Valet är gjort.

Det blir den helsvarta klänningen idag. Tror det blir fint och sen kan man ju ha lite fina accessoarer till.

Nu ska jag börja göra mig iordning och det kan ju ta sin lilla tid.

Ha en trevlig kväll!






Nina.

Gott nytt år!

Jag önskar er alla ett gott nytt år och hoppas på att 2009 ska bli ett bra år.


Hoppas att ni får det riktigt trevligt ikväll!


Nej, jag har fortfarande inte bestämt mig vilken klänning jag ska ha så fortsätt gärna att säga er åsikt. =)




Nina.

Vilken ska jag välja?

Att ha på mig imorgon?
Tyvärr är jag inte så bra att ta bilder när jag har dem på mig men ni kanske kan få någon uppfattning ändå?

Den första är svart med små vita prickar och lite mer "flickig" i sitt utseende än den andra klänningen. Ingen urringning att tala om och ett band runt midjan.



Den andra är helt svart med halterneck men där jag kan ha en liten kofta (jag har lagt den över klänningen på bilden) över. Denna är mycket mer urringad och egentligen mycket festligare än ettan men det är ingen stor fest jag ska på.



Jag behöver verkligen hjälp att vilja så säg GÄRNA din mening! =)

Tack så mycket!



Och ja, det blev en brun Kingslandväst innan. Bilder kommer senare. =)


Nu ska jag ner i badet och sen är det pluggdags....igen.






Nina.

Nu äntligen!

Nu äntligen ska jag åka och köpa en ny Kingslandväst. Men vad ska vi slå vad om att de är slut? Jag ska också köpa en födelsedagspresent men det kan jag inte avslöja vad det blir eftersom jag vet att födelsedagsbarnet snokar här ibland. ;)
Jag har gjort lite nytta idag och pluggat så nu är det dags för paus och sen blir det att köra ett maratonrace ikväll. Jippy!

På återseende!






Nina.

Jag måste...jag kan inte låta bli.

Skulle ju inte blogga något mer idag men jag bara måste.

Var i stan idag och käkade med Caroline och då pasade jag på att smita in i en affär som säljer Ralph Laurenkläder och det är ju bara så fint. Nu hittade jag inget där idag för jag orkar inte med när alla ska ut och shoppa på rean men får väl bege mig ut snart igen och kolla lite mer vad de har där.

Ralph när det är som bäst.










Vill verkligen ha!







Måste ut och shoppa snart känner jag.






Nina.

Snabbvisit i min egen blogg.

Då jag har jättemycket att fixa med min uppsats kommer jag inte hinna blogga något mer idag. Jättetrist känns det men jag ska försöka ta igen det imorgon när jag ska sitta och skriva hela dagen. Någon paus måste man ju ta någon gång och då är det bland annat bloggande som står på schemat.

Ha en superbra kväll. Själv är man ju fast vid datorn.

Linnea- det verkar supertrevligt så det tycker jag att vi kör på! När ska du passa the mansion?






Nina.

Soffpotatis.

Ja, nu sitter jag (och min hund) här i soffan och väntar på att filmen Sagan om de två tornen ska börja. Jag vet inte varför jag väntar på att se den då jag har den på DVD och jag har sett den 100 gånger, minst. Men den är så himla bra! Älskar hela den trilogin och har läst böckerna så många gånger att de är helt sönderlästa.



Nu innan filmen ska börja visar de nån deckarserie (bones tror jag) och de jagade människor som höll på med hundkamp. det är så vidrigt! Hur kan man hålla på med sådant. Små oskyldiga djur som dör. Människor kan vara så fruktansvärt hemska. Djur är oskyldiga och så otroligt beroende av oss människor och det är vår skyldighet att behandla dem med stor respekt och omtanke. Människor som inte klarar av denne enkla sak ska aldrig någonsin komma i kontakt med ett djur.

Idag fick Göte vila för jag känner mig förkyld och det var riktigt kallt ute idag, minus tre grader och dimma. Skönt.
Lite bilder från när jag körde till och från stallet idag. Riktigt Sleepy Hollow-väder!









Igår var jag hos Desirée och det var mycket trevligt som vanligt. Vi gick sedan till en irländsk pub och det var väl sådär där. Jag är inte jätteförtjust i just pubar sådär men det funkar ibland. Jag är nog mer krog- och nattklubbstypen. Men iaf, när vi stod där så var där någon skitskum tjej som gick omkring och satte en mössa på allas huvuden. Jag gillar inte sånt trams och vet ni vad hon gjorde? Jo, hon tog mig i hand och skulle kindpussa mig. Jag äcklas ihjäl! Jag vill inte kindpussas med någon helt okänd brud. Inte ok! Jag lackade järnet iaf.
Drog hem så jag var hemma vid ett och det kändes helt ok för jag är lite trött.

Imorgon är det plugg på förmiddagen och sen ska jag käka lunch med Caroline i stan. Blir kul. Hon är en barndomsvän till mig men som nu bor i Stockholm och pluggar där. Men nu har hon fått jobb. Grattis grattis!!

Kvällens middag. Ja, vad säger man?





Nu ska jag och Hugo kolla på film.







Nina.

Och om man då tittar på teoridelen.

Ja, suck. Jag ska sätta mig och hålla på med exjobbet nu. Inte alltför spännande som vanligt men nu känner jag att jag äntligen är på sluttampen. Men som vanligt dyker det väl upp hur mycket till att göra som helst.

Jag vill inte! Please save me! Jaja, bäst att bita i det sura äpplet och göra något så att man inte står där med skägget i brevlådan. Men än är det ingen ko isen eftersom rumpan fortfarande är i land.


På återseende senare ikväll.






Nina.

Urk.

Ingen bra dag det här. Jag mådde jätteilla igår och det sitter fortfarande i lite. Skulle egentligen till min moster idag men de ligger hemma i magsjuka. Inte kul. Jag har riktig fobi för att kräkas.

Ska iaf åka hem till Desirée ikväll, om jag inte börjar må illa igen, och sen blir det nog en lugn kväll på någon pub.

Just nu sitter jag bara och vilar i soffan. Borde ägna en timme åt min uppsats också.

Usch, vilken tråkig dag. =(






Nina.

Får det lov att vara en bantningskur?

Ja, det hade behövts känner jag. Så mycket godis och annat gott som man har smält i sig under de här dagarna. Men vaddå, det är ju bara jul en gång om året så.

Jag var i stallet innan idag (ovanligt va?) och släppte ut hästarna och sedan red jag ut en tur på Göte. Vi har haft jätteskumt väder här idag för det har växlat mellan strålande sol och tät dimma och det har givetvis varit svinkallt hela dagen. Inget är som de skånska vintrarna. Det är några minusgrader och en härligt hög luftfuktighet. Det i samband med hård vind från havet är en typisk skånsk vinterdag. Varmt och skönt.

Jag tog två bilder från min och Götes tur idag. Jag hade tänkt ta fler men en viss fux var ganska pigg så jag fick inte släppa för mycket på tyglarna för då vet man inte vad som kan hända.

Pigg häst på väg ut i dimman.



Pigg häst på väg hem.



Jag tankade innan jag skulle köra till stallet och jag brukar tanka på min favoritmack som är en Shellmack. Inget konstigt med det utan det konstiga är att detta nu är fjärde gången som tanken slutar på exakt 399.00 kr. Jag har provat olika automater och olika trix för att få mer bensin men icke! Det går inte att tanka för ett öre mer än den summan och tydligen gäller det bara mig då andra bilägare "glatt" tankar på för 600 kr. Mystiskt!






