Middagsmums och tävlingsfunderingar.

Nu har jag haft middag här hemma och det blev mycket gott.
Till förrätt åt vi en mustig kantarellsoppa smaksatt med cognac. Den är underbart god.
Till huvudrätt åt de andra kött och jag vegetariska korvar. Till detta hade jag gjort en fransk potatisgratäng och bearnaisesås. Det fanns givetvis en sallad till också.
Till kaffet hade jag bakat en kladdkaka och kanelsnäckor.

Så nu är jag mätt kan jag säga. Jag har också två hundar som har fått en massa mat och är aningens trötta nu. =)

Jag tror jag måste anmäla till en tävling nu. Jag känner mig rätt sugen på att komma ut och hoppa lite. Frågan är bara vart jag ska åka och vilka klasser jag ska rida. Jag tävlade senast i maj och red då 110 och 120 men eftersom jag knappt har hoppat efter det (eftersom jag har skadat mig i armen) så får jag nog ta och rida en 100-klass. Tyvärr är det ju bara så tråkigt. Det är liksom inget kul att hoppa de klasserna. Mest tycker jag att det är en massa folk som flår runt som galningar och har noll koll på regler eller annat vett på just dessa tävlingar. Inte alla rider ju så såklart men oroväckande många. Jag har en häst som är superstark och het när man hoppar fram så det är viktigt att folk håller sig till reglerna på framhoppningarna så att man vet var man har dem.
Det är kul också när det är någon som har en häst som vägrar hela tiden så att man inte ens kommer åt hindret för där står en häst...precis hela tiden! Man blir galen.
Eller varför inte dessa "stjärnor" som helt lägger beslag på ett hinder så att ingen annan kommer åt det. Där någon, gärna en förälder, skäller ut en om man vill ha hindret ändrat för de är MINSANN inte klara med att hoppa fast att de har hållit på i evigheter och man själv har nästa nummer att gå in på banan.

Vill ändå tävla!

Redo för att ha middag.

0-6958a88e779090912e1f70c2f11cf554.png

Redo för att ha middag.


Välkommen lera.

4d70fa81089970588b79701ab3aa3f7d.png

Välkommen lera.


Då var det söndag.

Vi var på middag igår. Himla trevligt faktiskt men det var jobbigt att köra hem eftersom det var 10 mil härifrån och det regnade ganska mycket. Vi fick iaf väldigt god mat och alla var jättetrevliga!

Nu är det sol och 6 grader varmt här i Malmö. YEY!! Helt underbart. Jag väntar på att pojkvännen ska vakna och sen blir det stallet. Jag ska ha lite släkt på middag här ikväll så jag har lite att stå i. Någon som har något förslag på en mumsig efterrätt?

Nu tror jag att jag ska äta lite frukost och sen får jag väl gå in och väcka de trötta, dvs pojkvän och hund. =)

Hoppas att ni får en härlig dag!

Jag har hittat en söt kisse.

0-4a803762ba622e0737a1380365188526.png

Jag har hittat en söt kisse.


Hemkommen.

Nu är jag hemma från stallet. Släppte ut hästarna idag. Jätteskönt med bara tre hästar får då går det himla snabbt.
Jag tänkte ta bilder men givetvis glömde jag kameran hemma. Väldigt irriterande.
Nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar och läsa två tidningar som jag har köpt. En av dem är Svensk damtidning. Haha...jag vet inte om det är ok att läsa den men jag tycker ju att det är ganska kul att läsa om kungafamiljen.
Någon annan som läser den?



Jag tycker att det är lite dålig fart på bloggarna jag läser, är alla på GBG Horse show? ;)

Vad är väl en bal på slottet?

Ja, det betyder alltså att jag undrar varför jag sitter här hemma när jag kunde varit i GBG och kollat på hästar!? Men men...det får bli nästa år. Fast...jag är ju aningens avundsjuk på vissa som är där!

Jag red Göte idag. Han är, vad ska man säga...stark och PIGG! Härlig kombination. Ja...
Red lite i ridhuset och trimmade lite. Fast jag vet inte egentligen hur mycket trimning det blev eftersom han var så himla pigg! Jag tror jag tar på tiedemantygeln imorgon...eller kanske gramanen. Jag brukar inte rida med hjälptyglar men när han är så otroligt stark är det faktiskt en bra hjälp.


