Nu ska....

....jag snart iväg på möte. Hoppas att ni får en roligare kväll. =)

Fast efter mötet ska jag iofs träffa pojkvännen och det är ju alltid mysigt. Men möten....snaaaark.

Ha det bra!


Nina.

Guten abend.

Ja, som det heter på tyska. Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag har det inte. Mest för att jag är så otroligt trött och så tycker jag att mitt jobb är lite halvtråkigt. Känner mig inte helt 100 heller. Har kanske dragit på mig en förkylning så jag ska alldeles strax ner i sängen.

Idag efter jobbet tog jag vovvarna och åkte ner till Höllviken och gick med dem på stranden. Det blåste ja jäklans i det! Men det var ändå supermysigt. Hugo och Scoody roade sig kungligt. Det är så härligt att se dem så glada. =)

Efter det åkte jag till stallet och fixade med Göte. Jag hade tänkt sticka ut senare på kvällen och rida men jag känner mig faktiskt febrig. Jag måste försöka rida imorgon även om jag har lite lite tid mellan jobbet och sen ett APT-möte på kvällen. Hoppas bara att jag känner mig kryare.

Nu ska jag krypa ner i sängen i mina föräldrars gästrum och försöka sova. Men först två värktabletter.

God natt.


Nina.

Torrt som i öknen.

Ja, det verkar det vara på min blogg för tillfället. Det är ju inte alls bra. =(
Men jag bor ju fortfarande hos mina föräldrar och använder deras dator väldigt lite plus att jag inte kan lägga in bilder på den här datorn. Suck.

Jaja....vad händer annars då? Här händer faktiskt inte allt för mycket, trist nog. Jag jobbar, rider och håller på med hundarna. Träffar pojkvännen gör jag ju det med förstås men annars tycker jag att det är lite stiltje för närvarande. Jag är dessutom så sanslöst trött att jag mest bara vill sova hela tiden. Jag förstår inte hur man kan vara så trött och det verkar som att många verkligen går på sparlåga nu. Hoppas att det blir bättre när det kommer upp lite mer ljus och det är dags för julmys. ;)
Jag längtar efter pepparkakor och lussekatter. Jag kommer nog tom att bara lite olika sorters kakor och göra godis, iaf om mitt kök blir klart snart. Jag vill hem till mitt ju!
Jag var och kollade på hur längt de har kommit med köket och det tar sig tack och lov.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen tillsammans med tvp nanniga hundar. Tom de är helt slut och mest sover. Älsklingsdjuren.

Hoppas att det är bra med er.


Nina.

Trimma.

Nu ska jag iväg och försöka trimma Göte lite. Hoppade några skutt igår och han var helt omöjlig. Han tycker att det är så kul att han inte vet var han ska bli av och då kokar det över i hjärnan. Haha.

Ikväll ska jag hem till pojkvännen och chilla lite. Äta lite gott och så. Mumsigt.

Sitter och lyssnar på Sonic Palm- On The Beach. Den är så niiiice.

Ha det så bra så länge. =)


Nina.

Typ datorlös.

Ja, jag VEEEET!! Jag har varit FÖR dålig med uppdateringen! Sorry. Men nu är det så här att jag bor hemma hos mina föräldrar för tillfället. Jag har nämligen min lägenhet full av hantverkare som håller på att byta ut köket och lite annat. Och då är det så att jag knappt har haft tid eller lust ens för att sitta vid datorn. Därav den kassa uppdateringen!

Men men jag ska skärpa mig nu!

Idag har jag jobbat och det var inte jättekyl men det går ju. Bu ska jag snart till Göte för att sedan åka vidare till Linda och peter på lite middag. INTE FEL om man säger så. =)

Vad ska ni göra idag?

Jag skulle ju egentligen ha tävlat på söndag men tror ni inte att den tävlingen blir inställd? Trist! Jag har inte tävlat sen i maj och då flög jag av och skadade armen så jag har inte kunnat tävla förren nu och då ställer de in! Jag får väl försöka att ta mig i kragen och åka till Dagstorps tävlingar i slutet av Januari. Brrrrr....kallt!!

Jag ska måla om  badrummet nu också....någon som har tips på någon fin färg? =)

Hörs sen!


Nina.

Nä....

....jag har inte slutat blogga. Jag har bara haft en välbehövlig paus. Jag ska försöka att hinna skriva mer imorgon men nu är det defenitivt sängen som kallar. Vi ska byta ut köket imorgon så det kommer att bli en himla massa jobb och jag har såååå ont i min rygg. Suck.
Nanna gott.


Nina.

Idag har jag klippt Göte.

Det blev enorma mängder päls. Något annat kan jag inte säga. Haha.

Kolla själva. Tyvärr är bilden lite suddig men ändå talande. =)

Idag har varit en ganska ok dag. Lite tråkigt på jobbet men så är det ibland. Imorgon har jag min kortaste dag och det är ju alltid trevligt. Ska nog träffa Linnea och lilla Eddie sen och gå i bokskogen med dem. givetvis ska ju Scoody med.

Jag har inte så mycket att rapportera idag faktiskt.

(Åh vad störande med journalister som ska dra upp allting till ytan)!

Ut med Scoodan och sen ner i bingen.

Nanna gott.


Nina.

RSS 2.0