Nu ska jag kolla runt lite på nätet innan jag ska lägga mig. Känner mig lite förkyld och trött så jag håller mig hemma idag också. Imorgon ska jag och pappa kanske till Bengts foder i veberöd och då ska jag köpa den där bruna Kingslandvästen. Ska vi inte dit kanske jag går en sväng med mamma i stan. Sen är det hem till Moster på kvällen för en fika och efter det är det fest hos Desirée. Det gäller att ligga i.

Sussa sött.






Nina.

En snabbloggning.

Nu ska jag snart iväg till mormor och äta med släkten.
Jag återkommer senare idag med lite bilder från innan.

Ha en bra dag!






Nina.

för annars fryser man om öronen.

Nu ska jag sticka till mina föräldrar och kolla på film. Japp, det blir ingen utgång för mig idag för jag orkar faktiskt inte. Lär väl bli på lördag som vanligt. Vi är några som brukar gå ut och vi har alltid så himla skoj!

Nu är det dags att sätta på sig mössan, för annars fryser man om öronen, och ge sig ut i kylan.



Ha en trevlig kväll!






Nina.

Nu har lugnet lagt sig.

Till de som undrar vad det var som hände med min häst kan jag säga att det var nära att han hängde sig i stallgången. Vi har ett väldigt tjockt gummirep som sitter fast i väggen och det fick han som en snara runt halsen och jag fick inte loss honom. Han bara stod där och fick ingen luft och jag fick panik. Jag brukar alltid hålla mig väldigt kall i akuta situationer så det var en ny upplevelse för mig och det är en upplevelse jag aldrig vill vara med om igen. Jag slet som en idiot men snaran satt så otroligt hårt runt halsen på honom. Jag och Göte hade däremot sådan tur att Mathias kom hem några minuter efter att det hade hänt och vi fick kämpa för att få loss honom men till slut gick det. De där minuterna kändes som timmar när Göte bara stod där och inte fick någon luft. Det var väldigt obehagligt och nära att han försvann från mig. Jag vet inte vad jag hade tagit mig till om inte Mathias kom hem precis när han gjorde. Jag tror dock att jag hade sansat mig men jag skakade okontrollerat så det hade varit svårt för mig att försöka skära genom remmen. Om det ens hade gått att göra det.


Hoppas att ni alla hade en underbar jul. Det hade jag, iaf på eftermiddagen när den värsta chocken hade lagt sig och jag visste att Göte stod och käkade i godan ro.






Nu ska jag plugga lite sen ska jag tillbaka hem till föräldrarna och titta på Pirates of Caribbean- Dead mans chest.
Käka lite godis och chilla. =)






Nina.

Det händer så snabbt.

Idag var dagen då jag höll på att förlora min häst. Herregud.

Nu gick det bra den här gången men det var nära och då får man upp ögonen hur skört ett liv är.

Ta vara på er. Det kan hända så snabbt.

God Jul!

Jag önskar er alla en god jul och hoppas att ni får en underbar dag.






Ta väl hand om era nära och kära.






Nina.

Lite bilder.

Eftersom jag inte riktigt är på humör så får det bli lite bilder i det här inlägget.


En liten honn med sin julklapp.



En liten honn leker med sin nya leksak



En något suddig honn med sin nya leksak. Det går undan i svängarna.



Det var inte populärt när jag tog leksaken från honom efterson han kämpade för att ha isönder den. Men om man sitter tillräckligt länge och stirrar skåpet den ligger på får man kanske tillbaka den?



Göte var helt vild att rida ut på idag. Han är lite lömsk så man kan inte ta av tränset när han ska stå i gången efter att man har ridit.



Jag gillar den här bilden. Tog den idag men Göte ser mest ut som en skugga. Mobilkameror är inte alltid helt 100.



Nannehonn.



TV-honn



Honn som vill ha Candy.



Mmm, sommar, nachos och rosévin. Längtar.









Vi tänker på dig D. Hela tiden.







Nina.

Jag tar en muffins tack.

Idag ska jag ut i den stora staden och fika med min kära moster. Det ska bli trevligt för det var längesen vi sågs. Iofs så ska vi ses imorgon när det är julafton men det skadar inte att ses idag också.




Jag känner mig fortfarande en smula förkyld och det är inte jätteroligt. Näsan börjar rinna allt mer. Suck.

Ikväll ska jag ner till Göte (ovanligt va) och trimma honom lite. Igår hade han tydligen sprungit som en tok i hagen så han behöver lite motion tror jag.







Nina.

Undran.

Det är flera som undrar vad det är som har hänt. Jag vill inte säga för mycket av respekt för de anhöriga men jag kan säga att en jag känner bragts om livet och det är fruktansvärt. Det är fruktansvärt och jag kan inte ens tänka mig in i de anhörigas situation men alla mina tankar går till er.


Just idag känns det inte lämpligt att skriva om något annat så jag återkommer imorgon.

Vilken sjuk jävla värld!

Vad är det för sjuk jävla värld vi lever i. Fy fan alltså!!

Vila i frid och alla mina tankar går till dig och dina anhöriga.

Jag tänder ett ljus för dig D.

Julklappsutdelningsdag.

Ja, det är det idag och jag har sprungit runt för att hitta de sista julklapparna. Men nu är alla klappar köpta och inslagna. Ja, utom till en då men det ska jag skicka paketet efter jul så jag har liiite längre tid på mig där.


Nu ska jag göra något jätteroligt, nämligen skriva på mitt exjobb. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill INTE!! Men det måste ju göras. Suck och stånk. Dessutom börjar jag känna mig förkyld och det skulle inte förvåna mig om det sitter i över julen.
Efter att jag har skrivit klart det jag ska göra idag ska jag ner till Göte och ta hand om honom lite. Dock blir det ingen ridning idag för det hinner jag inte.

Imorgon är det fika med Hanna som gäller. Jippy!

Skriver mer sen.






Nina.

Julkort.

Ja, bara för att jag fick en kommentar från Jannike som innehöll namnet Bengulla så kom jag på att jag har ett julkort som jag bara måste lägga ut. Bacardi kallades nämligen för Bengulla av vissa personer.

Det är Jannike som har gjort kortet och jag tycker att det är lite roligt och sött.

Merry Christmas!








Nina.


Mmmm...mums!

Julbaket verkar ha lyckats. Det blev faktiskt ganska så gott. Detta vet jag därför att jag givetvis har tjuvsmakat en av godisarna. Imorgon är det dags att baka en saffranskaka. Ja, dvs om jag hinner för jag ska även hinna handla de sista julklapparna och ta hand om Göte innan det är dags för middag hos mamma och pappa. Men det förhoppningsvis finns det tid till allt. Jag får inte heller glömma exjobbet för det ska vara inlämnat till handledaren den 1 eller 2 januari. Så efter badet ikväll så ska jag skriva ihop en del. Det är en del av intervjudelen så det går nog snabbt hoppas jag.

Lite bilder men ni får ursäkta kvaliten på vissa, det var nog något på linsen.

Julgodis.



Min lille vovve blev trimmad i veckan och nu är den lilla älsklingen alldeles slät i pälsen.


Då får han ha sin Snow Pup-tröja om det är riktigt kallt.








Sen tycker jag att vi avslutar dagens inlägg med några härliga bilder på hästar som busar i hagen.





















Nina.

Madagaskar.

Så jäkla kul. Haha. precis vad jag behövde nu känner jag.

Är väldigt trött idag fast att det egentligen nog inte finns någon anledning. Sov länge imorse och softade sen ett tag innan jag åkte ner till Göte. Trimmade honom lite och hoppade något litet hinder. Han kändes jättefin.
Nu ska jag snart ner i badet. Ovanligt va? Sen ska jag baka lite julgodis, nämligen godis som består av lite nougat i mitten och marsipan utanpå sen doppar man detta i ljus blockchoklad och mumma så gott det är! Jag har aldrig gjort det innan så jag hoppas det går bra. Återkommer senare med resultatet.
Förresten, är det någon som vet hur man gör frosting som man sen kan ha på muffins? Ser sååååå gott ut.







