Utgång ikväll.

Ja, nu ska jag snart iväg till Desirée på lite fest och sedan ska vi ut på något av ställena i Malmö. Utbudet är väl sådär men det funkar.
Jag hade lite beslutångest om vad jag skulle ha på mig men till slut föll valet på en svart knälång, lite veckad kjol, en vit och svartrandig topp med precis lagom urringning och en svart kavaj över det. Det tråkiga med att gå ut på vintern är att det är så kallt! Man får ha på sig så mycket kläder som man sen inte blir av med när man väl kommit till nattklubben. Idag har jag på mig ett par svarta strumpbyxor och ett par leggings ovanpå det. Det är inte bara för att jag är extremt frusen av mig utan även för att jag ska CYKLA till festen! Vad har hänt liksom. Jag som typ aldrig cyklar. Jaja, det blir nog bra med det.

Ha en trevlig lördagkväll alla och festa lugnt. ;)








Nina.

Min nya parfym.

Den heter Insolence och är helt underbar. En ganska tung doft och det gillar ju jag. Men det gäller att inte ösa på för mycket får då kan den bli alldeles för stark. Jag fick dessutom med ett prov med Chanel No 5. Undrar om jag börjar se gammal ut?

Jaja, här är en reklambild för min nya parfym.


Jag var även på jakt efter ytterligare en wii-kontroll men utan någon större lycka då de var slut på flera ställen. Suck. Men jag får väl ta mig i kragen och ge mig ut till Media Markt och se om de har några.

Nu ska jag spela Super Mario! Wiiihooo!






Nina.

Femte dagen med huvudvärk.

Ja, inte är det kul. Man blir ju orolig att det är något som är fel men jag hoppas att det bara är en förkylning som satt sig i huvudet.
Jag ska iaf försöka kämpa mig kvar på jobbet tills jag slutar idag, även om kollegorna är väldigt omtänksamma och tycker att jag ska gå hem och vila. men nä, jag vill jobba faktiskt. har ju som tur är inga lektioner idag så det är mest att sitta på kontoret och jobba med pappersarbete och det är ju inte alltför ansträngande. Som tur är.
Efter jobbet idag ska jag faktiskt åka till Mobilia och köpa en kontroll till till mitt Wii och även en parfym. Just nu minns jag inte vad den heter men jag uppdaterar senare. =)

Idag blir det till att bara ta det lugnt ikväll för jag orkar inte göra något och jag hoppas att min huvudvärk ska gå över men imorgon är det fest hos desirée och sen utgång. kan bli trevligt tror jag nog. På söndag är det scones hos Linda och Peter ute på landet. Ska bli så mysigt.

Nu ska jag försöka jobba vidare trots en dunkande huvudvärk.

Hoppas att det är bra med er.






Nina.

Torsdag.

Nu är jag nydd uppkommen från badet och det var lika avslappnande som vanligt att ligga där i det varma vattnet. Att bada i riktigt hett vatten är nog något av det mest avslappnande jag vet.
Och lite avslappning kan jag behöva för idag var det fjärde dagen i rad som jag har huvudvärk. Just nu är det ganska så bra men innan idag har det inte varit så smärtfritt. Hoppas bara att det är bättre imorgon så att jag slipper värktabletterna var fjärde timme. Suck.
Eftersom jag har haft en smula ont idag så blev det heller ingen ridning. Trist när det blir så. Får försöka ta igen det imorgon istället. Funderar på att kanske sätta upp en liten studsserie och ha lite gymnastik med Göte. Jag tycker det är en sådan bra styrketräning för hästarna och alla muskler mjukas upp och stärks av det. Jaja, jag får se vad jag känner för imorgon och om jag känner mig bättre.

Efter jobbet körde jag inom mina föräldrar och tog en promenad med vovven medan jag pratade lite strunt med Caroline S. Himla trevligt! Sen däckade jag iofs hemma hos dem för jag var så trött, ni vet så där trött så att det känns lika jobbigt att hålla uppe ögonlocken som det verkar vara att springa ett helt maraton. Jag kände att jag inte orkade hålla uppe några ögonlock så jag och vovven nannade gott ett tag innan pappa och mamma kom hem.

