul men jag hoppas det. Hon är ju iaf väldigt smidig. Men man vet aldrig med små och bestämda damer.
Idag var hon med i stallet, vilket hon är varje dag, men som hon höll på och busade idag. Hon var verkligen på språng. Härligt!! Nu ligger hon dock heeeeelt utslagen i sin soffa. Mammas hjärta.

Sen en annan sak. Jag funderar på att skjuta upp mitt planerade valpköp tills nästa sommar. Tyvärr har jag ju hittat en mycket intressant kull som jag isf får tacka nej till (om där blir någon liten till mig) och det är ju förstås väldigt tråkigt. Men kanske skulle jag ta och fokusera på bara Scoodan nu och se om vi kan få till det med agilityn.
Jag längtar ju ändå efter en valp så det känns lite tråkigt att kanske inte få någon men det kanske ändå passar bättre nästa sommar. Vad säger ni?

Blivande agilitystjärna? ;)




Förresten så blir jag superduperglad om ni vill rösta på mig i Matildas tävling! =)





Kan man säga mer än att det är und

171c6edf8d8e2b5987238ca96848cb02.png

Kan man säga mer än att det är underbart?


Vi är ute och äter.

201c7204a574cce1d750cc06ba54f12c.png

Vi är ute och äter.


Kan man säga annat än nice!

0-444d48ef2a10634e46067de45fc733a7.png

Kan man säga annat än nice!


Rösta på mig! =)

Som månadens ekipage på Matildas blogg. Snälla snälla! ;)


Onsdag.

Idag har det inte hänt så mycket. Men har haft fullt upp ändå sas.

När som helst kommer LH-valparna att födas. Får se om det blir någon till mig och om jag beslutar mig för att ta den. Väldigt spännande!!
Den är på dygn 60 nu....wiiiii.

Jag längtar så ofantligt till sommaren. Hur kan man längta så mycket? Tänk alla härliga grillkvällar och när man kan vara i stugan och bara ha det bra. Jag måste även börja kolla efter sommarbete till Göte. Han ska få gå ungefär 2 månader. Han är ju trots allt 18 år. Men om det inte blir någon valp i sommar så får han kanske gå lite kortare tid men inte så mycket.

Jag och Scoodan var ute en runda för en stund sedan och då mötte vi en väldigt uppvaktande JR-hane. OMG så söt han var. Det tyckte Scoodan också...iaf nu när hon löper.

Imorgon ska jag på en viktig sak på FM men sedan är det dags för stallet och sen träffa pojkvännen på kvällen. Han drar till Stockholm på fredag och är där hela helgen. Tråkigt men jag ska nog kunna roa mig själv ändå.

Ha det bäst alla!


Någon vill ut och gå.

0-347e00220b98582a65f9ec103d255b04.png

Någon vill ut och gå.


Mysigt att nanna kudde.

7e0ce21a0cbc95b79bce27b31ce3219f.png

Mysigt att nanna kudde.


Scoody och katten solar.

0-1682330af197dbad254c72a7458a05df.png

Scoody och katten solar.


Idag blir det uteridning.

489b2e44430a2304a6620eadc38e382e.png

Idag blir det uteridning.


Jag är ledsen...*facebook*

Det jag skulle skriva är att jag är "ledsen" men jag håller verkligen med den här bloggerskan i det hon skriver. Det blir liksom för mycket ibland när man läser hela romaner som status på Fejjan. En rad eller två är väl kul men när man går in i allt i minsta detalj är det bara...tragiskt.

Håller ni med eller vad säger ni?

Snacka om att jag behöver energi!

656c22fca2bbee451e0dc77b8ed69aae.png

Snacka om att jag behöver energi!


Jag har fastnat vid jack russellri

349e5bed6440c5d00df5cf94cf028c49.png

Jag har fastnat vid jack russellringen.


Igår var jag nog världens tråkigaste.