Nina.

En tjuv har varit i farten.

Och den tjuven är jag! Jag bara måste sno denna bilden från Matildas blogg. Jag älskar den och den är bara så fruktansvärt söt!
Ser ni vem som är spionen? ;)




Hittade denna bland mina bilder och hur SÖTT kan det bli?





Nu är det värsta stormen här och det är faktiskt ganska kallt. Jag känner för vår nu. Jag tycker iofs mycket bättre om att tävla inne men visst är det underbart att rida ute när solen strålar och gräset är grönt.




Såg en bild på Bacardi. En häst som jag sålde för ett år sen. det var en fin kille det. Skulle ha varit kul att få ha utvecklat honom lite till men han har det jättebra hos Erika som köpte honom.





Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Arn. Eller ja, inte på honom just men på filmen. Men ni förstår säkert vad jag menar. =)
Fast först, dagens citat: "Nu ska jag äta pepparkakor och hoppas på att de gör mig glad och snäll."

Blev det någon effekt av pepparkakorna?






Nina.

Le Colisé.

Snart ska jag hämta upp pappa och så ska vi möta upp med min syster utanför Le Colisé där en trevlig middag väntar. Det är alltid god mat där och en mysig lokal.
Det blir ingen utgång för mig ikväll för jag orkar verkligen inte så efter maten blir det nog till att köpa lite godis och chilla framför TVn.

Var i stallet innan och red Göte. han var verkligen superpigg men det gick rätt bra ändå. Fick stävja bocksprången i tid.



Nu måste jag rusa. Ha en trevlig kväll!






Nina.

Seriöst nr 2?

Hur dumma får människor lov att bli??

Jag blir alldeles stum.

Eller detta då? Vad ska man säga?

Seriöst? Förbjuda rosa?

Vad tycker ni om det här?

Jag blir så trött på den här hysterin!

Ordlista.

Om ni ibland har svårt att förstår vad jag och Matilda skriver så finns det en ordlista här. Så att ni hänger med, iaf ni som inte kommer från Skaune. ;)

Nu ska jag snart sätta mig och Kolla på den nya Arn och sen är det intag av hästarna som gäller. Göte ska också få sig en trimmning idag. Återkommer givetvis senare.

Nä man borde kanske tänka på refrängen, det är ju en dag imorgon också.

Nyss hemkommen från kvällen med vännerna från jobbet. Det har verkligen varit en superrolig kväll. Började med att vi åt på Elysée och jag käkade salladsbord och till det hade jag pommes frites och banansås. Den banansåsen går inte av för hackor för hjälp vad den är god! De andra åt fondue.
Efter det gick vi bort till Paddys där vi spenderade åtskilliga timmar med att stå och prata en massa men även att kolla in folk. det är verkligen roligt att titta på andra människor och deras beteende i vissa situationer. Behöver jag säga mer?
Efter ett litet tag på Paddys dök Hanna och Alex upp och förgyllade kvällen ännu mer. Superroligt! Lite senare kom även S in en sväng innan han skulle hem. Mysigt.
Kvällen var verkligen jättetrevlig men nu känner jag att det är dags att krypa till kojs. Vi var ju ändå på Elysée redan halv sex så man har varit igång ett tag.
Så man borde kanske tänka på refrängen, det är ju en dag imorgon också.

Sussa sött.






Nina.

Dagens lista.

Dagens vill ha: Kvar mitt jobb iaf hela nästa termin också.
Dagens klädsel: Leejeans, vit V-ringad tröja från Gina och en vit skorta under.
Dagens frisyr: Nersläppt.
Dagens händelse: Terminsavslutning!
Dagens låt: Remixen på Way you are (heter den så? Tillfälligt hjärnsläpp).
Dagens planer: Shoppa med Desirée och käka på Elysee. kanske träffa S också.
Dagens saknad: Sommaren
Dagens dummaste: Illamående. :(
Dagens sjuka: Förkylning.
Dagens drog: Mat.
Dagens roligaste: En trevlig kväll. Hoppas jag.
Dagens favorit: Godis.
Dagens köp: Vet inte än.
Dagens godis: Choklad. Mums.
Dagens humör: Bra men trött.
Dagens ord: det får vi se senare. =)

Lov!

Nu är det äntligen lov! Vi ska snart ha lite personalfika och sen är det dags att gå hem!
Eller hem och hem, jag ska ner till Göte för sen ska jag vara i stan kl 16 och shoppa med Desirée. Har ju några klappar kvar att inhandla men en lista är skriven så förhoppningsvis går det snabbt för vi ska käka halv 6.

Hörs senare!






Nina.

Bokat och klart.

Då är biljetterna bokade och vi ska gå och se Jean Michel Jarre på Malmö Arena. Ska bli så roligt och vi har fått jättebra platser.


Fortfarande lite byggarbetsplats men det tar sig! Idag när vi körde till kyrkogården var det match i Arenan. Någon landskamp i hockey och vilka köer det var! Jag hoppas verkligen att de kan fixa till trafiksituationen där snart för annars blir man ju galen. Vi fick tuta oss fram genom kön. Det är ett konstigt fenomen det där för att direkt vi börjde tuta så hängde fler på och massor av bilar kom igenom i kön. Det var nämligen så dumt att vi skulle rakt fram genom en rondell som blockerades av bilar som skulle igenom den på ett annat håll när de skulle till Arenan och istället för att släppa igenom oss som bara skulle passera så skulle de minsann blockera vägen för tänk om en endaste skulle kunna smita igenom! Hemska tanke. Folk alltså.

Jag ser frememot när det stora köpcentret ska öppna precis brevid Arenan, nämligen Emporia.


Större än Fields i Köpenhamn. Ska bli nice!

Nu är det badet som gäller som vanligt. Imorgon är det avslutning och jag har 18 dagar av härlig ledighet framför mig.
Vi är några kollegor som ska äta på Elysee imorgonkväll och innan dess ska jag och Desirée köra en julklappsvända till i stan.


Dagens citat: " Nu är du lackilkackilai. Jag har ju shoppat!"






Nina.

In the silence of your room, in the darkness of your dreams.

Sitter hemma hos föräldrarna nu eftersom vi ska äta snart och sen åka till Kyrkogården. Vi satt och tittade lite på kanalen VH1 på TV och då kom en låt som jag lyssnade så mycket, så mycket på när jag var yngre. Den är från 1991 så då var jag bara 12 år.
Här finns den och jag tycker faktiskt fortfarande att den är bra. Jag är sådan som lyssnar på texter extremt noga och jag gillar texten på den här låten. Den har faktiskt ett budskap. =)


Vad har ni för favoriter bland de gamla godingarna?

Grattis farmor.

Ja, nu ska jag iväg och shoppa, inte till mig själv men väl till andra. Ska lämna jobbet nu och åka iväg en sväng för att handla lite julklappar. Ska bli så mysigt att trängas med alla andra. Eller inte kanske.

Ikväll ska jag åka med familjen till min farmors grav. Hon skulle ha blivit 100 år idag om hon hade levt.
Grattis älskade och saknade farmor.






Nina.

Nattinatt.

Ville bara gå in och säga godnatt. Är nyss hemkommen från julfesten. Eller fest och fest, den slutade ju inte allför sent men det var trevligt ändå.
Imorgon är det sovmorgon för jag börjar inte förren kl 9. Härligt.

Dröm sött.







Nina.

Åh se nu vad du har gjort.

Saknar ni dem?

Låt två är iaf bättre. Fast texten i den först är ganska kul tycker jag även om jag inte håller med för jag fullkomligt älskar julen!





Det är något magiskt över julen.


Nu är det ner i badet som gäller för snart är det julfest på jobbet.






Nina.

Tio små tomtenissar.