Hugo nannar även gott i bilen.


Nu ska jag lägga mig om en lite stund. Ska bli så skönt att krypa ner under det där duntäcket.

Sussa gott alla.






Nina.

Glad, så glad!

Ikväll är jag glad och allting känns bara så bra. Härlig känsla det där och som man bör ta vara på.

Idag var jag och S nere hos Göte. Det var första gången S var med nere hos hästarna men det gick bra och han var inte särskilt rädd (bara när Göte bet efter honom och det är ju fullt förståligt). Känns väldigt kul med en pojkvän som faktiskt är lite intresserad av hästarna men som inte tävlar själv eller är väldigt anti hästar. Inget av det är väl att rekommendera om jag ska vara helt ärlig. Det bästa är en kille som inte har något emot hästarna och som gärna följer med dit fast som inte tävlar själv. =) Tycker jag iaf.


Efter att vi hade varit hos CöteGöte åkte vi in till Möllan och köpte thaimat på Thai Thai. Jag åt vegetariska vårrullar med ris och jordnötsås. Mycket gott! S åt kyckling och nudlar och även det med jordnötsås fast det var väldigt starkt tydligen. Jag klarar inte av stark mat så tur att jag tog ris istället för de starka nudlarna. eller ja, nudlarna är ju inte starka så som i muskler men jag tror ni vet vad jag menar. =)


Nu ska jag hoppa ner i badet och sen är det sängen som gäller. Imorgon har jag inga lektioner på jobbet utan har en massa tid för möten och sådant. Ganska skönt faktiskt.

Ha en bra kväll alla.






Nina.

Förlåt.

Förlåt för att jag inte skrev något igår men jag var så trött. Idag är det dessutom tredje dagen som jag har huvudvärk och känner mig lite ur form. så himla tråkigt. =(
Igår trimmade jag Göte lite (han hade dessutom namnsdag min lille skrutt) och han är så grymt pigg. Det är så härligt med en så pigg 17-årig häst.

Nu ska jag återgå till arbetet och dessutom försöka få bort min huvudvärk för jag och S ska till stallet ikväll och sen ut och äta. Då är det inte så jättekul med huvudvärk.

Ha en bra lunch.






Nina.

Måndag.

Behöver man säga mer? Måndag är vad det är. Men men, det är bara att stå ut och se framemot helgen. =)
Just nu sitter jag på jobbet och har lite paus men ska snart iväg på ett möte. det ska väl bli sådär kul men det är mest för att jag har en dundrande huvudvärk. Suck. Hoppas på att den nyss nersvalda iprenen snart ska hjälpa.
Nä, snart är det möte så jag måste förbereda lite.

Hoppas att ni har det bra!






Nina.

Det är illa.

Det är illa när man inte har hunnit och inte orkat blogga för att man har haft så otroligt mycket att göra. Jag och pappa har rensat på vinden och fixat en massa saker. Sådant som verkligen behövdes göras men som man aldrig orkar ta tag i.
Jag har tom tagit bild på min nya bokhylla men inte hunnit lägga ut den och jag gör det inte nu heller för jag är så trött så jag håller på att somna och ska genast ner i sängen.
Tur att min säng verkar bekvämare än denna.


Lovar att försöka skriva mer imorgon.

Ha det super!






Nina.

Att vara hantverkare.

Ja, idag har det känts som att både jag och pappa har bytt karriärer och blivit några slags hantverkare. Vi skulle fixa med min nya bokhylla men vem kunde tro att den skulle ta två personer 4 timmar att sätta ihop!! Helt sanslöst. Jag tror att vi har skruvat i över 200 skruvar, och det är helt sant!



Jaja, fint blev det iaf och jag är verkligen glad över min bokhylla i valnöt. Bild kommer imorgon för nu väntar jag på att Matilda S ska komma hit så att vi kan ha en chillkväll ihop. Det är aldrig fel med sådana kvällar.

Ha det bra alla!






Nina.

Ut i dimman.