Jag var ju hos pojkvännen igår och vi gick och hyrde två filmer. Satte igång den första filmen och typ 45 minuter in i den så somnar jag och sover HELA natten på soffan. Pojkvännen ser färdigt filmerna och går in och lägger sig medan jag snarkar vidare på soffan. Sanslöst social är jag ju. Han ville inte väcka mig för jag såg ut att sova så gott. Haha. Så han fick snällt gå och lägga sig själv. Hur tråkig är inte jag liksom?

Idag är det riktigt tråkigt väder här. Regn och dimma. jag åkte ut till stallet vid ett och halv 2 kom hästarna in. Vi i "mitt" stall vill ju gärna ha våra hästar ute i vilket väder som helst men de fick iaf komma in lite tidigare idag och det verkade ok med dem. ;)
Göte var pigg idag men kändes helt ok, lite stark som vanligt men det är man ju van vid.

Nu ska jag i badet innan det är dags att läsa lite. Ha en trevlig lördag!

Snart ska denna blöta hästen ut oc

0-2dc550d7abc394bc1be2aa12c31358d8.png

Snart ska denna blöta hästen ut och trimmas.


Så jäkla tråkigt väder!

07ebdbfc22f86ec9790a9a3815779844.png

Så jäkla tråkigt väder!


Inte haft tid att blogga.

Och det har jag inte nu heller. Ska alldeles snart hem till pojkvännen och chilla lite. Jag är så fruktansvärt trött så jag kommer antagligen att somna i soffan. Imorgon skulle jag egentligen inom hundutställningen men jag kommer inte att hinna så jag får nöja mig med att besöka den på söndag och då ska jag träffa en LH-uppfödare och babbla lite med henne. Jag hann inte heller rida idag men imorgon ska det trimmas. Haha.

Ha en härlig fredagskväll.

Någon har precis väckt mig.

0-40e22683a800ed8c2de5aeca7cac7934.png

Någon har precis väckt mig.


Klippt lite på byrackan (och jag har ett dilemma)!! Hilfe.

Nu har jag precis avslutat min frisering av lille Scoody. Hon blir så fruktansvärt smutsig när hon är ute så jag klippte bort lite päls vid benen på henne. Det fastnar alltid stora lerklumpar där. Hon verkade tycka att det var ganska skönt att bli av med den pälsen. Hon har ju ganska mycket päls om man säger så. I sommar ska hon klippas ner för hon blir så extremt varm och vi är ju ute mycket!
Nu har hon iaf belönats med en tuggodis som hon redan har tuggat i sig. ;)

Mycket smutsig hund efter stallet.


Jag har ett dilemma....Hur ska jag göra?
Jag står ju med på en valplista och tiken väntas föda alldeles snart. Just nu känner jag mig lite tveksam till att ta en valp. Det är väldigt mycket jobb (vilket jag iofs tycker är roligt) och jag funderar på om jag ska ta en omplaceringshund när jag hittar en som är trevlig. Problemet är ju också att jag verkligen har hittat en ras som jag gillar och vill ha och om jag väljer en äldre hund så kommer jag inte att få den rasen.
Det är ju också svårare att ha någon som passar vovvarna när man har en valp. Så som det är nu så passar mamma Scoodan jätteofta men jag vet inte om de ställer upp på det om jag även har en valp. Jag måste nog prata med mamma när hon kommer hem. Fast sen kan jag ju inte hänga upp mig på vad de tycker men det är ju roligare om vi kan hjälpas åt så som vi gör nu.
Samtidigt verkar den uppfödare som jag har kontakt med vara superseriös och ha trevliga hundar.

Någon som kan ge lite input?

Det går åt rätt håll!

4d80b66d0808f361380e7a050d945d0f.png

Det går åt rätt håll!


Fy fan för djurplågare!

Sådant här borde inte få förekomma. Personen har ju verkligen tappat all kontroll och borde beläggas med djurförbud för tid och evighet! Sådana människor har förverkat sin rätt att umgås med dessa underbara djur. De ska inte ha med försvarslösa levande varelser att göra. Man undrar ju vad som har gått fel i huvudet på personer som behandlar djur såhär.

Fy fan rent ut sagt!

Glöm inte tävlingen!

Om boken Ett magiskt äventyr!