Jag kan inte hjälpa att jag tycker att denna lilla juldikt är så rolig!

Tio små tomtenissar

Midvinternattens köld är svår, tio små nissar i djup snö går.

Rävsax under täcket vitt, klipper nisse av på mitt.

Livsandan snabbt i honom tryter, strax i eget blod han flyter.
 

Nio små nissar i midnattstimma, traskar fram i månskensdimma.

Uggla hoar från sitt näste, istapp trillar tyst från fäste.

Nisse spetsas utav tappen, tomte ligger död på trappen.
 

Utanför dörren står gröten och ångar, åtta små nissars intresse den fångar.

Med stigande hunger de fatet nalkar, en stackars tomte på kanten halkar.

Han sliter, han kämpar, han svettar sig blöt, men sjunker likväl i kvicksandslik gröt.
 

Många springor stugan har, där sju tomtenissar in sig tar.

Katten bakom dörren ruva, slukar nisse med hull och luva.

Rester utav tomtehand, slickar misse bort från tand.
 

Sex små nissar mot julbordet ila, Snabbt de uppför bordsben kila.

Sista tomten över kanten hasar, tappar greppet och nedåt rasar.

Faller nedåt likt ett lod, mattan röd av tomteblod.
 

Tomtar fem i väldig iver, springer runt ty hungern river.

Nisse snubblar på sitt skägg, faller rakt mot knivens egg.

Liten nisse stackars saten, rinner ut i sillsalaten.
 

Fyra nissar har festat på sill, och nu de törsten sin släcka vill.

Mot glöggen de springer i samlad tropp, och tar för sig av drycken i varsin kopp.

Ner faller nisse i glögghett hav, likt skållad mandel hans skinn faller av.

Tre små nissar i granen sig svingar, mellan ljus och änglavingar.

Nisse sig för nära våga, strax han står i ljusan låga.

Doftar snart likt vidbränd stek, ångrar då sin ystra lek.
 

Två små tomtar omkring sig tittar, då en smällkaramell de hittar.

Nisse ner på den hoppar, men för detta ej den stoppar.

På tak, på golv, på gardin med frans, finns nu nisses hjärnsubstans.
 

Husbon stiger upp i natten, för att kasta lite vatten.

Under husbons tunga toffla, förvandlas nisse till krämig våffla.
 

Snön ligger vit lite här o var, inte en jävla tomte finns kvar.



Idag slutar jag redan halv tre så då är det ner till Göte och sen är det julfest på jobbet. Ska nog kunna bli trevligt. Jag ser även framemot att kunna prata med Matilda när jag har slutat. Vi hann bara prata väldigt lite igår och det är inte helt ok. Får försöka ta igen det idag.






Nina.


Och då blir det bara en rad.

Jag är så trött så trött och då blir det bara en rad i bloggen. Idag har varit en riktigt jobbig dag men som tur var avslutades den på ett trevligt sätt med att jag och Desirée var i stan och handlade julklappar och käkade på Mondo. Mycket trevligt var det och det var ljuvligt att få äta riktig mat efter två måltider bestående av Nutrilett. Däremot hittade jag bara några få julklappar och nu är det bråttom att hitta resten för vi ska nämligen ha julklappsutdelning den 22 december eftersom min syster åker till Kilimanjaro på julafton.
Dagens kvällsmat.


Också lite Hugobilder som sig bör.

Hund i bil.



Kvällshund.



Full koll.





Dagens citat: "Ja, det är helt jäkla störta att sitta och säga sådana ljud i bilen, men jag kan inte sluta."




Jag är förresten fortfarande helt tagen av att jag faktiskt har fått känna hur det känns när jorden skakar.
Film finns här.
Jag förstår bara inte de som håller på att ringa 112 och de som håller på att oroar sig. Se det bara som en kul sak liksom.






Nina.

Jordbävning i Skåne!

Ja, då har man vaknat av sitt livs första jordbävning och jag måste säga att det var något av det coolaste! Jag är ju lite av en geologinörd så att vakna av att allt bara skakade var faktiskt oerhört fashinerande. Jag är helt glad. Haha.
Nu måste jag till jobbet men uppdaterar senare.






Nina.

Och då blir man en smula irriterad.

Har precis varit på kalas hos min mormor som fyller år och passade på att mobilblogga lite. Döm om min förvåning när det inte har kommit upp något på bloggen och då blir man en smula irriterad faktiskt! Varför fungerar det aldrig som det ska?

Jag lider dessutom av ett kraftigt abstinensanfall. Varför undrar ni då kanske? Jo, för jag har inte kunnat prata med Matilda på hela dagen! Jag tycker inte om sådana dagar faktiskt.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Bara 4 dagar kvar till lovet. Bara fyra....

Sen bara måste jag lägga in den här länken på Jarre. Jag ska ju gå och se honom i maj. Ska bli så kul.
Från nyår i Egypten 1999/2000. Länk finns här. Ha ljudet högt.



Sweet dreams.

Dagens citat: "Nu ska jag stabla och showjumpa Cony the MF pony. Ja, det ska jag faktiskt."




Nina.

Hoppas att det fungerar.

Nu provar jag att godkänna kommentarer från mobilen och hoppas att det funkar. Jag är på kalas nu och har ätit lite riktig mat även om jag faktiskt har hållt igen på allt det goda. Duktig jag är om jag får säga det själv. Och det får man väl ibland hoppas jag. Ha det bäst så länge. Nu ska jag snart bege mig hem från kalaset mormor.

I dessa mörka tider.

Ja, för mörkt är det, det kan man väl lugnt säga. Sitter här på jobbet och tittar ut genom fönstret där det är alldeles för mörkt utanför. I alla fall för min smak.
Ska nu alldeles snart ha möte och det är väl kanske inte allt för kul en dag som denna men det måste ju göras. Jag trodde jag hade möte till kvart över fem och döm om min lycka när jag såg att det skulle ta slut halv fem. Ska vara hos mormor kl 18 för att fira hennes födelsedag så jag tänkte ta och köra en sväng inom Mobilia innan och se om jag hittar några trevliga julklappar. Men som vanligt hittar man väl inget när man letar.

Hungrig är jag också då jag bara har ätit två inte allt för goda Nutrilette bars. Dags att tänka på vad jag äter innan jag ska äta all den julmat som serveras. Blir mycket att äta trots att jag är vegeterian. Har snälla föräldrar som tänker på det.

Nu måste jag forsätta att jobba.

återseende mina vänner.






Nina.

I soffan hos någon annan.

Ja, nu sitter jag i soffan hos Caroline och har precis ätit en väldigt stor och god pizza men nu känner man ju sig en smula mätt. Pizzan bestod av mozzarellaost, kronärtskockor, oliver och bearnaisesås. Fettigt? Ja, en smula. Det värsta är att vi nu ska gå lösa på godiset. Svullande i sin renaste form tror jag nog.

Tråkigt nog verkar det som att jag återigen inte får upp alla kommentarer. Jag vet att Matilda har kommenterat men jag har inte fått dem. :(
Så tro nu inte att jag är otrevlig som inte svarar på era kommentarer. Jag har ju inte fått dem.

Nu väntar godispåsen med sitt lockande innehåll. Ha en trevlig kväll och ät inte för mycket. Ska jag säga.






Nina.

Tänd ett ljus och låt det brinna.

Trevlig advent på er alla!


Själv ska jag till stallet nu och sen är det lite sessning hos Caroline men god mat och säkert lite godis också.
(Ja, jag är klar med pluggandet för det tog inte alls så lång stund som jag trodde. Trevligt trevligt.)

Och så får man ringa support.