Ja, nu ska jag snart bege mig ut i det något dimmiga och regniga vädret för att släppa ut hästar. Jag vet inte men det känns inte allt för lockande faktiskt. Jag vill hellre ligga kvar under mitt nya Hästens duntäcke. Varmt, skönt och torrt, dvs raka motsatsen mot hur det är ute idag. Suck.
När jag är i stallet ska jag även ta en tur på Göte tänkte jag. Jag kan inte hjälpa det men jag blir alltid så oinspirerad till att rida och träna när det är kallt och när jag inte har några tävlingar inplanerade. Men ibland får man ta sig i kragen.

I eftermiddag ska jag och pappa hämta min nya bokhylla från Ilva och sätta upp den. Ska bli så skönt med nya möbler.

Sen ikväll kommer Matilda S hit och vi ska väl antagligen spela lite Wii. Himla trevligt.

Ha en bra dag alla!

Göte.







Nina.

Nyss hemkommen.

Jag kom nästan precis hem från en chillkväll hos Caroline. Vi åt pizza (som vanligt) och snackade en massa. Alltid lika trevligt! Men nu är jag trött och längtar lite efter sängen. Jag har dessutom precis bäddat rent och det är så himla mysigt att krypa ner i en renbäddad säng. Jag tände även ett doftljus inne i sovrummet så att det ska bli extra mysigt när det är sovdags. Dock är det inte dags att krypa ner i sängen riktigt än för först ska jag ta ett bad. Jag kan bada flera gånger om dagen för jag tycker att det är så avslappnande. Jag har ofta ont i nackmusklerna, både efter tungridna hästar, bilolyckor och omkullridningar, så de musklerna mår bra av värmen från vattnet.

Jag har inte hunnit svara på era kommentarer för jag har att göra hela tiden och när jag väl sitter ner så är det Super Mario som gäller. Men jag ska ta tag i det där och skärpa mig. Det är jättekul när ni kommenterar så jag ska absolut svara så fort jag kan!

Nattinatt.






Nina.

Snö!

Ja, imorse kom den, denna hemska blöta och slaskiga snö. Suck. Men som tur är kommer den nog inte att ligga kvar någon längre tid. Eller så har vi otur och det fryser på nu så att det blir rena isgatorna ute. Man vet aldrig när det gäller vädret och särskilt inte i Skåne.
Nu ska jag snart gå iväg till vår fredagsfika och det är ju faktiskt ganska så trevligt. =)

Hoppas att ni har en bra dag.






Nina.

Knappt tid för bloggning.

Vet ni varför? Jo, för jag spelar Nintendo hela tiden! Kan inte vara helt hälsosamt kanske. Men kul! Jag är dessutom mycket glad över min guide till spelet för annars hade jag inte kommit lång tror jag. Haha.

Var en hyfsat lugn dag på jobbet idag. Tack för det! Annat är det imorgon, men men.

Dessutom är jag lite ilsk idag. Men det går väl över snart hoppas jag.


Ha en bra kväll alla. Nu ska jag ta en ostmacka och sen krypa ner i sängen. Upp tidigt som vanligt så jag hoppas att jag sover bra i natt.

Ska jag eller ska jag inte åka till Göteborg Horse Show? Jag kan inte riktigt bestämma mig.







Nina.

Lillördag.

Ja, idag är det onsdag två dagar kvar till helgen. Känns väldigt ok faktiskt. =)

Det var en ganska lång dag på jobbet idag med en massa möten och annat men som tur var var det ganska lugnt ändå. Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag är så trött, kan inte sluta att gäspa och kan knappt hålla ögonen öppna ibland. Fler som känner så? Men man får trösta sig med att det går mot vår och ljusare tider.


Var nere en sväng i stallet (ovanligt va) och har precis kommit hem och ätit två ostmackor. Gott men kanske inte helt nyttigt. Ska snart ner i badet och sen är det super paper Mario som gäller! Jag har dessutom hittat en sida där det står hur man ska ta sig igenom banorna. Funkar bra när man har kört fast. Haha.


Helgen ser ut att bli lugn. Tror faktiskt bara jag ska chilla. Först fanns det tankar på After Work på fredag men sen kom vi på att det är helgen innan löning och då bestämde vi oss för att ta nästa fredag istället.

