Tävling hela helgen.

Japp, jag ska hänga i Flyinge hela helgen. Själv ska jag bara tävla på söndag, tack och lov för jag är inte frisk ännu. Det hade ju varit trevligt om det blev bra snart.

Jag har inte så mycket mer att skriva idag. Jag har kollat på filmen Mirrors idag och den var faktiskt helt ok. Annars gör man ju inte för många knop när man är sjuk. =(

Hunden jag skrev om igår blev såld idag. Så kan det gå. Men jag har mejlat på en annan liten tik nu precis. Får se om jag får något svar.

Ha en trevlig kväll. Nu ska jag hoppa i bingen alldeles snart. =)






Nina.

En liten tik.

Ja, det är vad jag kanske ska åka och titta på. Man kan ju alltid titta, det betyder ju inte att man måste köpa. Men det låter iaf intressant. En tvåårig Parson JR-tik som är nästan helt vit. Verkar hur go som helst men det vet man ju aldrig. Jag har ju redan en mycket ettrig liten JR och man vet ju vilka hyss de små liven kan ställa till med. Men visst älskar man dem ändå. =)
Jag har mejlat lite med säljaren och det verkar som sagt intressant så det blir nog en titt iaf. Men det måste kännas 100 rätt om jag ens ska ha någon vovve. Man binder ju sig så och det måste man tänka på. Allt som har med att binda sig för väldigt lång tid ger mig alltid lite ångest men å andra sidan lever man bara en gång och man ska ta vara på livet.

Här är en bild på det lilla livet.



Jag är förresten fortfarande sjuk. Inte kul! jag har tråkat ihjäl mig idag kan jag lugnt säga. Måste vara hemma från jobbet imorgon också men sen hoppas jag att det ger sig. Jag vill INTE vara hemma från jobbet!!

Hoppas att det är bra med er iaf.






Nina.

Tråk och åter tråk!

Sitter här hemma i soffan och kollar runt lite på nätet medan TV4 Fakta går på TVn i bakgrunden. Jag kunde inte åka och jobba idag för jag hade över 38 graders feber. Så tråkigt! Jag klarar inte av att bara sitta hemma och glo. =(
Ska snart gå ner till den lille affären här brevid och köpa något att äta. Fast egentligen orkar jag inte ens det. Jag siktar iaf på att vara tillbaka på jobbet imorgon. Då ska jag dessutom går på niornas avslutningsmiddag.
Imorgon kommer dessutom Matilda ner och det ska bli så kul att åka på tävling tillsammans! Det är liksom aldrig fel. Men vi ska väl lycks smitta varandra med de olika förkylningarna vi alltid drar på oss.

Jippy, nu visar de reklam på TVn..åhhh vad kul det är att vara hemma! Mmmmm....jättekul!

Hoppas att ni har en bättre dag.






Nina.

Jag funderar...

....på att kanske adoptera en hund från Hundhjälpen. Är det någon som har erfarenhet av detta eller?
Jag tycker att det är en behjärtansvärd insats dessa människor som jobbar med hundarna gör.
Jag är iaf mycket intresserad och har nu mejlat om lite mer information om dessa stackars vovvar som bara vill leva ett bra liv.



På denna sida finns det länkar till andra liknande hundsidor.


Nu börjar det dessutom att åska här och jag saknar att gosa med min lille honnaracka. =)






Nina.

Min Häst.

Japp, nu har jag fått i uppdrag att skriva lite för tidningen Min Häst. Det ska bli jätteroligt och jag har precis lämnat in ett utkast som ska vara på mittuppslaget. Lite nervöst men ändå roligt! Hoppas att det blir bra.

Nu hörde Jannike av sig och undrade om jag ville tävla hennes häst Loffs. Det kan bli en spännande utmaning, eller vad säger du Jannike? ;)

Jag har dessutom blivit förkyld och det är väl mindre roligt kan man säga. Ska bara ta det lugnt sen idag och faktiskt longera Göte lite. Det funkar att longera honom om han är ordentligt inspänd för annars så anfaller han, och inte lite heller. Han kommer in i mitten med öppen mun och bakåtstrukna öron och sen försöker han sparkas. Inte så trevligt men det är sådant man får ta när man har en mycket egensinnig häst. Annars är han världens goaste.