Just nu...

....är allt bara skit! Fy fan!

Nu ska jag rida.

0-622d8dda2acccbf2c714170a493b9599.png

Nu ska jag rida.


Stallet.

Nu ska jag och Scoody alldeles strax ut till stallet. Jag måste trimma Göte lite innan han blir alldeles odräglig. Bäst att passa på innan där är en massa folk.

Idag var jag och Scoody inne i en enorm djuraffär och jag köpte två kycklingburgare till henne men tror ni att hon vill ha dem? Nänä. Jag vet ingen hund som är så extremt kräsen som hon är. Helt extremt.
Jag får väl se om hon vill ha dem när vi kommer hem från stallet. Hon lär vara lite trött då. jag tror desutom att hon har gått in i höglöp nu. Hon är rätt slö för tillfället. Men vi tränade inkallning igår och han var SÅ duktig!

I helgen är det Malmö internationella hundutställning. Ska bli jättekul att gå på!

Nu ska jag dra. Ha det bäst!

På match.

-a180447e45f429997ec7f080679e0d0.png

På match.


Hockeykväll.

Nu ska vi iväg om någon timme. Först käka och sen är det hockey. Ska bli kul och mycket spännande att se.

Idag var hovslagaren och skodde Göte. Det gick jättebra precis som vanligt. Sen fick han sig en genomborstning innan han fick gå ut i hagen igen till sitt hö. Detta = nöjd häst. =)

Jag krattade typ hela den delen av gårdsplanen som är mot mitt stall medan hundarna låg och njöt i solen. Det var nog 15 grader intill stallväggen.
Scoody löper ju så Hugo är väldigt intresserad men det ska absolut inte bli några valpar där så det gäller att hålla dem åtskilda. ;)
Hon har iaf inte börjat höglöpa än men jag misstänker att hon börjar snart så då får Hugo vara hemma.

Nu ska jag i badet och börja fixa mig inför kvällen. Ha en bra dag alla!

Trött på bloggen.

Känner ni så ibland också? Att ni bara vill lägga ner bloggen?

Jag kan känna så ibland. För det mesta tycker jag att det är kul att blogga men som idag har det inte känts kul bara.
Det som är roligt är ju att bloggen fungerar lite som en dagbok. Ibland går jag tillbaka och läser gamla inlägg och det är verkligen jättekul. Minnen väcks ju till liv. =)

Något som jag tycker är lite halvtrist är de som kommenterar ett inlägg utan att ens ha läst igenom det. Istället för att fråga saker som står i det inlägget kan man väl bara läsa igenom det? Som tur är händer det inte så ofta. =)
De flesta läser ju iaf igenom det de kommenterar på.

Nu ska jag och Scoody ner i bingen.

Godnatt på er.

bygger hinder.

325402a7b6eb42b6695db0f4307eaefc.png

bygger hinder.


Idag är det måndag.

Ja det vet nu ju redan förstås. ;)

Jag ska snart iväg och ha träning. Ska bli kul. har inte sett hästen innan så det kan ju bli lite spännande. Som tur är är det ju lite varmare nu så förhoppningsvis kommer jag inte att frysa ihjäl inne i ridhuset.

Middagen igår var jättetrevlig. Kul att träffa Linda och Peter. Det var alldeles för längesedan.

Imorgon är det hockey med pojkvän och pappa. Redhawks mot Almtuna. Innan matchen ska vi ut och käka. Mysigt.

Nu ska jag snart iväg. Ha det bäst.

Nu....

....ska vi ha middag. Det blir tacos. Mums.
Sen kladdkaka till kaffet och därefter godis.

Ha en härlig kväll!


Borde skriva något.

Men jag vet inte riktigt vad.

Melodifestivalen igår var ju en katastrof. Salem skulle ha vunnit. Men som vanligt när svenska folket ska säga sitt så blir det bara så fel. Ingen av de utländska jurygrupperna röstade fram vinnarlåten så vad säger det? Fantastiskt om vi ens kommer till final i år. Suck.
Men man får väl vara glad över att det inte var Pernilla W som gick vidare, sämre låt har man ju knappt hört.