Ja, det gick ju givetvis inte att fixa till TVn så nu måste jag ringa supporten imorgon. Jag blir tokigt på sådant. Det ska liksom bara fungera.
Efter lite tankemöda kom jag, mitt smarthuvud, på att det kanske gick att se filmerna på datorn. Och vet ni vad? Det gjorde det! Så jag har precis sett den nya Mumien och den var väl sådär. Hyfsat underhållande iaf. Nu ska jag sätta mig och skriva på mitt exjobb och det ska inte bli vidare trevligt men det måste ju göras.


Hörs sen!






Nina.

God morgon, god morgon.

Har precis vaknat och vad är det första man gör? Jo, man går och sätter sig vid datorn för att blogga. Givetvis!
Sitter även och väntar på att pappa ska komma hit och hjälpa mig för att se om vi kan fixa TVn så att bilden inte är grön när jag ska kolla på någon DVD. Hoppas att det fixar sig. Min pappa är ganska så bra på att fixa saker.
Efter det är det studier som gäller, och det är INTE kul.
I eftermiddag är det ner till Göte och ta hand om mitt lilla gryn.

Gårkvällen var jättekul och det blev skeppet senare på kvällen. Där var någonsorts glamourkväll så alla fick en röda fjäderboa så mina kläder är fortfarande fulla av röda fjädrar. Inte helt ok.

Nu måste jag dra men på återseende å det snaraste.






Nina.

Ja! Jag kan mobilBlogga!

Ja, jag var ju tvungen att testa och det funkar ju. Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällens aktiviteter. Saffranskakan står i ugnen och ska med sen. Mums. Ha det bäst och ta det lugnt denna lördagkväll. Nina.

Nina är....

Nu ska jag googla fram vad Nina är. Fick idéen från Matildas blogg såklart.

Nu ska vi se.




Nina är en hyvens brud. Ja, den tackar man för.


Nina är flitigt. Nja, det kunde ha varit bättre.


Nina är beredd med shottar. Inte riktigt än kanske.


Nina är bäst grannen. Ja, såklart jag är.


Nina är årets julmodell. Jaha? det var mer än vad jag visste.


Nina är en del i vår egen utveckling. I vems utveckling?


Nina har sagt hejdå till livet som tjockis. Ja, jag försöker tänka på vad jag äter.


Jaha, där ser man.






Nina.

Nähä!

Det funkade givetvis inte att kolla på någon film för bilden blev alldeles grön. Ni vet där det ska vara svarta och mörka färger där är det grönt istället. Ser helt stört ut och jag fattar inte hur man ska fixa till det. Någon? Någon alls?

Nu pratar jag med Matilda så jag kan inte blogga samtidigt. Thats me!
Kollar förresten på bonde söker fru-maraton också.

Bilder kommer imorgon.

Bye bye.






Nina.

Granar säljes och trevlig Lucia.

Ja, nu är granjakten över för i år. Köpte som vanligt en jättefin gran nere hos Mathias pappa i Bodarp. Det är självhuggning där så det ger ju en lite annan känsla än att springa ner här på Malmborgs och köpa en gran på deras parkering.
Pappa och min syster var med och köpte gran och var därför med i stallet innan och det var mycket bra för då kunde jag snällt fråga Sofie om hon kunde tänka sig att hjälpa mig med hästarna, vilket hon snällt sa att hon kunde så det gick dubbelt så fort att släppa ut dem idag.

Nu ska jag snart ner i badet för jag är verkligen helt genomfrusen. Brrrr. Efter det ska jag se Mumien- Drakkejsarens grav. Jag var och hyrde den, nya Arn och Narnia. Ja, jag är på humör för den sortens filmer! Men ska nog bara se Mumien idag för sen måste jag sätta mig och skriva på mitt exjobb. Åhhh, vad kul det ska bli. Eller inte.

Ikväll är det party hos Desirée och hon har lovat att göra julgodis så det förväntar jag mig allt. Jag ska faktiskt ta med en saffranskaka så blir det lite julmys också och det är aldrig fel.



Trevlig lucia på er alla!


Gårdagens citat: "Det är aldrig någon som äter sylta. Den bara ligger där som julbordets uteliggare som ingen vill ha.






Nina.

Det hastas snabbt vidare!

Jag har verkligen inte hunnit att blogga idag, inte förren nu och det blir ett väldigt kort blogginlägg för jag måste nämligen ner i sängen. Jag är riktigt riktigt trött faktiskt. Jag har precis kommit hem från en konsert och det var jättetrevligt. Berättar mer om den och lägger nog upp några bilder imorgon.

Imorgon ska jag släppa ut hästarna och jag har sådan tur att pappa följer med för sedan ska vi ner och köpa julgran hos Mathias pappa.

Nu måste jag ner i sängen. Jag lovar att det kommer mer imorgon.

God natt.






Nina.

Mätt och trött.

Ja, så kan man beskriva mig just nu. Var ute och åt med Linda och Peter och det var lika trevligt som vanligt att träffa dem. Jag åt en pasta med fyra olika sorters ost, och jag kan säga att man blir mätt på det. Jag var ändå tvungen att smaka husets tiramisu och den var lika god som de lovade. Allehanda skvaller avhandlades som vanligt. Jag fick även min födelsedagspresent som bestod av en väldigt fin rosa pikeurhalsduk! Foto utlovas imorgon. Tusen tack Linda!!

Nu kommer snart S så jag ska alldeles strax sluta att blogga för dagen och ägna honom lite uppmärksamhet. Han blir nog inte för glad annars.

Innan när jag var i stan lyckades jag att handla några få julklappar iaf så det får man ju vara glad över. Varför är det alltid så svårt att hitta på vad man ska köpa?

Imorgon är det Luciafirande på jobbet så jag hoppas att det blir en lugn dag för jag kan lova er att de behövs. Jag känner mig hur trött som helst. Sen på kvällen är det julkonsert i Malmö Arena som gäller. Blir nog mysigt och juligt.

Gotta go!





Nina.

Och nu blev det väldigt konstigt!

Nu har jag precis suttit och skrivit ett långt inlägg och så konstrade hela texten och det såg helt sanslöst ut. Jag blir så lack!
Iaf så ska jag ut och äta med Linda och Peter idag. Det ska verkligen bli supertrevligt och jag ser mycket framemot det!
Vi ska ses på Lilla Torg redan kl 18 så det gäller att lägga på ett kol innan för jag ska både hinna ta prover och dessutom hinna ner och ta hand om Göte.

Nu ska jag bege mig till restaurangen där det serveras spagetti med tomatsås. Jag undrar om det är något att hänga i (jul)granen?






Nina.


Borta bra men hemma bäst.

Är nu hemma igen efter att ha jobbat och varit nere och trimmat Göte. Hoppade lite småhinder med honom och han var extremt pigg kan jag väl lugnt säga. Hade även mina nya ridbyxor för första gången och de var super!
Julbordet på jobbet var väldigt smaskens! Känns som att jag inte kommer att behöva äta de nästkommande dagarna.
Desirées julgodis var något extra må jag säga. Jag ska få fler på lördag för det har hon lovat. Löften är jag väldigt bra på att minnas, iaf om de lovar godis.
Nu ska jag snart i badet och förhoppningsvis kunna få mina ömmande muskler att mjukas upp lite. Enligt min massör så är inte ridning någon bra aktivitet för ryggen. Jo tack, det har jag märkt. Måste förresten beställa ny tid hos honom. Han är idrottsmassör och jag kan lugnt säga att det känns när han masserar. Ajaj. Men vilken skillnad det är efteråt!

Ikväll blir det nog lite julgröt, en pepparkaka och TV.




Dagens citat: "Åhhh nej! Det är ett dagens citat!"





Nina.

Äntligen! Som Gert Fylking skulle ha sagt.