Nu ska jag fortsätta jobba men jag hoppas att ni har en bra dag!






Nina.

Bilder!

Här kommer bilderna som Jannike har tagit.


Innan klassen har startat. Observera det väldigt höga gräset som man fick parkera i.



På framhoppningen




Hoppar lilla hindret.




Första hindret. =)




Hinder nr 5.




Hinder nr 8.




Återigen så tusen tack Jannike! Synd tt du inte kan hänga med nästa helg. Vi har ju gaaaanska så kul ihop. ;)






Nina.

Tävlingen i Lomma.

Ja, det var ju tävling där idag och jag skulle rida en 110-klass. Eftersom det var fint väder tänkte jag att vi kunde vara i god tid så vi var där redan kl halv 11 och jag skulle rida sista klassen. jag kan väl säga att vi var lite VÄL i god tid för jag red inte förren typ kl 15. Dessutom försvann det fina vädret och ersattes i ösregn men som tur var blev det sol (med tillhörande kvalmighet) tills att jag skulle rida.
Göte var inte allt för rolig på framhoppningen där han bara skulle hålla på att kasta sig mot hinderna och byta galopp och trixa en massa. Kändes inte helt ok att gå in på banan men väl där inne blev han hur lydig som helst medan mitt krampaktiga hållande i tyglarna fortsatte vilket resulterade i alldeles för mycket backande. Jag hatar att jag backar! Det är inte konstigt att jag gör det eftersom Göte får sina rusningar mot hinderna men det är så irriterande iaf och särskilt när han blir jättelydig helt plötsligt.
Nåväl, vi lyckades komma igenom banan med ett nerslag som kom pga att jag la honom alldeles för nära så han släppte ner ett ben och givetvis fick jag två tidsfel. Varför får jag alltid tidsfel? Annars hoppade han jättefint men jag blir irriterad på mig själv när jag tycker att jag rider dåligt. Suck.
Banan var som tur var faktiskt både parallell och maxad med någon hyfsat jobbig sväng så det är ju bra inför 120 nästa helg men då måste jag fasen rida bättre!

Nu sitter jag i soffan med min lilla vovve och väntar på att min pizza ska bli klar så att jag får något i magen. Jag åt typ inget på tävlingen för de har Aldrig vegetarisk mat utan bara ostfrallor och det är inte min grej så det blir att jag inte äter något alls istället. Jag fick i mig en hamburgare utan kött men det var ju inte jättemättande med lite bröd och någon gurkskiva.

Dags att äta! Jag återkommer med bilder när Jannike har skickat dem till mig.

Tack för hjälpen idag Jannike! Så himla snällt!

Ta hand om er.






Nina.

Tävling....

Imorgon är det tävling i Lomma som gäller. Ska hoppa en 110 men det kan gå hur som helst. Mn VET aldrig med Göte. Ibland hoppar han runt lätt som en plätt och näst gång springer han till utgången. Men vad vore livet utan utmaningar?

Jag kom precis hem från en tillställning hos Annika och det var jättetrevligt. Dock fick jag lämna festen tidigare av två skäl nämligen 1 att jag ska upp tidigt och tävla imorgon och 2 att jag hade honnarackan i bilen. Han kan inte vara ensam i min lägenhet så ibland får han vara i bilen istället. Men det gick bra och nu har jag en mycket pigg och mätt Jack Russellterrier här bredvid mig. Jag tror att det får bli en busomgång innan vi går och sover. =)

Hoppas att allt är bra med er och ni får gärna hålla en tumme för att Göte sköter sig imorgon. =)






Nina.

Fagans...

....är den irländska pub varifrån jag precis har kommit hem från. Vi är några stycken som ibland är med i deras frågetävling som de har på torsdagar. Men de brukar ha helt sinnessjuk frågor alltså. Vem vet vem som har tagit ett foto på när en kula går genom ett äpple liksom?
Jaja, det variaf trevligt och nu sitter jag här hemma i soffan med min lilla honnaracka bredvid mig och vi ska alldeles snart krypa ner i sängen och soooova!
Imorgon ska jag och min moster hälsa på min mormor och sen tror jag nog att det blir en tur ner till ribban för att kolla på de nationella hopptävlingarna där.