Jag har precis kommit hem från stallet. När jag höll på att fixa där rinde det och det visade sig vara en man som hade hittat min plånbok och ville lämna tillbaka den. Jag hade tappat den när jag hoppade in i bilen. Så jäkla schysst av honom att ringa och fixa så att jag fick tillbaka den!! Det finns alltså ärliga människor kvar.

Nu har jag precis kört pojkvännen till ett möte och jag funderar på att vila en timme innan jag ska hämta honom igen. Jag har sovit alldeles för lite. Ikväll kommer Linda och Peter hit på lite mat. Kul!
Igår varvi hos Hanna och Peter och GRILLADE...japp, ni läste rätt. Fast det var ju inte varmt ute. Haha.

Nu ska jag äta en macka och chilla lite.

Hoppas att ni har det bra!

Kollar melodifestivalen.

0-510a39855c5e1d8711994c64b00ac259.png

Kollar melodifestivalen.


Kommentarer.

Visst är det kul när man får kmmentarer där folk ska påpeka saker för en. När jag skriver på bloggen så skriver jag bara och korrekturläser nästan inte alls. Det är ingen c-uppsats liksom. Jag är dessutom svensklärare så det är inte det att jag inte vet eller inte kan. Men jag tror att många känner igen sig att man bara skriver när man skriver på bloggen. Men ändå är det vissa som ska vara bror duktig och komma med synpunkter. Jag har precis fått en bror duktigkommentar.  Härligt att personen inte kan skriva sitt namn heller.

Jag har precis fått den här:
A om Ut och resa.:
Juni stavas inte med versal.


Ut och resa.

Mamma och jag ska ut och resa i början av Juni och nu har jag minsann valt ut vilken resa vi ska åka på. Jag fick fria händer inom Temaresors sortiment och jag valde den här.

Det ska bli jättemysigt att komma iväg lite och det ligger bra i tiden OM det skulle vara så att det kommer hem en liten valp till mig. ;)

Min pojkvän har hus på korsika men jag får nog dra dit nästa år när Scoodan är vaccinerad och fått pass så att hon kan hänga med. Och skulle jag ha en vovve till måste även den ha pass såklart.


Ska ni åka på semester i sommar?

Nu ska jag ut och kissa vovve innan det är dags att krypa ner under täcket och läsa lite.

Godnatt!

Någon som är helt slut efter dagen

5ad2884058c901e8e0fd9e4ef55167f1.png

Någon som är helt slut efter dagens aktiviteter.


På en isig promenad i bokskogen.

Jag och Scoody är nyss hemkomna från en promenad i bokskogen. Vi gick ihop med Linnea och Eddie. Som vanligt med andra ord. =)
Det var riktigt isigt och slipprigt ute i skogen och det var ju inte jättenice. Hundarna blev inte nådigt smutsiga. Alltid liks mysigt med en långhårig hund. Hon har dessutom börjat löpa så både Hugo och Eddie har varit i extas idag. Haha.

Vi ska snart hem till mamma och pappa och äta. Mamma och syster drar till Thailand senare ikväll och jag är inte ett dugg avundsjuk...ehhh..ja. Hoppas att de får en underbar resa iaf!

Sen är det tid att åka ut till Göte medn efter det är det chillkväll som gäller. Bara jag och Scoodan. Mysigt.


Och vet ni....jag står på valplista nu! Spännande. Det är ju absolut inte säkert att det blir någon valp (ska ju ha tik och det är ju fler köpare med på listan).

Jag vill ju ha två hundar men sen räcker det.

Så kanske blir det en liten en i sommar. Det ser både jag och pojkvännen framemot.

Kanske blir det en liten Nasdaq.


Trevlig fredagskväll på er och ha nu lite fredagsmys. ;)

Jättekul väder:(.

0-35171a6bcc3e491d4671ba17400563d9.png

Jättekul väder:(.


Något kul på bloggen. *Djurtävling*

Jag vill hitta på något kul som händer här på bloggen. Matilda har ju en rolig sak där hon utnämner veckans ekipage. Jätteroligt och det tycker jag att ni ska vara med i!