Nu är mitt badvatten färdigkranat så nu ska jag ner i badet och riktigt varmt ska det vara.


Hoppas att ni har en bra kväll!






Nina.

Träningsvärk.

Ja, det har jag faktiskt. Efter att ha spelat så mycket Wii sports! Haha, man är lite otränad när man inte har hållt igång med hästarna så mycket på senaste tiden. Dessutom måste jag alltid överdriva när jag spelar sådan sportspel och ta i allt vad jag kan. Jag har precis avslutat en tennismatch och känner redan av det i ryggen. Undrar om det är helt ok? Men kul är det iaf! Var och köpte Super paper Mario idag också. Det påminner jätteycket om de gamla spelen och nostalgisk som man är så gillar jag ju det. Ska köpa Super Mario Galaxy sen också nångång. Tänk att man kan ha så kul med ett nintendo wii.

Nu slökollar jag lite på filmen Independence day. Jag gillar den för den är faktiskt lite obehaglig. Undrar om vi är ensamma i rymden. Jag tror inte det, vad tror ni?


Imorgon är det en lång jobbdag med en massa möten och annat spännande så man borde lägga sig i tid. Undrar varför jag aldrig gör det. Nåväl.

En sak till innan jag slutar blogga för idag. Krya på dig Matilda!!

Hoppas att ni har en bra kväll.






Nina.

Åhhhh!!

Tror ni inte att ljudet på Wii Sports krånglar! Jag blir galen! Hur gör man för att få tillbaka det?

Skitsaker!

Vilken sportnörd man blev!

Nu har jag spelat en massa Wii sports! Jättekul är det! Ska nog köpa Super Mario Galaxy imorgon. Är det någon som har spelat det?



Idag har det varit en ganska lugn dag på jobbet. Skönt! Men jag är änså så himla trött och jag förstår inte varför. Håller på att gäspa hela tiden....snark.

Var nere hos Göte idag och han var lika pigg som vanligt. Härliga häst!


Vad tror ni, vinner Rolf-Göran Jerringpriset eller kommer Zlatan att slå honom? Heja RGB! Har ni sett hur de har skrivit om att det är röstfusk och annat bara för att en ryttare kanske kan ha en chans att vinna priset. Tragiskt!
Nu har jag försökt att ringa flera gånger för att rösta men tror ni att man kommer fram? Näääädååå! "Det är svårt att komma fram just nu. Var god försök senare."
Detär ju det jag försöker!! Är det inte lite svårt att fuska med rösterna om man inte ens kommer fram?

Ha en bra kväll på er och rösta nu på RGB! Om man ens kommer fram.






Nina.

Wiiiiiiiiiii!

Nu funkar mitt nintendo wii! Yes! Men det var inte lätt att få igång det kan man ju säga! Det har ett vääääldigt konstigt namn men det får man ta.

Nu ska jag fixa mig och sen dra till jobbet.

Ha en bra dag alla!






Nina.

Irriterad!

Idag var jag och köpte mitt efterlängtade Nintendo wii och tror ni att det fungerar? Näääääääääääääääääää!! Jag blir så arg! Allting är installerat helt rätt men man klommer bara till språkvalsmenyn och där tar det stopp. Handen som ska börja visas där flimmrar bara förbi men blir inte stabil så man kan inte trycka och komma vidare. SÅ JÄKLA IRRITERANDE!!

Nu ska jag testa och se om det funkar nu, vilket det givetvis inte kommer att göra så det blir att ringa supporten imorgon. Jättekul, JÄTTEkul!!

Hoppas att ni har en bra dag iaf. =)






Nina.

Ensam hemmakväll.

Ikväll blir det hemmakväll, by me self. Men det är helt ok för jag är riktigt trött och behöver vila lite. Blir väl någon film och lite gott at äta kanske. Har precis ätit lite tortillias och det var väldigt mumsigt.