Hoppas att det är bra med er och sov gott.






Nina.

Sitter på jobbet....as usual.

Men ska nog snart bege mig ut i den underbara solen. Det är ganska varmt här idag får jag nog säga. Ska ner till Göte sen och trimma lite. Han gick verkligen bra igår så det känns ju bra eftersom vi har tävling på söndag. Ska iofs bara hoppa en 110 men hästen måste ju hållas på gott humör eftersom han är lite speciell.

Igår var jag och solade igen, det är så himla nice och jag tror nog att jag har fått lite färg. Kan ju vara bra nu när man ska börja ta av sig alla tjocka och varma kläder.

Vad ska ni göra idag? Nu ska jag återgå till jobbet.






Nina.


Dags för bilder tycker jag.

Först lite bilder från konserten med Jean Michele Jarre. Det är, förutom musiken, mycket ljus i hans show.















Rekommenderar verkligen att se det om han kommer till Sverige igen! =)


Lite bilder från när jag, Caroline och pappa var på fotboll. Match mellan MFF och Gefle. Jag går inte så ofta på fotboll men vi har ju bokade platser på Swedebank arena under hela säsongen så ibland kan man ju passa på.







Obligatoriska saker på mitt arbetsbord. =)





Och så måste jag ju ha med en bild på Göte i sin nya gräshage. Jag kan säga att han älskar den. Han vill absolut inte gå in när de andra hästarna ska in. Han är så pigg nu. Idag red jag ut med honom och jag fick passa honom noga hela tiden så att han inte skulle bocka av mig. Men imorgon blir det lite hoppning så jag hoppas att han kan springa av sig lite energi då.



Och så det obligatoriska då....lite Hugobilder.









Man blir ju bara så full av kärlek!!


Imorgon är det fredag! Vad ska ni hitta på i helgen? Jag ska på middag och sen utgång på lördag. Ska bli kul.
Hoppas att ni har en trevlig kväll.






Nina.

Idag....

.....är det onsdag och vad har hänt idag då? Jo, jag har varit på jobbet och det är väl alltid trevligt. Det verkar som att det är på fredag som domen, om vi som inte är fast anställda får vara kvar eller inte, faller. Jag vill inte sluta. Jag VILL verkligen INTE sluta!! Snälla, håll tummarna för mig.

Efter en mycket lång arbetsdag åkte jag ner till Göte och släppte ut honom i sin nya gräshage som jag satte upp igår. Han får gå där medan jag fixar i stallet. Det är mycket populärt och idag fick han äta gräs i nästan två timmar. =)
Det blev ingen ridning idag för jag känner mig inte helt hundra så det är bättre att vänta med trimningen tills imorgon tror jag allt.

I måndags var jag och resten av familjen och såg en konsert med Jean Michel Jarre. Det var verkligen superbra!! Jag kommer att ladda in bilderna från konserten senare ikväll för nu ska jag ner i badet och se om jag kan få mina spända ryggmuskler att slappna av lite.

Jag måste ju också säga att din häst är superhärlig att rida, Linda!!
Jag var ju hos Linda och Peter i lördags ochsov över där till söndagen. Fick ju äran att rida på Lindas häst Simpan och det var verkligen roligt. En häst helt i min smak faktiskt. Ska bli roligt att testa hoppa honom också.

En fråga bara. Jag var och förnyade mitt körkort igår och VARFÖR ser man alltid ut som en vettskrämd fånge på körkortsbilden? Det är ju inte ok alltså!

Nu är det badet som gäller.
Hoppas att ni har en trevlig kväll!






Nina.

Visst är den bra.

Den här låten. I like it alot faktiskt. Annars är jag inte så mycket för sådan musik men jag gillar texten i denna.

Imorgonkväll ska jag till Linda och Peter igen. Jag var där igår och käkade pannkakor. Mums! Men imorgon ska jag först rida Lindas häst simpan och sen ska vi grilla och så sover jag över där. Det ska bli jättetrevligt!