En av mina absoluta favoritartister kommer till Malmö för att ha konsert i malmös nya arena. Artisten är nämligen Jean-Michel Jarre.
 http://sydsvenskan.se/nojen/article397679/Jean-Michel-Jarre-till-Malmo-Arena.html

Idag mår jag inte helt 100 faktiskt. Har tydligen inget B12 kvar i kroppen så det är inte alls konstigt att jag är jättetrött. Trist men jag hoppas att det ska fixa till sig snart. Ska ta nya prover imorgon.

Nu ska jag snart in och ha möte igen. Det blir nog ganska trevligt för vi ska nämligen ha julbord samtidigt. Massa gott såg jag när jag gick förbi innan.


Back to work.





Nina.

Det lackar mot jul.

Och jag kan säga att det inte är det enda som lackar idag. Jag är inte på ett bra humör kan man ju lugnt säga. Vissa irriterande moment har infunnit sig och det är aldrig populärt hos mig. Fast det är det väl inte hos någon kan jag tänka mig.
Jag har dessutom varit hos tandläkaren och putsat tänderna så nu känns hela min mun misshandlad och öm. Inte populärt det heller.
Efter jobbet idag åkte jag och hämtade min lilla hund, sen åkte vi till stallet. Väl där fick den lilla hunden vänta i bilen medan jag höll på med Göte. Till och med Göte var på sitt allra grinigaste humör idag och försökte sig på att bitas med jämna mellanrum så man fick vara kvick i vändningarna.
Han påminde nästan lite om den här sötnosen.




Sen var det tandläkaren som gällde och det var ju inte jättekul som sagt. Efter att det var färdigt åkte jag och Hugo hem igen och la oss på soffan. Mycket mysigt att gosa med sin lilla hund.
Hela eftermiddagen har jag givetvis pratat med Matilda. Och tur är väl det! Vi kan verkligen prata om allt.



Dagens citat: "Kan inte ni på Polisen säga åt de på 112 att chilla?"





Nina.

Watch out, Jack Russell about!

Som ni kanske har sett så har jag ju en Jack Russell, eller rättare sagt så har familjen en liten russell som heter Hugo.
Det är världens underbaraste hund, även om han kan vara en smula bitsk. Och eftersom jag har en JR så är jag givetvis ganska besatt av den rasen och kollar ibland runt efter den på internet. Därför har jag sprungit på vissa saker som jag tycker är väldigt söta!

En helt lovely rosa JR-kudde.



En JR-tavla skulle man ju inte tacka nej till.



Får det vara en JR-martini?



En väldigt söt ram att ha till sina vovvefoton kanske?



Något för gatan utanför?



Denna kan man behöva när man är familj till en JR.





Ser ni likheten mellan dessa två?
Tavla.


Min lilla vovve Hugo.




Nu ska jag lägga mig i badet och få upp värmen. Har precis varit i stallet och trimmat en väldigt pigg häst. Han gick och pep och var en smula spänd om man säger så.


Dagens citat: "Mitt högra fuck you-finger är ur funktion."

Energi? Vad är det?

Jag har verkligen noll energi. Sitter här i soffan och känner att jag borde köra ner till hästarna och ta mig ett pass i arenan. Men huvudet dunkar och kroppen är trött. Tror jag ska vila en stund innan jag tar mig i kragen och gör något vettigt.
Jag måste försöka att gå och lägga mig i tid ikväll och inte sitta uppe och läsa en massa bloggar och annat kul.

Kvällsmaten bestod av två ostmackor och en tallrik gröt. Det borde vara ok men nu har jag ont i magen. Suck!

Jaja, dags att ta nya tag och bege mig ut i kylan, men jag först blir det en power nap här i soffan. Bara fem minuter, bara fem...


På återseende senare ikväll.


Jag och älsklingshunden.







Nina.

Slit och släp, ingen rast och ingen ro.

Idag har jag inte haft tid att blogga tidigare än så här, kl 21.00. Har sprungit runt hela dagen. Först var jag och kollade på en tävling där jag kände vissa som skulle vara med. Sprang på Susanne och pratade med henne ett tag. Alltid lika trevligt och väldigt uppdaterande. Kollade på häst efter häst som hoppade runt banan med varierande resultat. Många fina hästar som ställer upp för sina ryttare. Efter tävlingen åkte jag ner till hästarna och tog in dem. Vissa var några riktiga monster att ta in idag. Hade Göte i ridhuset lite men han tyckte nog inte att det var särskilt spännande faktiskt, inte jag heller för den delen.
Jag var hemma vid halv fem och sen dess har jag tvättat, städat och tvättat lite till. Hur KAN något vara så tråkigt? Fast det är ju förstås väldigt skönt när det är gjort. Just nu sitter jag och väntar på att det sista ska torka så att jag kan hänga in allting.
Har bäddat rent och längtar faktiskt lite efter att få krypa ner i sängen.




Imorgon är det jobb igen. Men nu är det bara två veckor kvar till jullovet. Så himla skönt faktiskt. Det känns som att man behöver vila upp sig eftersom det har varit en väldigt intensiv termin.

Här är dessutom den utlovade bilden på min nya Lyle and Scottröja. Himla fin är den.




Dags att springa och hämta upp tvätt. Enjoy.

Vakthund.




Dagens citat: "Men typiskt! Jag missade det och det bara för att honnen skulle ränna fram och tillbaka."






Nina.

Sleepy Hollow.

Ja, ibland är det sådant där Sleepy Hollowväder. Vet ni vad jag menar? När det är sådär dimmigt och lite skumt ute. Jag gillar det vädret och det enda man väntar på är att den hessikse (heter det så på svenska?) legosoldaten ska dyka upp i någon mörk gränd. Inte för att det finns så många gränder kvar nu i våra dagar men jag tror iaf att ni vet vad jag menar.
Typiskt Sleepy Hollowväder




Jag älskar filmen Sleepy Hollow för dess omgivningars skull och att allt är sådär mystiskt och spökigt. Jag funderarde ett tag på att se filmen ikväll men så kom jag på att jag bara har den på VHS och jag har ju ingen VHS-spelare kvar nu när jag har bytt TV och det är ju lite ångest faktiskt. Vet någon var man kan köpa en sådan? Jag har massvis av VHS-filmer som jag faktiskt vill kunna titta på ibland. Dagens i-landsproblem tror jag.

Hot or not?


Iaf så är dagens filmtips Sleepy Hollow.



Tydligen får jag inte upp kommentarerna som ni skickar. Trist när det strular. =(

Matt och en smula mör.

Ja, det är så jag känner mig idag. Det var jättekul på festen igår men som vanligt blev det inga bilder fast att jag hade kameran med mig. Jag måste skärpa mig med det där!!
Kom hem vid 3-tiden i natt och känner mig väl inte helt 100 idag. Vaknade kl 9 idag och steg upp med en gång fantastiskt nog, det brukar jag aldrig göra. Drog iväg till MR där Matilda skulle tävla. Hade nämligen fått uppdraget att hjälpa henne och hennes nya häst på tävlingen där. Efter det åkte jag ner till Göte och sedan hem för att hjälpa pappa att sätta upp min nya TV. Jag älskar den! Helt underbar. Och ja Magnus, det är en Panasonic. =)
Nu sitter jag här och glor men ska alldeles strax ner i badet och tvätta håret några ggr eftersom de där gråaktiga slingorna i mitt hår ännu inte har försvunnit. Det är lite panik fast det är väl bara jag som ser dem, som vanligt. Men det är ju iofs bra.
Sen är det dags att sammanställa några enkäter. Det kan jag säga att jag INTE ser framemot ett dugg.
Något som jag dock ser framemot är utgången med Desirée och Petra ikväll. Blir nog ett himla hålligång som vanligt.

Humör: Helt ok.
Gjort: Glott på hästar.
Planer: Massor.
Ser på: Min nya TV.
Lyssnar på: TV-reklam för TryggHansa.
Läser: SMS från Matilda
Dricker: Loka.
Äter: Marshmallows
Bästa: Måste man välja?
Sämsta: Ex-jobb
Väder: Dis


Och ja, jag ska ta bild på min nya Lyle and Scottröja.