Idag var hästarna ute till kl 17 och jag hoppas att de kan fortsätta vara ute så länge. =)
Och nu när snön smälter är det bara så härligt vårigt i luften!

Imorgon ska jag och pojkvännen på någon stor födelsedagsmottagning i Kristianstad. En bit att köra. Jag hoppas att det inte blir så sent. På söndag ska min moster och morbror komma hit tillsammans med mina föräldrar. jag och pojkvännen ska bjuda på lite mat. Ska bli trevligt.

Nu tror jag att jag ska sova lite i soffan innan det är dags att kissa en liten liten hund. =)



Nattinatt!

Hästmänniskor!

Ibland blir jag så irriterad på människor som håller på med hästar. Det verkar vara något utbrett fenomen att alla alltid vet bäst och det kan bli lite påfrestande.
Något som jag verkligen kan irritera mig på är när människor med ska komma med goda råd till mig om hur jag ska sköta min häst. Dessa människor brukar alltid vara dem som har de mest konstiga inställningar till detta med häst. Det har alltid varit så.
Jag började rida när jag var 4 år och har alltså 26 års erfarenhet av hästar och allt runt omkring. Under 26 år så samlar man lite erfarenhet även om man givetvis är långt ifrån fullärd. Det blir man ju aldrig.
Jag har även tävlat ganska så mycket och har viss erfarenhet av detta och att hålla på med tävlingshästar men ändå får man dessa råd hela tiden. När ska människor inse att jag inte vill ha några råd! Undrar jag något frågar jag de jag har förtroende för och ingen annan!

Man ska respektera varandras åsikter och inte hålla på med en tråkig besserwisser-attityd. Särskilt när personen som håller på att veta allt faktiskt inte vet ett dugg.


Jag är med och tävlar om ett pannband. =)

Karoline har en tävling om ett strasspannband. Jag vill vinna! Haha...älskar strass.


Bloggtrafik!

Fungerar det för er? Jag samlade lite poäng för evigheter sedan och de finns liksom fortfarande kvar. Jag har dessutom mejlat dem men inte fått något svar. Det är lite kasst faktiskt.

Idag har jag skrivit ett kontrakt som jag är så ofantligt glad över!! Lyckan är total. =)


fint väder.

2b3491b0316102a732719bc8ef85c7b1.png

fint väder.


Svunna tider.

Ett inlägg om hästar som vi har haft.

Där är tyvärr några hästar som jag inte har bilder på men jag tar dem som finns. =)

Första ponnyn som vi lånade. Mia, ett 8-årigt russ.



Thrainn. Min första ponny och han var en islandshäst som var 26 år när vi köpte honom.



Thrainn blev skadad så då hade vi Kalle också.


Sen hade jag några andra ponnyer också men de har jag tyvärr inga bilder på. =(

Efter det så införskaffades Danilo. Med honom började jag komma igång med tävlandet.


Danilo såldes och vi införskaffade Fridolf. En NF-ponny efter Gandhi. Kvalad till SM i FT.
Jag tävlade honom mest i dressyr och han gick upp till FEI.


Vi hade även en liten B-ponny som hette Mackin samtidigt och som min syster hade. Tyvärr har jag ingen bild på honom. En underbar liten isabell.
När Mackin såldes skaffades Star Boy in. En korsning mellan russ och Welsh. En härlig häst som hoppade hus.
Syster och Staren på elitallsvenskan. Ingen superbra bild direkt. ;)




Jag köpte sedan in Tage. En polsk import som gick MSV i dressyr fälttävlan och hoppning.


Tango såldes och Göte kom in i mitt liv. Köpte honom som 6-åring och honom har jag fortfarande kvar nu 11 år senare. =) Han har gått 130-hoppning och FT.


Min syster köpte det stora halvblodet Charm.


Charm såldes och Chrissan införskaffades. Ett litet nervöst holländskt halvblod.


Min syster sålde sedan Chrissan och la av med hästar.

Jag däremot köpte en stooor tvååring, Lorenzo Grande. Den bästa hopphäst jag någonsn har suttit på. Klippte med lätthet 140-banor och jag fick höga bud på honom. Tyvärr hade han en medfödd skada så han togs bort som åttaåring och detta sörjer jag fortfarande.
Hans första tävling.