Vad ska ni göra i helgen?

Nu är jag för trött för att gå till sängen så jag kommer att somna i soffan. Inte helt ok.






Nina.

Grått och trist.

Sitter på jobbet och kollar ut genom fönstret. Vädret är bara så tråkigt. Grått och trist är det och det känns som att det kan hålla i sig. Idag blåser det dock inte lika mycket som det gjorde igår. Tack och lov för det.

Det verkar som att jag har dragit på mig ytterligare en förkylning direkt efter att jag blev bättre från den förra. Känner mig alldeles seg och varm. Lite täppt i näsan och lite hostig. Jätteroligt...eller inte.

Jag slutade jobba halv 7 igår så jag stack bara snabbt ner till Göte och fixade och donade. Han har fått sår på båda sina bakben så jag måste lägga om dem varje dag. Jippy. Såren sitter precis vid hasorna så det är inte så lätt att lägga om heller. jag undrar var han har fått dem ifrån. Det ser nästan ut som liggsår men han har jättemycket torv i sin box och han ligger inte så mycket i hagen. men huvudsaken är iaf att det inte verkar som att han har ont.

Nu ska jag fortsätta att jobba.

Hoppas att ni alla får en bra dag.






Nina.


Vi bloggare.

Kan man ens kalla sig för en bloggare när man skriver så pass lite som jag gör för tillfället men jag tänker iaf kalla mig för det nu och i detta sammanhanget.
Jag var på tävling i Torn härförleden och såg då en annan bloggare vilkens blogg jag läst i stort sett dagligen. Nåväl, det faller sig inte sämre än att jag råkar hamna brevid denna bloggare och börjar då prata med henne. Jag förstår att hon säkert inte har en aning om vem jag är men jag babblar på iaf. Tänkte sen på kvällen efter tävlingen att det kanske skulle vara artigt att presentera sig så jag skrev en kommentar på hennes blogg.
Denna bloggare är Emma Gynning och hennes blogg kan ni läsa här och här kan ni läsa mer om bloggarnas oväntade möten.



Annars går livet sin gilla gång med arbete och annat spännande. Imorgon ska jag jobba från kl 8 till 18.30. Det ska bli mindre spännande. Mer spännande ska det då bli på torsdag när jag ska hem till Linda och Peter. Ska bli jättemysigt!


Nu väntar badet och sen sängen på mig.

Sov gott!

Trött bloggare.







Nina.

Keep on Bloggin.

Idag har jag hängt med Matilda och det är aldrig fel! Vi har så himla roligt tillsammans. Iofs var jag och käkade en snabb frukost tillsammans med min syster på ett ställe som heter Systrar och Bröder.

Jag var duktig idag och mockade till sex hästar. Behövde lite träning. Inte för att det var så jobbigt men man kan ju låtsas.

Ikväll regnar det, och jag tycker faktiskt att det är ganska så mysigt. Men det får gärna bli sol imorgon igen och väldigt gärna varmt och skönt. Men vad jag har hört ska det bli typ 7 grader nästa vecka. Mindre spännande.

Imorgon är det jobb igen så det är tur att jag känner mig lite bättre idag.

Nu ska jag kolla vidare på van Veteeren.

Vad gör ni ikväll?

Om det fattas ett a i orden som jag skriver så beror det på att min a-tangent inte riktigt fungerar. Suck.

Ha en bra kväll alla!






Nina.

Förkyld!

Ja, då var man ordentligt förkyld igen då. Har varit det några dagar och det är ju som ni vet inte speciellt roligt. Men men, som vanligt får man försöka att stå ut.

Roar mig med att kolla runt lite på nätet och lyssna på musik. En låt som jag fick tipsat om är Nomy och Cocaine. Jag gillar faktiskt den jättemycket!

Här kan ni lyssna på den.

En annan låt är Dead by aprils Losing you. Lite väl mycket skrikande i den men jag gillar den ändå på något vis.

Linnea- vad kul att du kan hänga med till Flyinge. =) It sounds like a plan to me.

Hoppas att allt är bra med er.






Nina.

RSS 2.0