Trött vovve som snart ska träffa vovven ed...

dsc02174 (MMS)

Trött vovve som snart ska träffa vovven eddie:).


Ser ni valpen?

dsc02173 (MMS)

Ser ni valpen?


Alla tre vilar i soffan i stugan.

dsc02172 (MMS)

Alla tre vilar i soffan i stugan.


Hemma från sommarstället.

Ja nu är jag och vovvarna hemma några dagar. Vi kom hem igår och idag har jag bara fixat lite här hemma. Hundarna är helt slut efter ellt busande och badande ute på landet så de sover mest idag.

Igår träffade jag och vovvarna Linnea och Eddie och efter några turer åkte vi till brukshundsklubben och lekte lite på agilitybanan. Jag kan säga att Siv är snabb i slalomen. Det var det enda "hinder" hon focj göra för hon är alldeles för liten för några hopp. Men duktig var hon och belöningen bestod av att jag kaste hennes mjukisval. De är för kära de små liven. Scoody chillade mest omkring medan Eddie flög över hinder och mellan Siv och Scoody. stal Siv val gjorde han också den busen!

Här är lite bilder från sommarhuset.
Hugo i båten.


Scoody i båten


Siv var givetvis också med på båten. =)

Ha en superbra kväll!

Trötta vovvar på väg hem från stugan. Scoo...

dsc02169 (MMS)

Trötta vovvar på väg hem från stugan. Scoody är lika trött men hon kom inte med på bilden.


Denna måndag har varit som en bastu!

Ja, det har varit över 33 grader idag och det är varmt! Jag hade absolut inget att göra idag och alla var upptagna på sitt håll med jobb och annat beslöt jag mig för att dra till Simrishamn där de har en jättefin strand som tillåter hundbad. Vad jag dock inte riktigt kom ihåg var att det är en jäkla bit dit! Men men...har man satt sig i bilen och börjat köra är det lika bra att fullfölja. Det var jätteskönt i vattnet men jag vet inte riktigt vad hundarna tyckte. Jag fick bära dem förbi där vågorna bryter för det var ju läskigt tyckte de. Men jag tror de tyckte att det var ganska skönt att ta en simtur.
Klockan 18 skulle jag möta Linnea och vi skulle åka till en sjö och bada hundarna så jag åkte hem från stranden och satte av Scoody hemma hos föräldrarna och Hugo. Jag valde att bara ta med mig Siv eftersom Scoody inte ska bada så mycket då hon har en päls som tar tid på sig att torka! Hon verkade nöjd med att vara valpledig någon timme.

Jag hämtade Linnea halv sex och sen åkte vi till sjön och det var jättebra där. Hundarna badade så fint och fick träffa några andra hundar som också var där och badade, bla två flattar som apporterade så fint i vattnet. Siv var duktig och simmade ut efter pinnar som sen Linneas vovve Eddie stal av henne när hon kom närmre land. Haha. De är så underbara!!

Nu sitter vi hemma och slappar. Kommer att ha träning i morgon på förmiddagen men sen drar jag och vovvarna till stugan och är tillbaka på torsdag.

Ha det så bra i värmen!

Nu ska jag bada med hundarna:).

dsc02164 (MMS)

Nu ska jag bada med hundarna:).


Äntligen regn!

dsc02163 (MMS)

Äntligen regn!


Megaåska!

dsc02161 (MMS)

Megaåska!


På stranden.

dsc02160 (MMS)

På stranden.


Jag är med och tävlar.


Varmt!

dsc02159 (MMS)

Varmt!


Värmeslag!

Ja nu kan ingen säga att det inte är varmt iaf. Över 30 grader i skuggan. Funkar för mig iaf!

Jag funderade på att dra till Falsterbo men jag pallade inte och bara tanken på hur varmt det är där fick mig att snabbt besluta mig för att stå över. Istället träffade jag P som precis har varit i USA och vi babblade lite över en glass. Hundarna är nu hos mamma och pappa så att det kan slappa i trädgården. Jag ska nämligen träffa lite folk ikväll. Det kan nog bli trevligt.

Hoppas att ni har det bra i värmen!!

Fredag.

Nu är det nog allt dags för en uppdatering tror jag. Det är ju så underbart väder så man vill ju inte sitta inne dvs ingen datortid förren på kvällen. =)
Just nu sitter jag och kollar på sändningen från Falsterbo. Jag var där i onsdags och om jag ska vara ärlig så tycker jag inte att det är lika kul längre. Jag vet inte varför. Jag som har band och allt. Haha. Men eventuellt sticker jag ner i helgen och hänger lite.
I onsdags var jag och Linnea där och jag hade med mig lilla Siv så det blev väldigt mycket stillasittande och bärande på valp. Mamma och pappa var också där nere så jag kunde inte lämna siv till dem. Scoody var däremot hemma med Hugo. De behövde vila och det skulle bli alldeles för varmt för dem.
Jag köpte bara en speciell handduk till hundar så det blev inte mycket shopping. Men man kan inte springa in i alla affärerna med en liten valp. Linnea hade Också sin hund Eddie med sig så det blev lugnt som sagt.