Sedan köpte jag ett litet fullblod. En treåring som jag sedan sålde när hon var 4 år. Lille Olga. En mycket speciell häst.


Jag köpte även Bengan, Bacardi, som sedan såldes till den perfekta ägaren för honom.


Alla mina hästar har tävlats men många har varit rena utbildningshästar. Jag tycker ju att det är rätt kul att köpa hästar, utbilda och tävla dem för att sen sälja dem till en ryttare som får glädje av just den hästen.

Nu ska jag ut med vovven.

Ha en bra dag!

Kollat film.

Vi stack iväg och hyrde film ikväll och filmen blev...tadaaam...Zombieland. Haha...en riktig Oscarsvinnare. Eller kanske inte men den var faktiskt mer underhållande än vad man kan tro. Någon som har sett den?
Men jag måste säga att jag föredrar vampyrfilmer framför zombiefilmer. Och på tal om filmer, snart har Alice i underlandetr premiär och snacka om att jag ska se den. Det går en massa filmer jag vill se nu. det är rätt nice att gå på bio nu när vintern aldrig någonsin verkar ta slut. Det snöar givetvis här...igen.

Någon som längtar till sommaren?




Grattis grattis till de svenska killarna som tog GULD i herrstafetten!!


Jag tråkar....favorit i repris.

Jag har rent ut sagt tråkigt och jag hatar att ha tråkigt! Som tur är dyker nog pojkvännen upp snart och om jag har tur har han med sig någon film vi kan kolla på. Annars kan vi ju kolla på Det okända på TV4 plus. Brukar du kolla på det?
Vet ni vad....jag är så extremt hungrig! Vill bara äta en stor tallrik med något mumsigt.

Däremot är jag himla glad över en sak idag!!

Ha det bra där ute i Sverige!

En som vill till GBG!!

Mr Häst.

Imorgon kommer min lille häst hem. Jag hade ju sån tur att C ändå skulle ner till Malmö imorgon så hon tar med sig honom och mitt släp när hon kör.
Så nu har Göte varit ute och pulsat i snön och blivit lite trimmad på banan. Men bäst av allt är att han har fått vara ute minst 8 timmar om dagen. Härligt!
Han har inte hostat en enda gång, inte ens när hon har börjat rida vilket han gärna gör. Mendå gör han det för att han har stått inne för mycket. Han måste alltså vara ute.

Jag kommer inte att åka till GBG men min syster ska dit och ställa ut så kanske skickar jag med någon beställning med henne. Alltid kul med nya saker. Jag tror jag ska be henne köpa lite saker till hundarna också. Nice nice!

Hörs senare!

Nu ska jag läsa:).

694999ad7ebe41ab4548163b513ed852.png

Nu ska jag läsa:).


Vila medan matte läser.

7806ade9d41306bf1a43155be12bfa6c.png

Vila medan matte läser.


Filmer från skogen.

Jag och Linnea var och gick i skogen men hundarna innan idag. Hugo fick dock stanna hemma för det var lite väl mycket snö för att han skulle orka pulsa med hela den sträckan. Så hundarna var alltså Scoody och Eddie.

Jag babblar en himla massa på filmerna men det får ni stå ut med. ;)













Det var riktigt mysigt i skogen idag. =)

Innan jag åker.

Kolla in den här länken!

Hur sött kan det bli?

Zzzzzzz!

Jag är fasen heeeelt slut! Vill bara ner i bingen igen men nu måste jag iväg.
Jag ska träffa Linnea och Eddie i bokskogen kl 13 så jag ska försöka ta några bilder då. Jag har ju trots allt en ny kamera. =)

Måste rusa men jag återkommer senare med bilder och allt.

Ha en bra dag!

Irriterad!!

Jag blir så jäkla irriterad! Det är tredje dagen i rad som jag möter en lös schäfer (samma hund alla dagarna) där ägaren går lite bakom och frågar om jag har hund. Ehhh JA det har jag. Då fångar han in sin stooora schäferhane som dessutom har helspan på mina små. Tydligen är den här hunden inte särskilt vänligt sinnad mot andra hundar. VARFÖR har man den då lös?? Ha hunden kopplad liksom. Är jag bara ute med en av hundarna så kan jag ju ta upp den i famnen (jag skiter i alla som säger att man bara förstärker rädsan för andra hundar då för jag vill inte att mina småhundar ska bli överfallna) men om jag har båda med, hur gör jag då? Och Hugo som är jättehanilsk och avskyr schäfrar! Tänk om den en dag inte lyder honom och stannar tills han har kopplat den. Nä fy vad jag tycker det är obehagligt och så riktigt dålig stil av den hundägaren.
Idag försökte jag iaf säga åt honom att jag har en liten hanilsk hund också men han lyssnade inte alls.