Idag har jag varit och hälsat min släkting på sjukhuset och det är ju alltid lite speciellt. Hoppas att allt löser sig till det bästa iaf. Efter det så var mamma och pappa här och vi fixade lite med mina gamla möbler som ska iväg nu innan jag får mina nya saker. Det ska bli så himla trevligt att få lite ny inredning!
Nu ikväll har jag varit nere hos Göte lte och jag tänkte faktiskt rida men det är minus en grad här och det är väl inte så farligt men det blåser en masa också och det är inte alls trevligt och kylan går genom märg och ben. Hutter!
Det blev alltså ingen ridning men det får det bli imorgon. Jag blir alltid så omotiverad att hålla igång hästarna när det inte dinns några tävlingar. Kan ni också känna det eller?

Lite bilder.

Vi hittade det här HEMSKA diademet (givetvis en plojgrej som jag har fått av några kompisar) när vi rensade i en låda idag. Givetvis var vi tvungna att testa vad Hugo sa om det. Han tyckte inte om det om man säger så.




Jag tvättade bilen häromdagen och hittade då den här lappen. Extra kul är ju att det är fler som har reagerat på den och skrivit dit saker. Haha!





Sen måste jag visa en arbetskamrats nya dator. Den är ganska nice faktiskt. Rosa är aldrig fel.



Hoppas att ni har en trevlig lördagkväll!






Nina.

Lets dance.

Jag, Palle och Matilda har suttit hemma hos mig och kollat på Lets dance. Eller ja, tittat och tittat, vi hade det mest på medan vi pratade en massa istället. Vi har även käkat en massa onyttigt men det är ju trots allt fredag.



Nu är det lite chill i soffan med mer prat och TV Fakta i bakgrunden. Palle åkte för en stund sedan så det är jag och Matilda kvar. Det kanske blir lite tjejsnack trots allt. ;)

Hoppas att allt är bra med er.






Nina.

Åtskilliga timmar på akuten.

Har precis kommit hem efter alldeles för många timmar på akuten. Det var dock inte jag som var drabbad av sjukdom utan en nära anhörig.
Akuten är ett ganska spännande ställe, när man liksom jag är väldigt intresserad av anatomi och sjukvård. Däremot är det ju inte särskilt roligt att vara där när en anhörig inte mår bra.

Nu är det ner i sängen och sova för att  orka gå upp tidigt imorgon och åka till jobbet.






Nina.

Nyss hemkommen.

Så, nu var opponeringen klar och det gick ganska så bra. Bara lite att komplettera. =)
Skönt för man är ju alltid lite nervös att man ska få göra om allting och det hade inte varit kul!

Nu ska jag snart iväg till Jens för att kolla på hans nya lägenhet och på deras bebis. Ska bli kul och dessutom blir det till att träffa några kollegor och det är ju inte fel, fast att vi ses typ varje dag. =)

Nu är det ner i badet som gäller, man känner sig nämligen inte helt fräsch när man har suttit instängd från 9 till 17 i en sal på Malmö Högskola.




Ha det bäst alla!






Nina.

Opponeringsseminarie.

Nu ska jag snart iväg på ett opponeringsseminarie för examensarbetena. Lite spänt är det allt för man vet aldrig vad de tycker om ens uppsats. Usch, hoppas att det inte blir så mycket att ändra. Min uppsats är dessutom den första som det ska opponeras på.
Jag har läst en uppsats som jag ska opponera på men inte riktigt fått grepp om den och det känns också lite ångest. Men jaja.
Håll gärna en tumme för mig idag. =)






Nina.

Riktigt coolt.

Kolla så snyggt gjort detta är! Någon grupp som går in för att göra olika "knäppa" saker. Häftigt!!

Var bara tvungen att lägga in länken här. =)

On my way to CöteGöte.

Nu ska jag sticka ner till min lille pålle. Då jag fortfarande inte är 100 bra så får han vila ett tag till men det är ingen brådska för vi har ingen tävling förren i slutet av februari.

Efter jobbet idag var jag tvungen att åka och handla foundation och det blev den vanliga Lancomé. Gillar den jättemycket. Jag passade även på att köpa en ny flaska Gucci Envy me. Den doftar så himla gott tycker jag. Var även sugen på en annan parfym, som jag inte kommer ihåg vad den heter, men jag köpte inte den. Tyvärr, för nu ångrar jag mig så jag får väl åka och köpa den snart. En lite tyngre doft men fullkomligt underbar. Vilken är er favoritparfym?