Igår var jag och Linnea med vovvarna på hundbadet i Höllviken och alla tre vovvar simmade helt frivilligt. De var så extremt söta det lilla gänget. Haha. Tyvärr fick Hugo vara hemma eftersom han inte gillar Eddie. Dessutom är det bättre för honom eftersom han inte orkar så mycket nu i värmen.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Var i föräldrarnas trädgård och vovvarna sov i skuggan. Sen sov de när vi kom hem också. De behövde en riktig slappedag.

Jag börjar även längta lite efter att få hem Göte! men han ska gå en månad till iaf.

Ha en trevlig helg!!

Göte.

Godnatt:).

dsc02158 (MMS)

Godnatt:).


Siv i trädgården:).

dsc02157 (MMS)

Siv i trädgården:).


God morgon!

Jap, jag är redan uppe trots att jag hade kunnat sova mycket längre men vovarna ska ju ut och sen kände jag inte för att sova mer. =)

Vad ska ni göra idag? Jag ska bara ta det lugnt nu på förmiddagen innan det är dags att fira min syster som fyller hela 28 år! Hon kommer hem från Bulgarien idag så vi får fira hennes födelsedag en dag senare etersom hon egentligen fyllde år igår. Stort Grattis iaf!!

Igår var det full fart, det var egentligen inte meningen att det skulle bli så men ni vet hur det är ibland. På morgonen skulle jag hjälpa en kompis att flytta hennes häst från ett stall till ett annat och det gick jättebra men ni vet ju att det kan ta tid när man ska flytta saker mm. Men hästen verkade trivas superbra i sin nya box. Lovely!

Sen köpte jag med mig lunch från VESPA i limhamn och drog till trädgården och käkade innan jag och pappa skulle se matchen Argentina- Tyskland och Tyskland vann med 4-0. Utklassning kanske?
Drog hem efter matchen och skulle till en kompis och grilla men det blev lite ändrade planer eftersom Cs häst blev skadad på betet och jag fick hänga med att hämta hem den. Alltid lika spännande att hämta en häst i en stor flock. De andra hästarna sprang som galningar och ville att B skulle komma tillbaka till flocken.

Drog sen hem och höll på att svimma av hunger så det blev en milkshake på Burgerking halv ett på natten innan jag stupade i säng.

Hundarna är fortfarande helt utslagna. Haha.

Nu är det snart dags för frukost. Mums.

Ha en härlig och varm dag!

Nyttigt man lever.

dsc02155 (MMS)

Nyttigt man lever.


Ser ni alla tre? Mycket trötta hundar;).

dsc02152 (MMS)

Ser ni alla tre? Mycket trötta hundar;).


Sovsällskap:).

dsc02151 (MMS)

Sovsällskap:).


Du har fått ett MMS från: 46704877323 Fi...

Du har fått ett MMS från: 46704877323 Finns att hämta på http://nytt.mms.telenor.se. Lösenord a44a .


Har fixat lite med balkongen:).

dsc02147 (MMS)

Har fixat lite med balkongen:).


Det som inte får hända var nära att hända igår.

Igår var jag med om något riktigt obehagligt och jag blev fruktansvärt rädd.

Jag var ute med vovvarna och vi går alltid inne bland husen och nästan aldrig ute vid vägen eftersom den är ganska så trafikerad. När jag var ute med hundarna kom jag på att jag var tvungen att hämta en sak i bilen.
Sagt och gjort så hämtade jag saken och det fanns inte en bil på vägen så långt ögat kunde se. Jag var väl lite ouppmärksam så Siv kom loss och började busa jättemycket. Jag försökte fånga in henne men hon tyckte bara att det var superkul när matte jagade henne.
Fortfarande inga bilar så långt man kunde se. Hon sprang ut på vägen och jag efter desperat försökandes fånga valpen. Då ser jag en bil närma sig i hög hastighet. Både jag och Siv var mitt på gatan.
Jag börjar få panik och Siv vägrar att komma hur mycket jag än försöker att locka med godis (hon brukar alltid komma till mig!).
Vi är fortfarande på vägen och Siv leker runt. Vi syns alltså väldigt tydligt för föraren i bilen som ändå INTE saktar in!! Jag ser hur Siv precis undkommer mig och springer ut precis framför bilen, som fortfarande inte saktar ner. Jag blir hysterisk och bara skriker. Jävligt obehagligt och jag ser framför mig hur Siv blir påkörd. Siv tycker hela situationen är jätteläskig och sätter svansen mellan benen och inte förren bilen är kanske 10 cm från Siv stannar den och Siv springer in på vår gård.
Jag minns ingenting mer än att jag skrek något åt föraren men jag vet inte om han svarade eller någonting....det är helt blankt där i hjärnan för några sekunder...som en black out.
När vi sedan hade kommit på på gården (Scoody var också med men hon höll sig där hon skulle...älskade hund) så började jag skaka och tårarna bara sprutade. Jag är fortfarande helt chockad över hur nära det var att min lilla valp hade försvunnit från mig. Jag förstår inte hur man som bilförare INTE saktar ner och stannar när man ser att det är djur ute på vägen. Det var ju inte direkt så att vi inte var synliga!! Vill man köra på en liten 13-veckorsvalp eller vad är det frågan om?

Lita aldrig på att andra i trafiken gör det som man själv skulle göra och ha uppsikt över era djur.
Nu ska jag och hundarna iväg för att träffa mamma och moster på en fika. Trevligt.

Ha det bra.

RSS 2.0