Har man en arg hund så har man den KOPPLAD!!

Nu ska vi iaf försöka sova.






Hemkommen.

Kom precis hem från att ha gått med hundarna runt dammarna och jag vet inte, jag tyckte nog att det var sådär mysigt. is precis överallt och gamlinghunden hade lite svårt att ta sig fram. Det är så tråkigt när det töar och sen fryser igen. Men nu verkar det som att det börjar töa igen. Det stora snökaoset som utlovades här blev bara till lite snö och några avåkningar imorse och sen har det varit lugnt. Ganska skönt för nu vill jag ju ha 15 grader och sol. Som jag längtar efter det.

Nu tycker jag att ni kan heja lite på mig för jag har en tävling med L om vem som lyckas gå ner mest i vikt under två veckor och jag behöver peppning! Det har inte ens gått en dag och jag är redan trött på det.

Nu ska jag dricka lite mineralvatten, det är ju typ det man får ha i magen. JIPPY vad kul!


Dagens första....

...kopp nutrilett är nu nere. Ingen jättesmakupplevelse direkt men det går. Tanken på att leva på detta i två veckor är ju förstås lite obehaglig. Haha.

Idag ska jag gå en runda runt dammarna med hundarna men det blir inte förren i eftermiddag. just nu vräker snön ner. När ska det bli vår??

Jag vaknade för en stund sen av att hundarna var helt vilda och lekte järnet i sängen. Tur att det finns de som är pigga iaf. =)

Hoppas at ni får en bra dag.






Nina.

Smhis sida är fint rosa. Haha.

77fedcdc842352df522dbcd4a9075c2c.png

Smhis sida är fint rosa. Haha.


Shutter island!

Den var verkligen superbra. Ett klart filmtips.

Nu ska jag snart gå ut med hundarna och sen är det sängen som står på schemat.

Imorgon ska jag och L börja vår tävling om vem som går ner mest på två veckor. Vi kommer att använda oss av nutrilett shake. Jag har köpt chokladsmak. Åhhhh så gott och kul det kommer att bli. Eller inte ändå. Riktigt jobbigt kommer det att bli men jag SKA klara det!

På torsdag kommer Göte hem och det ska bli kul att komma igång att rida igen. saknar min lille fuxafara. =)

Nu ska vi ut i kylan. Det töade igår och nu har det frusit så det är is exakt överallt. Fantastiskt!

Dröm sött.

Och åter igen kommer jag inte in p

1669f0285a01cc48b7a62c971aa170d9.png

Och åter igen kommer jag inte in på Bloggen.


Bio.

Det blev ju ingen bio idag så jag ska iväg nu. Har ju förstås feber och mår allmänt kasst men blir man bjuden så blir man och det är ju inte särskilt ansträngande att bara sitta och kolla på filmen. Hoppas bara att jag inte får en nysattack. Inte ok på bio.

Jag återkommer med rapport om hur Shutter island var.

Vilken kamp!

Satt och såg på herrarnas skiathlon när Hellner tog guldet och Olsson bronset. Vilket fantastiskt lopp och vilken kamp! Stort grattis!!

Det blev ingen bio igår. Jag mår fortfarande kasst. Bara nyser och snörvlar. Inte alls kul!

Jag sitter och funderar på om jag ska ta med mig vovven och åka ut och kolla på när min syster hopptränar. Fast det är kallt, blåser och småsnöar. Jag som trodde att det skulle bli vår nu. Tji fick man där ja.

Som jag längtar till sommaren!


Värdelöst att inte kunna kommentera!

Nu ska jag gå och lägga mig men innan dess hade jag tänkt kommentera några bloggar men se det går inte! Nej nej...precis som vanligt så kommer felmeddelandet 504 Gateway Time-Out upp. Vet ni hur trött jag är på det meddelandet? Det kommer upp HELA tiden!!