Nina.

Slut för idag, tack för idag.

Ska nu alldeles strax åka hem från jobbet och ge mig ut i den stora staden för lite lätt shopping. Shopping är ett nöje som aldrig någonsin slår fel nämligen. Efter det ska jag ner till hästarna och sen är det dags för arbetslagfest. Det ska bli himla trevligt och jag ser mycket framemot det. Givetvis kommer det upp bilder på det senare. Det kommer även upp bilder från dagens inköp.

Nu ska jag rusa. Fast när jag känner efter känner jag mig rätt trött och sliten så jag tror att jag hoppar över rusandet och tar en stilla promenad bort till bilen istället.

Tjing!





Nina.


Mätt, belåten och en smula trött.

Jaha, då har gästerna gått hem för den här gången och kvar sitter jag med massor av godis och tårta. Jag som skulle hålla efter vad jag åt. Det går ju jättebra det här. Verkligen. Men man fyller ju bara år en gång om året och tur är väl det.
Jag fick som vanligt jättefina presenter även om de mest bestod av pengar. Pengar gillar jag för då kan man köpa vad man vill och just därför bär det iväg till Åhléns imorgon för införskaffandet av ett, för tillfället, okänt antal Lyle and Scottröjor.
Jag fick även ett par rätt fräcka ridbyxor av min syster som hon hade inhandlat på Stockholm horse show. Jag som är van vid Pikeurbyxorna ser framemot att testa något annat ibland. Fantastiskt nog så passade de också! Bara en sådan sak. Jättefina bruna ridbyxor i två olika bruna färger. Äsch, kolla bilderna istället vet jag.
Sen fick jag även en platt-TV. Jättekul! Min gamla känns lite otymplig så det är dags att byta ut den. Fast den har ju fungerat bra i alla år. Ja, förutom de tre veckor jag var utan TV nu för ett tag sedan men det är sådant man får försöka att leva med.
Jag är verkligen glad över alla mina nya saker och ser mycket framemot att prova dem.

Nu ska jag snart krypa ner i badet och sen är det sängen som gäller.
Jag återkommer givetvis imorgon. Med nya krafter hoppas jag! Morgondagen börjar ju iaf lovande med att se på film kl 8.40. Me like!

Och så var det ett dagens citat ja: "Åh mammas lilla hund, åh mammas bruna hund....åhhhh honnehonnehonn!"

Bilderna kommer här.

Först en liten hund.




Och en liten hund som var sugen på att smaka på allt gott. Vilket han givetvis också fick.


TVn. Dock omonterad.


Tårta.



Mysigt med ljus och blommor i vintermörkret.



Ridbyxorna. Gör sig dock inte alls rättvisa på den här bilden.


Det här fina halsbandet fick jag i lördags utav Desirée.



Och den här boken fick jag av Palle i lördags. Tydligen tänkte han på mig när han såg den i bokhyllan. Haha.







Nina.

I bråttskans tider!

Jag tittar bara in lite snabbt för jag håller på att laga mat och fixa inför ikväll. Och det tär på krafterna ska ni veta!
Jag återkommer givetvis senare och svarar på kommentarer och lägger in bilder på mina presenter.
Nu ska jag återgå till städandet. Hur kan något vara så fruktansvärt tråkigt!?
Tackar ödmjukast för gratulationerna! Jag blir mycker glad!

Även min lilla hund Hugo kommer hit idag och ska hjälpa mig att rensa tallrikar och öppna presenter.

Its just another manic Thursday.

Ja, så känns det idag. Jobbet går i ett och det är ganska fartfyllt idag.
Men vet ni vad? Idag fyller jag år!! Så jag ska försöka komma ifrån jobbet så fort jag kan. Iväg och handla mat och hämta tårta mm. det bli en chokladmoussetårta från Amarant.

Jag återkommer, måste nämligen jobba nu.





Nina.

Får jag bjuda på en polkagris?

Nyss hemkommen från julbordet och hjälp vad mysigt det var. Underbart slott med underbar mat. Faktiskt hade vi sådan tur att strömmen gick och vi fick klara oss med stearinljus men det gick ju mer än väl. Enda gången det var lite problem var när jag skulle hitta till toaletten. För det första gick jag givetvis nästan fel innan jag hittade till den stora stentrappan och för det andra blåstes ljuset, som jag fick ha med mig, ut två gånger. Spöken? Någon? Det var väldigt mysigt att trippa omkring där i det mörka slottet alldeles själv. Det är nämligen ingen vanlig restaurang utan man kan gå omkring lite som man vill i byggnaden och det passade jag givetvis på att göra.
Matilda, vet du vad? Man kan sova över där. De har typ 10 sängar som de lånar ut. Tror du inte det skulle kunna vara något för oss? Vi två hade ju skrämt upp oss till max. Skulle vara jättekul. Jag gillar ju som sagt mystiska saker och händelser.

Ytterligare en bild som man inte ser vad det föreställer. Men det är ingången till slottet. Man ser några upplysta granar skymta längre bort. Alla vita prickar är snö.



Nåväl. Här kommer lite bilder från kvällen. Julmat någon?


Eftersom jag inte äter kött fick jag en specialkomponerad måltid.



En något fattig ostbricka men jag orkade inte mer. Var ju tvungen att ha plats för julgröten.


Sen var det gröt till efterrätt. Jag älskar gröt!



En bild in i matrummet.



En väldigt fin julgran.



Och ett grymt godisbord. Mums!








Får det lov att vara en polkagris?



Grötbordet.




Min godistallrik.



Överhuvudtaget en väldigt trevlig kväll och med god mat.





Elaka kommentarer om mina hästar kommer inte att läggas ut här så det behöver ni inte fortsätta att skriva. Ni som nu tycker att det är roligt.



Dagens citat: "Jag har precis beställt uppblåsbara nassar."





Nina.

Till minne av Lorenzo.

Saknaden efter Lorenzo kom upp nu när jag kollade på lite bilder. Jag köpte honom som tvååring 1999 och jag hann ha honom i 6 år innan han dömdes ut pga hovbroskförbening i maj 2005. En mycket tragisk förlust: Dels för att jag var oerhört förtjust i den hästen men även för att han bara hann börja sin tävlingskarriär innan den tog slut. Han var den mest lovande häst som jag någonsin har suttit på och klippte 150-banor som ingenting.

Stora (185 cm höga) vackra Lorenzo. Jag saknar dig.





Snart julbord.

Nu är det snart dags att bli hämtad för en kväll på Trollenäs. Ska bli himla trevligt faktiskt.
Jag återkommer givetvis senare med bilder och en resume om hur det var. Nu måste jag byta om till andra kläder. Ikväll blir det stuprörsjeans, rosa skjorta och kavaj. Jag gillar ju den där preppystilen så jag brukar köra på det.

Snön vräker ner här nu och lägger sig som ett tyst och vitt täcke över staden och landskapet. Ganska så mysigt är det men jag antar att det kommer att försvinna alldeles snart. Tyvärr.

Dags att bättra på sminket och ge sig ut i snön.

På återseende.





Nina.

Grått och trist med en kopp varm choklad i handen.

Ja, sitter här på jobbet igen. Nästan så att man bor här men det är ok faktiskt. Det är inte många jobb där man kan börja morgonen med att titta på film. har precis börjat se på Ondskan och hunnit se en bit in på den. Ska förhoppningsvis fortsätta att titta imorgon. Den är så jäkla bra!
Iaf så sitter jag här vid datorn och tittar på hur regnet fullkomligt öser ner. Får trösta mig med att jag har en kopp varm choklad i handen.