Jag tänkte köra en liten tävling här på bloggen.
Har ni något djur som har gjort något speciellt och som ni anser vara värd ett pris för sin insatts eller bara för att djuret har gjort något roligt? Då skickar ni in er berättelse om det här djuret och en bild på det. Priset blir beroende på vad det är för djur som vinner.
Det kan vara allt från att djuret kan konster till att det kanske har räddat dig eller är expert på att trösta dig när du är ledsen.
Jag länkar även till er blogg/hemsida om ni har någon.

Ni kan mejla mig på [email protected] och berätta.

Jag lägger sedan ut bilder och berättelser i bloggen och läsarna får rösta fram vilket djur de anser mest vara värd priset.

Fina priser utlovas. =)



Nu har jag fått pannbandet som jag

593d413be2b52b07faebe8bb77faf2bc.png

Nu har jag fått pannbandet som jag vann! Jättefint!


Tävling.

Jag är givetvis med och tävlar om ett OS-träns hos Matilda.


Hoppfilmer från idag.

Min syster ville ju testa att hoppa Göte idag så jag passade på att filma lite. Jag babblar en himla massa på filmerna men jag var ju tvungen att instruera samtidigt som jag filmade. Haha.

Här kommer några korta filmsnuttar.






















Lilla Scoody var givetvis också med.





Ja, det var lite filmer det.  Göte var jättefin.

Nu ska jag kolla vidare på Its me or the dog. =)

Nu har jag bestämt mig!

Jag har, som vissa av er redan vet, länge gått och funderat på en hund till. Jag tycker att det är så fantastiskt kul det här med hundar och det ger mig så enormt mycket glädje i livet.
Jag har kollat på raser de senaste tre månaderna men nu har jag äntligen hittat vad det ska bli för ras. Låt mig presentera Lancashire Heelern!



Heelern är den minsta bland vallhundarna mellan 25-30 cm i mankhöjd.

Heelern har sitt ursprung i grevskapet Lancashire i nordvästra England, där den sedan 1400-talet varit känd som farmarnas hund.

Den har haft som uppgift att fösa kor, fånga råttor och vildkaniner. Den har också gjort sig känd som sällskap åt tävlingshästar och att hjälpa fiskare hålla fåglar borta från fångsten. Rasen är även omtalad för sin obrottsliga trohet gentemot ägaren.

Heelern är mycket "intelligent" som har stort ordförråd av läten när den pratar med ägaren. Att den är "intelligent" får inte missförstås så man underlåter att fostra den och lära den saker, för då tar den saken i " egna tassar ". Då blir det som det blir.

Heelern är en humorist och det är mycket vanligt att den skrattar genom att visa hela tandraden.

Rasens mångsidighet har gjort den mycket populär som sällskapshund både för pensionärer som bara vill ta promenader såväl som till tonåringen som gillar agility och andra aktiviteter. 

 
Informationen är tagen från
http://www.lancashireheeler.se/


Jag tror att det är den perfekta rasen för mig. Sen när det blir av att jag köper en får vi se. Det ska ju passa också och jag vill givetvis ha bra linjer. =)


Nu till något annat.
Ikväll ska jag och min syster ner till  stallet och hon ska faktiskt få hoppa lite. Det känns nästan som att någon vill överta min lille fux. ;)
Men det är bara kul att hon vill rida honom lite för det har hon aldrig velat innan. Och rida kan hon ju så det är bara kul.
Jag hade iaf tänkt försöka filma och lägga ut det här. Om jag får för henne men det tror jag nog.
Kul att se när någon annan hoppar hästen också för själv ser man ju aldrig något eftersom man sitter på.

Brukar ni låta någon annan rida din/dina hästar? Det är typ aldrig någon annan än jag som rider Göte.

Nu ska jag åka och kolla på friluftskläder. ;)

Var tog våren vägen?

159308dca42aacfcd25e336cda391d96.png

Var tog våren vägen?


TråkNina.