Jaja, jag får väl kommentera imorgon. Om det går vill säga!

Dröm sött. =)

Förbjuda hundras?

Vad säger ni? Ska man förbjuda ovtjarkan? Jag anser det. Detta är ingen hund som passar i ett vanligt samhälle.

Här kan ni se när ämnet var med i uppdrag granskning.


Godmorgon!

Idag mår jag fortfarande kasst. Suck och snark. Men det är väl bara att bita ihop för ikväll ska jag, mamma, syster, moster och min pojkvän gå och se Shutter island! Hoppas att den är bra. Jag vill iaf absolut se den.

Nu är det lite sökträning med Scoodan som står på schemat men först lite frukost. Jag är inte ens sugen på att äta något men man måste väl.

Och är inte detta lite väl hysteriska? Ska ni köpa något? Jag har iaf inga planer på att göra det.

Nu blir det frukost och träning. =)

Godnatt.

0-3738a32f7f887bc06814091653c19b21.png

Godnatt.


Jag testade coachens tips!

Jag testade att lära sök genom att använda mig av godis och pappersmuggar och jag måste säga att det gick över förväntan! Scoody tyckte att det var jättekul och hon fick verkligen tänka efter ordentligt. Vi ska givetvis träna vidare och sen kommer jag att lägga upp en film här. =)
Det var precis ett sådant tips som jag letade efter och så sprang jag på det av en tillfällighet. Snacka om flyt.

Jag mår fortfarande dåligt. Jag har bara orkat mig ut på en tur runt dammarna vid ribban med hundarna idag. Annars har det bara fått bli korta kisserundor. Tråkigt!

Längtar till det är dags för vår och tävlingar!


Jag tror att jag snart ska krypa ner i badet och bara försöka chilla lite. Kanske inte det bästa man kan göra när man har feber men jag tänker göra det iaf.

Går det någon bra film på TV ikväll? =)

Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll.






Nina.

Hundcoachen.

Här kommer lite klipp från hundcoachen Fredrik Steen.
Kan alltid vara bra att kolla på och hur kär är inte hunden. =)




Att lära sök.




Ja se det snöar ja se det snöar.

Nu fullkomligt vräker snön ner igen! Jag kände en aning hopp innan men det gick ju över. Suck.

Mer snö.

Ja se det töar ja se det töar.

Äntligen har det börjat töa. Jippy!
Nu känns det som att det går åt rätt håll men frågan är om det inte ska komma mer snö i helgen. Hoppas verkligen inte det! jag vill ha barmark och värme nu. Det är liksom på tiden. Vi är ju snart inne i mars. Och eftr mars kommer ju ljuvliga april och våren!!

Inatt var jag riktigt dålig och det sitter i ännu. Jobbigt faktiskt. Jag vill ju ut med hundarna och gå långpromenader men jag orkar ju inte när jag har feber. Jag vill bara ut i skogen!

Längtar!


Jag fullkomligt älskar skogen!

Jag återkommer. =)

Och nästa plåt är snart färdig. Mu

2b4585c7d98aa6df4a793ebe79047e75.png

Och nästa plåt är snart färdig. Mums.


Hundfilm.

Här är en film på hundarna i bilen. Hugo har under hela sitt liv varit otroligt intresserad av att jaga vindrutetorkarna.
Scoodan undrar mest vad som händer. =)


Vädret...

är ju verkligen inte det mysigaste just nu, eller jo det är det om man inte måste ut och köra i det som jag måste nu. Ska ju reklamera min kamera. Kul kul!
Men ikväll ska jag nog ta och baka lite kanelsnäckor som jag kan frysa in tills jag får fint främmande. Någon som vill ha? ;)

Jag har iaf jobbat färdigt för idag och jag kan säga att jag är alldeles iskall och genomfrusen. Fy vad det inte är mysigt! Jag tror jag har stått ute i snön typ 3 timmar idag. Mindre nice.

Annars har jag inget kul att skriva. Får uppdatera mer när jag kommer tillbaka från mina ärenden. Om jag inte halkar av vägen innan men det får vi verkligen hoppas att jag inte gör.

Hur är vädret hos dig?

Ha det bäst!






Nina.

Work.

