Det lackar mot jul.

Och jag kan säga att det inte är det enda som lackar idag. Jag är inte på ett bra humör kan man ju lugnt säga. Vissa irriterande moment har infunnit sig och det är aldrig populärt hos mig. Fast det är det väl inte hos någon kan jag tänka mig.
Jag har dessutom varit hos tandläkaren och putsat tänderna så nu känns hela min mun misshandlad och öm. Inte populärt det heller.
Efter jobbet idag åkte jag och hämtade min lilla hund, sen åkte vi till stallet. Väl där fick den lilla hunden vänta i bilen medan jag höll på med Göte. Till och med Göte var på sitt allra grinigaste humör idag och försökte sig på att bitas med jämna mellanrum så man fick vara kvick i vändningarna.
Han påminde nästan lite om den här sötnosen.
Sen var det tandläkaren som gällde och det var ju inte jättekul som sagt. Efter att det var färdigt åkte jag och Hugo hem igen och la oss på soffan. Mycket mysigt att gosa med sin lilla hund.
Hela eftermiddagen har jag givetvis pratat med Matilda. Och tur är väl det! Vi kan verkligen prata om allt.Dagens citat: "Kan inte ni på Polisen säga åt de på 112 att chilla?"

Nina.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hahahahaha! Lacka inte ur nu va.

2008-12-09 @ 23:17:11
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ja totalt avskalad histapålle. ;)

2008-12-10 @ 10:04:26
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0