Ja, det är jag idag. Jag har ju inte haft någon tid för min blogg. Det har varit full fart hela dagen.
Jag har bla varit och fikat med en kompis som jag inte hade träffat på länge. Superkul att ses och catcha upp lite. =)

Idag är jag hästledig för jag har så mycket att stå i och pojkvännen kommer hit vid 19-tiden så då måste jag ju hinna umgås med honom också.

Jag var i en hundaffär igår och köpte färskfoder till hundarna. Tror ni att Scoodan är så förtjust i det? Näää, givetvis inte! Typ 99% av alla hundar älskar det fodret men inte min lilla dam. Däremot har hon krängt pannkakor big time idag. Ibland undrar jag om det verkligen är en hund jag har. ;)

Annars händer det inte mycket spännande. Snacka om tråkigt. Jag längtar tills det blir varmt och skönt. Idag har vi haft dimma, blåst och minus 1 grad. Myyysigt...nooooo.

Göte var helt jäkla vild igår. Jag förstår inte varifrån han får sin energi. Tänk om man bara hade haft ett uns av den energin. Hade varit helt ok!

Hoppas att ni har en bra tisdag.


Och glöm inte tävlingen!

Jag skrattade iaf jättemycket.

Kolla när den stackars uppfödaren ska försöka ta bilder på sina valpar som ska säljas. Det är inte lätt med en hel kull JRTs. ;)

Ha ljudet på!

Underbara!








Glöm inte att anmäla dig till tävlingen: http://ncn.blogg.se/2010/march/tavling-i-bloggen.html#comment

Nybadad liten tik.

52291153318b10830a9aafbb294e9f89.png

Nybadad liten tik.


till häst.

0-43cf10194f22d38acc2836605a3c2c24.png

till häst.


Tävling i bloggen.

Jag tänker lotta ut ett exemplar av boken jag har skrivit. =)
Så om någon är intresserad av att få den, signerad och allt, så lägger ni till mig på bloglovin, länkar till det här inlägget i er blogg och skriver en kommentar här. =)



Här kan du läsa mer om boken.


Hoppas att ni vill vara med. =)

Jag drar vinnaren den 20 mars.

Jag måste ju berätta!

Jag har ju glömt att berätta att Götes foto kanske kommer att sitta på en produkt som följer med en av våra stora hästtidningar. Hur kul hade inte det varit? Det fotades en massa igår och förhoppningsvis blev det några bra bilder men det verkar så. De ska bara godkännas av layoutaren eller något på tidningen. Då får ni köpa tidningen så att ni får det Göte är med på. ;)

Modell?


Det är ju dock inte den här bilden det snackas om. Haha.

Bilder.

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.

















Från dagens promenad runt Arriesjön.













JAG VANN!!

Jippy! Jag har vunnit en strasspannband hos Karoline!!

Så himla roligt och jag blev verkligen jätteglad! =)


Så var det söndag.

Och jag har inte gjort något vettigt alls idag. Varit ute en kisserunda med hundarna men inte mycket mer.
Jag hade väl tänkt sticka till stallet snart och rida Göte lite. Jag längtar tills man kan vara ute och rida ordentligt, inte bara halka sig fram som man gör nu.
Tänk när man kan ligga och bara galoppera och sätta en grym kondition på hästen.
Idag blir det ridhuset, som vanligt. Lite tråkigt men hästen är pigg iaf. =)

Jag tänkte kanske att jag skulle se Simpsonfilmen ikväll. Någon som har sett den?

Nä, dags att ta tag i dagen tror jag nog.

Ha en bra söndag!

En mycket trött hugo.

0-114d448072bc91a23b3391b4d780f8c7.png

En mycket trött hugo.


Musik hela kvällen.

Nu ska jag kolla på melodifestivalen. Låten som Måns Zelmerlöv sjunger nu i inledningen är himla bra alltså. Det tyckte jag redan när jag hörde den i James Bond-filmen med samma namn. Min favoritBond all times!


Jag tycker fortfarande att Christopher Walken är skitsnygg i den filmen (han spelar Bad guy). ;)



Nu ska jag ta min nylagade kantarellsoppa och nybakade bullar och kolla på Schlager.