Har precis käkat lite frukost. Blev två osmackor men jag tycker egentligen inte om att äta på morgonen. Har ingen aptit då men ibland måste man tvinga sig.
Ska snart iväg och jobba. Som tur är känner jag mig en aning bättre idag så det ska nog gå. Hundarna ska vara hos föräldrarna och sen hämtar jag dem när jag slutar och ikväll ska vi bara mysa. Härligt.

Hoppas att ni får en bra dag. Helst vill man ju bara ner i sängen igen.


Lite information om mig.

Jag insåg att jag knappt har någon information om mig själv här på bloggen så jag tänkte slänga iväg ett inlägg med lite info iaf.

Jag heter Nina och är 30 år gammal. Jag bor i Malmö men längtar ut på landet och är så ofta jag kan ute i naturen. Jag hoppas kunna flytta ut från stan inom en snar framtid.
Jag har två hundar, en Jack Russellterrier som heter Hugo och en blandras (pekingese-chihuahua) som kallas för Scoody men heter egentligen Bella. Hugo har jag haft som valp men Scoody fick jag i juni 2009 då hon var tre år. jag är intresserad av hundsport och Hugo har gått agility, något som Scoody också ska få prova på. jag kommer även att senare köpa en hund för spår.

Jag har även en häst, en 18-årig valack efter Burggraaf som jag har tävlat 130-hoppning med men nu tar vi det lite lugnare. Jag har haft fler hästar men dessa är sålda. Jag har ridit msv i hoppning, dressyr och fälttävlan. jag har även ridit ponnygalopp när jag var ung.

Jag är utbildad gymnasielärare i historia och svenska. Jag trivs superbra med mitt yrke.

Jag har en pojkvän som jag försöker träffa så mycket som möjligt. Men som många vet tar hästarna tid men som tur är har han stor förståelse för mitt djurintresse och han är själv mycket aktiv i olika saker så vi har ömsesidig respekt för varandras intressen.

Ja, det var iaf lite information om mig.



I've been standing on the shoreline....

Underbar låt.





Dessutom....läsarrekord idag. Jättekul!!

Små hundraser.

Jag satt och surfade runt på nätet och kom in på litenhund.se. Här kan man läsa en massa fakta om just små hundar. Kul att hitta en sådan sida. Jag är ju extremt förtjust i små hundar. Har en som är 27 cm hög och en som är 25 cm hög. Det är underbara små varelser.

Vad vill du ha för sorts hund?


Vad vill du ha för sorts hund?




Free polls

Försvinner bort i feberdimman.

Febern bara stiger och stiger trots ett intag av ipren. Jag orkar inte vara sjuk och jag MÅSTE jobba imorgon. Kul om man typ har 40 graders feber liksom.
Trots detta har jag precis tränat lite spår med Scoodan. inne i lägenheten men det gick kanon idag! Hon hittade godisbitarna nästan med en gång. Jag fick bara uppmuntra henne lite. Kul att det går framåt!

Nu ska vi vila lite i soffan igen men sen tror jag faktiskt att jag ska handla lite godis för det är så jäkla tråkigt att bara sitta här hemma och glo. Kanske hyr jag en film också. Tips på vilken film som kan vara sevärd?

Nä, tillbaka till soffliggandet. suck.

Trist och trist igen.

Jag gick upp kvart över 6 imorse och körde pappa och hans kompis till kastrup. När jag kom hem däckade jag i soffan med mitt hästens duntäcke långt uppdraget. Helt utslagen är jag och jag sov till halv 1 idag. jag tror dessutom att jag skulle kunna sova mycket längre men nu är det banne mig dags att gå upp och fixa lite. jag ska snart äta lite gratinerad veg färs och sen ska jag tvätta. Tvätta är ju inte så jättekul men det måste ju göras.

Var precis ute med Scoodan men jag har lite dåligt samvete över att jag inte riktigt orkar aktivera henne nu när jag inte mår så bra. Hon borde komma ut i skogen och springa av sig. Jag funderar på att ta båda hundarna och åka upp till stugan på fredag. Låta hundarna springa av sig i snön och kanske spana på lite vilt. Jag tror jag ska göra så faktiskt.