Nu ska jag ringa Matilda och åka ner till CöteGöte.


Idag är det Tisdag.

För de som inte har koll. Sitter på jobbet och har någon timme kvar här. Sen bär det av hemåt för att spendera kvällen med att läsa den uppsats som jag ska opponera på. Den är ganska lång så det kommer nog att ta sin tid. Opponeringen sker imorgon och jag är en smula nervös, inte för att opponera utan för att bli opponerad på. Gillar inte alls tanken på det även om jag har varit med om det många gånger innan. Jaja, bara att bita ihop.

Senare idag kommer även Caroline och ska kolla på ett bord som jag har. Hon ska se om det är något hon vill ha för det ska ändå bort då jag har köpt nya saker.

Dags att jobba igen. Hoppas att allt är bra med er!


Back at work!

Ja, nu ska jag snart sätta mig i bilen och bege mig till jobbet. Ska ändå bli skönt att komma igång och att få träffa alla trevliga arbetskamrater.
Idag känns det bättre av olika anledningar det också men igår var en sådan där dag när man uppfattar allt negativt liksom. Sådana dagar är inte alls kul. Men jag hoppas att det löser sig.

Nu har jag inte tid att sitta här längre för plikten kallar ni vet. Men jag har iaf tid att lägga in en bild på Göte. Det verkade ju efterfrågas. ;)



Hittade dessutom denna gamla bilden på mig och Fridolf. Älsklingsponny.







Nina.

Ingen kul dag.

Idag känner jag inte alls för att blogga faktiskt. Känner mig sviken och ledsen av olika anledningar. Det är sådant som händer men det är fan inte alls kul.
Hoppas att allt är bra med er iaf.

Jag var på hockey idag, Malmö mot Björklöven. Det var iofs kul dock mindre roligt att Malmö förlorade men men. Alltid kul att hänga med pappa. Kvalitetstid kan man väl säga. =)



Igår var det middag hos Caroline. Trevligt värre.








Nina.

Bloggkrångel.

Bloggen har krånglat idag så jag har inte kunnat skriva något förren nu. Iofs så har jag inte så mycket att skriva eftersom jag fortfarande inte är särskilt bra men men. Ikväll ska jag iaf försöka vara hos Caroline en stund. Vi ska nog käka lite pizza och så. De andra ska kanske göra något sen men det ska inte jag för jag måste vila. Johoo, jättekul! Inte.
Imorgon ska jag och pappa på hockey. Kan nog bli roligt tror jag.

Tyvärr har jag inte så mycket att skriva eftersom det inte händer så mycket nu när jag är sjuk. Tråk tråk. Jag hoppas att ni mår bra.






Nina.

God morgon.

Jag är fortfarande sjuk så jag spenderar lite tid i soffan. Satt och kollade på lite internetsidor och sprang på den här. Allt är inte så fint som på bilden kan man väl lugnt säga. Isch. Några av bilderna, om man klickar sig framåt, är inte nice!

Om man skulle gå och göra sig lite frukost. Men man har ju ingen aptit tyvärr, fast man bör ju äta.


Skriver mer sen.






Nina.

Något bra på TV idag?

Någon som har något att tipsa om? Jag har så tråkigt som bara sitter här hemma och är sjuk.
Jag blev ganska avundsjuk på Matilda som har ett nytt Nintendo Wii. Det vill jag också ha!! Super Mario, vilka minnen!


Igår fick jag brev från Ilva om att mina saker hade kommit. de skulle ju inte komma förren i vecka sju så det gick bra mycket snabbare. Kul. Men nu måste jag bli av med de möbler som jag inte ska ha kvar. Ett bord och en bokhylla. Kanske tar Caroline bordet. Hoppas det. Bokhyllan är egentligen jättefin så jag vill inte göra mig av med den men det är inte lätt att få plats med alla saker. jag har iaf köpt ett vitt matbord med kromade ben och svarta läderklädda stolar till det. Supersnyggt. Den nya bokhyllan är i ljus kastanje. jag längtar efter att få sakerna på plats!