Vem tror ni vinner?

syster rider göte.

5c4a8eebfb2b7826a1e8bca30e527aac.png

syster rider göte.


Till Matilda...

Citat: Den är asabra.



Ska snart till stallet. Uppdaterar när jag kommer hem.

Kvällens film.

Vi har precis sett klart på The last house on the left. Lite blodig om man säger så. Ok men inte mycket mer.

Nu kollar pojkvännen på någon kass Highlanderfilm och jag kollar bloggar. Ska snart ut med de små men jag drar mig lite för det är så kallt..isch. Men det måste ju göras.

Imorgon ska jag och pojkvännen antagligen ut och handla en kostym till honom sen ska min syster följa med mig till stallet och rida Göte lite. Hon har aldrig kommit överrens med honom så vi får väl se hur det går. ;)

Kan vara en riktig buse.



Myskväll.

Jag kommer givetvis inte hinna lägga ut några bilder idag. De får vänta tills imorgon.

Jag sitter och väntar på att pojkvännen ska komma hit. Vi ska gå och handla och sen laga någon mumsig mat. Det blir nog en film och lite cääändy också. Precis så ska en fredagskväll avnjutas, eller vad säger ni?

Båda vovvarna ligger helt utslagna nu. Det var ansträngande i stallet. Kolla katter och fasaner är helt klart en utmaning om man är en liten hund.

Snart är det dags för Malmö internationella hundutställning. Någon som ska dit? Jag ska dit båda dagarna. Kanske följer pojkvännen med en utav dagarna men annars kommer jag nog att få traska runt själv så ropa om någon vill med. =)

Man kan inte ställa blandraser men hon är ju underbar ändå.


Man kan inte heller ställa JRT som inte är reggade i SKK. Kanske tur det...en Hugo på en utställning...jag vet inte.


Hoppas att ni alla får lite fredagsmys ikväll.


För mycket att göra.

Jag har att göra hela tien så det har inte varit någon bra uppdatering på bloggen men jag ska försöka lägga in bilderna från igår. Gör det när jag kommer hem från stallet. Om jag hinner.
Idag ska jag inte rida. Tiden räcker inte till.

Dags att hämta hundarna hos mamma- scoodans dagmamma. ;)

Ha det bäst!

Man blir gråtfärdig.

Små fina trynisar.

Sådant FÅR INTE hända!!

Dags att byta schabrak.

31bf438ff488190e990b7d3592beeea3.png

Dags att byta schabrak.


En dag i stallet.

Ja nu ska jag sticka ut till stallet och jag ska ha kameran med mig så jag kan fota där ute. Jag hade tänkt trimma Göte lite. Kanske lägga fram någon bom också. Men det beror på hur många som har tänkt rida samtidigt som mig.

Jag gillar övningen med bom-3m-bom-3m-bom-6m-bom.
Jag lägger dem inte riktigt på 3 meter utan starx under. funkar superfint på min heta häst.

Jag kom precis hem från massören. Snacka om att jag hade spänningar i ryggen. Skönt att de är fixade nu. jag går ju till honom en gånmg i månaden för att försöka hålla min rygg ok.

Nu ska jag dra men jag lägger in bilder sen.

Ha en bra dag!

Jag är tydligen utmanad!

Jag har blivit utmanad av: http://bockerochhastar.blogg.se/

Så här går det till...

-Varje "spelare" börjar med att skriva 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.

-Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själva i sin blogg & samtidigt
ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista av deras namn.

-Efter det är gjort skriver han lr hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de
är tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


Här är 6 speciella saker om mig:

1. Jag har gett ut en bok.
2. Jag är paniskt rädd för vattenfall!
3. Jag har varit 9 timmar på valsafari utan att se en endaste val. =(
4. jag började gråta första gången jag satt på en c-ponny. (Jag var 6 år och hade bara suttit på A- och B-ponnyer).
5. Jag kan gilla folkmusik. Haha.
6. Jag skulle kunna tänka mig att bli kirurg. Intressant!