Idag firar jag och Göte 10-årsjubileum! Kan ni tänka er. Jag har haft den lilla sötnosen i 10 år idag och jag minns det som igår när jag fick honom. Jag har haft flera andra hästar under tiden som jag har haft Göte men jag har hela tiden sagt att honom säljer jag inte. Han har en speciell plats i mitt hjärta.
Tyvärr hinner jag ju inte ner till hästarna idag men vi får helt enkelt fira en annan dag. Om han ens bryr sig. Jag tror faktiskt inte ens det. Det är nog mer hans mamma som bryr sig. Ja, jag vet, jag är supertöntig när det gäller Göte men det är sånt ni får ta.


Så väldigt sugen på att köpa in några fler hästar men jag måste lägga band på mig. Men det finns ju så många trevliga som man blir erbjuden. Men jag ska inte. Ska inte!

Nu bryter solen fram här och jag måste sluta blogga och fortsätta att jobba.






Nina.

Min kära vän!

Jag fick ett oroande besked i eftermiddags. Min underbara vän Matilda hade varit med om en krock. Tack och lov så klarade hon sig oskadd!!

Jag vet inte vad jag hade gjort annars.

Ta vara på era vänner.




Nina.

Guten abend.

Betyder god kväll på tyska (bara en lite upplysning så här på kvällskvisten) och det önskar jag er alla.



Nyss hemkommen från hästarna. Det var inte speciellt mysigt i stallet eftersom regnet vräkte ner och dränkte allt. Dessutom blåste det storm. Det är inte alltid det är så väldigt positivt att ha stall så nära havet. Det är faktiskt bara trevligt varma sommardagar när det blåser en svalare bris från vattnet.

Regnvatten på min bilruta, blandat med blixten från kameran. Egentligen ser man ingenting fast jag gillar bilden ändå.





Jag tycker det är så himla mysigt nu när alla ljus har kommit upp i fönsterna och det lackar mot jul. Jag har inte hunnit sätta upp några ljusstakar själv ännu men de ska upp innan torsdag då jag fyller år.
Men det finns iaf en gran, som är full med fina ljus, här utanför.


Tyvärr blir bilderna lite suddiga för min mobilkamera är inte riktigt sig själv och jag orkar inte gå runt med en vanlig digitalkamera så ni får ha överseende med det och inse att det är pga min lathet som det är så.


Jag, mamma och min syster var ute på Österlen för ett tag sedan. Vi var på inredningsshopping och på ett av ställena hittade jag en grymt cool sak. Det är en fontän med dimma i. Ser ut som på bilden nedan. Den ger faktiskt en lite spooky känsla och jag gillar ju allt som är så där mystiskt och lite spökigt.

Dimfontän. Tyvärr gör den sig inte riktigt rättvisa på bild men min fantasi skenade verkligen iväg när jag stod och tittade på den.




En annan väldigt rolig sak är att jag kanske har fått ytterligare intressenter på min iofs redan färdigtryckta bok. Vi får se vad som kommer att hända med den nu.
Här ser ni boken jag har skrivit.




Nu tror jag att jag ska fortsätta att surfa omkring och läsa bloggar. Det är himla kul faktiskt.

Men först, as always, Dagens citat: "Men fan då! Den hängde sig i elementet och hängde sig kvar där."




Livet leker!

Fick precis ett väldigt positivt besked om att jag får vara kvar på jobbet ytterligare en tid! Så jäkla glad jag blev!
Sitter och softar lite nu medan jag väntar på att ett möte ska börja. Det är alltid lite ångest med möten, iaf när man är typ mötesledare. Man måste få det att flyta bra och så att det inte blir något konstigt sagt.

Nu ska jag fortsätta att ladda. Kanske tom ta en liten bit Dextro så att jag har lite energi.



Hoppas nu bara att jag kommer in från min hemdator ikväll!





Nina.

Strul.

Nu har jag äntligen kommit in på min blogg. Jippy! Men jag hoppas att det har med systemuppdateringarna att göra. Nu går det inte heller att få upp kommentarerna. Jag hoppas att de ploppar upp senare. Så ni som kommenterar, jag godkänner fast de har inte kommit upp än.

Sitter på jobbet, som vanligt. Är lite trött och sliten idag men det ska nog gå. Imorgon är det julbord med familjen och det ska bli jättetrevligt. Jag ser framemot julen och det är faktiskt min favorithögtid. Trist nog är inte min syster hemma. Hon ska nämligen bestiga Kilimanjaro tillsammans med några vänner. jag är lite avundsjuk men det går över när jag tänker på att de måste träna en himla massa nu innan.
jag tror att jag hellre skulle kunna spendera två veckor på ett femstjärnigt hotell, liggandes vid poolen och med en söt drink i handen. Det är min typ av semester. Här kanske? Ser väldigt trevligt ut.

Nu måste jag fortsätta att jobba. På återseende mina vänner!





Nina.

Wicked game.

Framförd av Chris isaac. Kan det ens bli bättre? Underbar text, musik och video.
Finns att beskåda här.

Ibland blir jag bara så trött. Jag är uppriktigt trött på skvaller och elakt förtal. Trött på att människor inte kan stå för vad de säger. Skvallra kan man väl göra om man bara står för det man tycker och tänker. Men se, det är för avancerat.
Jaja, jag antar att man får leva med det. Gossip girl verkar ha fått en oanad genomslagskraft.

Nyss hemkommen från stallet. Det är en evig tur att jag har Matilda att prata med så att man slipper gå där själv dagarna i ända. Det hade ju varit för trist faktiskt. Även om jag har de små djuren där.
Med Göte i spetsen.


Jag har även varit hos frisören idag och fixat utväxten och även blekt lite till. Problemet med så här ljust hår är att det drar till sig föroreningar (hur fräscht det nu låter) och kan lätt bli lite gulare i topparna och det är det vi försöker rätt till nu. Fast det beror ju också på att jag har haft så mycket slingor innan. Det roliga är att frisören lägger i lite färg ovanpå blekningen och då kan man lätt få lite gråa inslag i håret några dagar så jag måste verkligen gå och tvätta det nu så att det gråa försvinner. Det brukar det nämligen göra när man tvättat det någon gång och jag hoppas att det även är så idag. Panik annars! Jag måste se bra ut i håret annars raseras min värld. Ytligt? Ja, but that's me. Take it or leave it. Någon hang up måste man väl få ha eller? Vad har ni?


Nä, nu är det badet som väntar. Och två, tre tvättar av håret.




Friends. Nina och Matilda, Bild från Breeders förra året.





Sen måste jag bara lägga in den här bilden på Renee Tebbel. Den är så jäkla kul!




Dagens citat:
"Nu ska jag baka. Förstår du det? Jag ska baka. Jag! Jag kan inte ens."





Nina.

testar bara.

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/378876/ncn?claim=nbmgsx73g6z">Följ min blogg med bloglovin</a>

Vill du vara en stalker?

I sådana fall är detta något för dig:
Bloglovin

Här kan du följa när de bloggar du läser uppdateras. Himla trevligt. =)

Ännu en dag på jobbet.

Sitter här och glor på datorn. Ännu en måndag och jag känner faktiskt lite hur tristessen lägrar sig. Inte för att jag är på jobbet för jag älskar ju mitt jobb utan för det faktum att jag inte ska vara kvar så länge till. jag vill inte gå tillbaka till timanställningar men nöden har ju ingen lag som man ju säger.

Känner mig lite febrig idag så jag ska faktiskt försöka att ta det lugnt. Har dessutom jätteont i mitt ena öra. Klag, klag.

Hade en jättemysig kväll igår med S. Satt och kollade på en massa musikvideos på youtube. Helt ok kväll faktiskt.

Nu ska jag fortsätta att jobba men skriver mer sen.

Adios Amigos!





Nina.

RSS 2.0