Ilva. Har så fina saker.



Nu ska jag fortsätta att vila mig. Ha det bra!






Nina.

Inget kul.

Det är inget kul att vara sjuk. =(
Bara sitta hemma och tråka och kolla TV. Inte särskilt utmanande om jag får säga det själv.
Mamma gick iofs precis hem så jag har ju haft lite sällskap nu iaf. Det är ju alltid trevligt.

Idag kommer min syster hem från Afrika. Skönt att resan har gått bra och att hon kom upp på kilimanjaros topp!

Nu ska jag bada och sen är det väl dags att återgå till att sitta och kolla på TV4 fakta. Min nya favoritkanal.






Nina.

I röran efter ett examensarbete.

Jag är hemma idag. Sjuk med en massa feber. Mindre trevligt faktiskt. Vad som inte direkt förbättrar det hela är att någon i huset håller på att renovera och de borrar en massa. Dessa ljud är inte ok då de hörs superhögt inne hos mig! Jag blir galen!
Sitter mest och käkar lite godis. Nyttigt? Javisst!
Igår fick det bli pizza som min snälla mamma kom hem med.




Så här ser det ut i röran efter ett examensarbete.







Imorgon kommer mamma hit och fikar lite så jag måste försöka städa lite ikväll. Det kan ju inte se ut hur som helst när man har fint främmande.

Hoppas att allt är bra med er.






Nina.

WOOOHOOO!!

Nu är jag klar med exjobbet och det är inskickat! Så väldigt skönt att ha det fixat!!

Nu ska jag bara softa ikväll och ska alldeles strax ner i badet!

Dock är det lite smolk i bägaren och det är att det är jobb imorgon men det är ju iofs ett jobb som jag gillar så då är det väl ok. =)

Hoppas att ni får en bra kväll.

Fika på stora gården.

Nu ska jag snart iväg och fika med Linnea. Himla trevligt. Ska bara snabbt ner om Göte innan. Eftermiddagen kommer att spenderas med att skriva klart exjobbet. Var inte mycket jag skulle ändra tack och lov! Men jag fattar verkligen inte hur man gör en innehållsförteckning. Hur gör man? Jag är väldigt dålig på det där tror jag.
Hoppas att ni har en bra dag!

Fika. Mums.







Nina.

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen men är supertrött. Blev en himla massa god mat och goda kakor.
Kvällen ska bara tillbringas med att titta på TV och slappa.

Ha det bra alla!






Nina.

Going to the north.

Nu drar jag upp till norra Skåne. Vi ska hälsa på en släkting och när man är där så lagar hon så mycket mat att man fullkomligt rullar fram när man ska åka hem. Mumsigt!

Hoppas att ni får en bra dag!





Nina.

Ett vinterlandskap.

Det är inte ofta som Skåne är ett riktigt vinterlandskap men idag tyckte jag nog att vissa delar av landskapet kunde kvala in.
Vi har sommarhus en bit utanför Höör och här kommer lite bilder från dagen.

Sjön.














En Hugo på isen.




Delar av familjen.

Mamma och Hugo.




Pappa.




Jag, något frusen.




Andra vinterbilder från huset och omgivningarna.































Sen bara måste jag lägga upp bilden på Caroline som höll på att tramsa sig. Tänk att ha en sådan här. Haha.





Nu är det sängen som väntar.






Nina.

Americas funniest home videos.

Japp, sitter i Carolines soffa och kollar på det. Inte alltför spännande kanske men kan vara en smula underhållande. Har sällskap i soffan av Caroline och Matilda. Trevligt trevligt!

Idag var jag uppe vid sommarhuset och det snöade massor. Jättehärligt. Hela sjön var täckt av tjock is och "isen sjöng", ni vet när man hör hur det  spänner i den. Jag tog flera bilder och de kommer upp senare.

Hoppas ni har en bra kväll. Det har jag för jag har trevligt sällskap och en godispåse. Mums.






Nina.

Fixa och dona, städa och feja.