Jag utmanar:
Matilda
Åsa
Jeanette
Emma
Linnea
Carro



Idag red jag ute med Göte. Ja, ni hörde rätt! Ute...
Kan ni tänka er? Jag skulle ta lite foton men jag hade min gamla mobil (den andra måste ju lämnas in) och man såg knappt vad det var på bilderna så det blev inga. Men det var riktigt härligt. det var jag, Göte och Scoody. =)

Ikväll ska jag hem till pojkvännen. Vi ska käka kinamat och kolla på film. Mysigt.

Hoppas att ni har en härlig kväll!

Intill väggen!

75c6df459226403e3b903d0b1374c55c.png

Intill väggen!


Sol och blå himmel!

-26e0e8ade478d2d43d0301be87f4090.png

Sol och blå himmel!


Flickvän till en välkänd man.

Jag är ihop med en kille som är ganska välkänd inom en viss gren eller vad man ska säga. Detta medför att folk gärna kopplar ihop oss som en enhet sas. ibland blir det lite irriterande när folk frågar mig om saker som han har sagt eller gjort. Fråga honom liksom. Jag står inte i direktkontakt med hans tankar.
Mest är det ju förstås kul att han är den han är för man får träffa en massa trevliga och intressanta människor. =)
Men det är just det när folk inte förstår att vi inte delar hjärna jag och min pojkvän.
Men det är väl antagligen sådant som man får ta och det gör mig inte så mycket för det mesta men då får jag som vanligt ändå förklara att om det är något de vill honom så får de ta det med honom och inte med mig. jag vet typ inget om det han vet så gå till källan liksom. ;)

Nu sitter jag och kollar på Dating in the dark. Inte så jättebra precis. Väntar mest på att desperate housewives ska börja. Jag har inte sett det på ett tag men nu blev jag lite sugen faktiskt. Verkar spännande.

Till kvällsmat idag åt jag en jättestor sallad. Jag försökte att skicka bilden med mobilen flera gånger men det fungerar inte alls. Fungerar det för er att mobilblogga?

Nu ska jag och hundarna slappa i soffan. Nice!




Hos frisören. Snygg va?

0535e19dd8d916452431cab047b5b594.png

Hos frisören. Snygg va?


Lista.

Dagens humör: Ok.
Dagens mående: Fruktansvärt trött!
Dagens borde: Plugga mer.
Dagens frisyr: Knut.
Dagens smink: Lancome foundation, rouge, brun ögonskugga och mascara,
Dagens klädsel: Jeans, brunrutig lammullströja.
Dagens planer: Till frisören, rasta hundarna och vila.
Dagens materiella vill ha: Fler hästar ovh hundar.
Dagens fundering: Optimister vs pessimister.
Dagens beroende: Scoody och Hugo.
Dagens tråkigaste: Trött!!
Dagens längtan: Åh du ljuva sommartid!!
Dagens superlängtan: Härliga sommarkvällar.
Dagens tidning: Den nya tidningen S.
Dagens låt: Vi kommer aldrig att dö - Bo Kaspers orkester.


Nu ska jag snart till frisören. Det ska bli trevligt. Måste fixa till håret lite och de gör det så himla bra där jag går.

Hoppas att ni har en bra dag!




bloglovin

Bloglovin.

Jag har ju upptäckt fördelen med bloglovin. Man får direkt information om det har hänt något i en blogg som man följer.
Det är ändå ganska många som läser min blogg men det är inte så många prenumeranter. Jag lägger gärna till fler på min bloglovin så säg bara till så kan vi läsa varandras bloggar! =)

bloglovin

Ridit klart.

0-7f03db927b293ba519bfbc33ba9f0d17.png

Ridit klart.


Två mycket smutsiga hundar.

08571879f3e96e074b383db2e5964c82.png

Två mycket smutsiga hundar.


Hundcoachen.

Här kommer ytterligare en video från Fredrik Steen.




Nu ska jag ta vovvarna och gå runt dammarna. De ligger bara och sover. Jag tror att vi är lika trötta alla tre.

Ha en bra dag. =)

RSS 2.0