Nu har jag haft en rejäl städomgång i mitt sovrum. Sorterat en massa i lådor och sånt. Det händer inte ofta men det är riktigt skönt när det är gjort. Så nu ska jag alldeles strax krypa ner i min nybäddade säng och förhoppningsvis somna ganska snabbt. Igår natt somnade jag inte förren 2.5 timmar efter att jag hade lagt mig. Inte jättekul att somna kl tre när man har lagt sig halv ett. Skulle dessutom upp relativt tidigt och släppa ut hästarna.
Imorgon ska jag med föräldrarna upp till vår stuga och promenera omkring lite. Ska bli skönt med lite motion.


Nu när jag sorterade lådor hittade jag gamla foton från när jag konfirmerades och från när jag var på språkresa i Weymouth, England. Det är lite läbbigt när man tänker tillbaka på det och inser att det var ganska många år sedan bilderna togs. Jag kan nästan känna mig lite rörd när jag ser sådana bilder. Känner ni det ibland också?

Nu är det iaf sovdags.






Nina.

Idag ska det lämnas in.

japp, nu ska jag snart sätta mig och fortsätta med mitt exjobb för vet ni vad? Idag ska jag bli färdig med det! Iaf tills det att min handledare har tittat igenom det och sagt vad jag ska ändra och fixa till.

Idag har jag varit ganska duktig och tagit lite bilder när jag var i stallet imorse.

Dessa är inte tagna då men detta är en mycket vanlig syn när man har med Göte att göra.

Här har han smitit från gången så detta är vad man ser när han tittar mot foderkammaren. Händer väldigt ofta.


Att ha sönder stallet är också kul. Även detta händer nästan varje gång han står i gången.


Jag tankade för någon dag sen och ja, ni ser. Igen!


Några bilder från ett fruset Skåne. Tagna idag.









Lite bättre väder än när jag körde hem från stallet häromdagen då det såg ut såhär.




En liten och mycket trött hund.





På återseende senare!






Nina.

34 skrivna sidor.

Japp, nu är det snart klart! 34 sidor är skrivna och nu är det slutfinishen som väntar men det tar jag imorgon. Jag får säkert ändra en massa saker sen men det får man ta bara man kan lägga fram uppsatsen.

Idag red jag Göte och jag kan säga att det var en mycket pigg nybliven 17-årig häst. Han tyckte att det skulle ha varit ganska så kul att bocka men jag lyckades hindra honom, den här gången. Han fick hoppa några hinder i en serie istället och det var ju klart kul. Jag längtar tills tävlingssäsongen sätter igång igen!
Jag vet, jag är riktigt kass på att lägga upp bilder. Jag fick senast idag en utskällning av Matilda angående detta i-landsproblem. Jag ska försöka att skärpa mig. Någon bild på min nya väst har jag ju inte tagit än och jag är för lat för att gå ut i hallen och ta en bild. Men jag lovade å andra sidan att lägga upp en bild på min Pikeurhalsduk som jag fick av Linda så den kommer här. Typ tre veckor senare.


Nu har jag kramp i axlarna efter allt skrivande så jag ska nog softa i soffan lite innan det är dags för sängen. Ska släppa ut hästar igen imorgon, som vanligt. På eftermiddagen är det dags för en fika med Desirée och sen, gissa vad, japp det stämmer, mer plugg. Jippy.

Avslutar dagens inlägg med en bild på en liten vovve som kollar på TV på julafton.







Nina.

Den första dagen på ett gryende år.

Hur känns det idag? Hade ni en trevlig kväll?

Det hade jag. Det är alltid så himla mysigt hos Linda och Peter. Vi åt gott (grillat, mums) och hade det allmänt trevligt.
Vi firade både det nya året och sen efter 12-slaget även Lindas födelsedag. Grattis igen vännen!!

Jag har precis vaknat och jag tror jag ska chilla lite innan jag åker ner till Göte. Sen ska jag inom mina färäldrar och kolla på en sak som pappa har spelat in. Verkar jätteintressant för man är ju historienörd ut i fingerspetsarna. Sen är det...tadaaam....pluggandet som gäller. Men det ska vara klart på lördag. Längtar!!

Hoppas att allt är bra med er och att ni mår bra idag. ;)






Nina.

RSS 2.0