Nästa torsdag kommer Göte hem. C kunde ta med honom när hon ändå skulle till Malmö. perfekt med direkt leverans vid dörren. ;)
Jag har fortfarande inte riktigt hittat tillbaka till mitt ridsug men det börjar komma, det känner jag.
Dags att anmäla till tävlingar.





Nu ska jag äta. =)

Ha en bra dag!






Nina.

På väg hem över öresundsbron.

69c55cd9610c89e85715b700ae9a7206.png

På väg hem över öresundsbron.


Sängdags.

0-6167b0a48341a525e3b3e5e5ad3b6fab.png

Sängdags.


Jaha...då var man sjuk då.

Jippy, så kul. feber och ont i halsen. varför och åter varför? Så tråkigt. Jag vill ju ut i skogen och rasta hundarna men näää för nu måste jag hålla mig inne.

Imorgon måste jag dessutom upp tidigt för jag ska köra min pappa och hans kompis till kastrup. De ska ner och åka skidor i Frankrike en vecka och ja, jag är aningens avundsjuk. =)

En annan tråkig sak är att kameran jag köpte inte fungerar som den ska...givetvis liksom. den indikerar på att det inte finns något batteri kvar fast att batterierna är helt nya så detta är = att jag måste reklamera den imorgon.
Men men...det måste göras!

Nu ska jag faktiskt ner i sängen och sova, ska ju upp tidigt.

Men innan dess:

Stort grattis till Björn Ferry som vann skidskyttes jaktstart på 12.5 km.



På konsert.

52846b3085e419ca9fa22d04c683aa84.png

På konsert.


Lista.

1. Hur bor du?
Lägenhet i stan. Men längtar efter att flytta ut på landet.


2. Vad är din favoritefterrätt?
Creame Brylee

3. Vilken superkraft hade du valt om du fått välja en?
Flyga!

4. Hemmafest eller utgång?
Mest hemmafest nu för tiden faktiskt.


5. Brukar du lyssna på ljudböcker?

Har aldrig lyssnat på någon sådan.

6. Har du råkat göra något pinsamt den här månaden?
Ja..men säger inte...haha.

7. Ska du köpa något extra kul för din lön/ditt studiebidrag den här månaden?
Nä, inte vad jag vet än.

8. Vilket var ditt allra första husdjur om du haft ett sådant?
En undulat.

gick du för inriktning i gymnasiet?
Samhäll samhäll.

10. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen?

Filmstjärna. ;)

11. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden?
Framåt...iaf för tillfället.

12. Vem av de 4 huvudkaraktärerna i Sex And the City är du mest lik?

Ingen av dem!!

13. Har du gått på en blind-date nångång?
Ja, haha.


14. Har du eller har du haft ett smeknamn?

Frau.

15. Vilken låt spelas mest hemma hos dig just nu?
Just nu är det faktiskt Jace Everett Bad things.


16. Pratar du i sömnen?

Det kan man säga ja!

17. Vad hade du helst velat få i present?

En dator.

18. Är du ärlig när du bloggar?
Absolut!


19. Har du vunnit pengar någongång?

200 kr mat en gång.

20. Hur många barn vill du ha, om du nu vill det?
Ett eller två.




Nu ska jag fixa iordning mig för kvällen!

Kamera!

Idag körde jag ut till Media Markt och införskaffade mig en ny digitalkamera. Min förra gick sönder när jag var i Norge i somras så man kan lugnt säga att det behövdes en ny.
Jag har ju inte ens kunnat föra över Norgebilderna till min dator men nu är det äntligen gjort.
Kameran jag köpte är en Kodak C182 EasyShare. Jag är ju inte så bra på det här med kameror och annat tekniskt så jag köpte en som verkade lätt att förstå sig på. En grå blev det.

En annan sak som är extremt irriterande är att min mobil är sönder. ja, det går att prata i den men den är sönder där man sätter i Hansdfreen så jag måste lämna in den imorgon. Det är så jäkla segt att det inte är sant!! jag har haft den sen oktober liksom. =(

Här kommer iaf lite bilder från Norge:














På valsafari och jag har ca 10 lager kläder på mig. Haha.


Sol med snö.

Jag sitter här och funderar över hur det kan komma sig att det snöar samtidigt som det är sol. Jag tycker att det är en underlig kombination det där. Samma som när det regnar men samtidigt är strålande sol....hmmm.

Nu ska jag och mamma snart åka till min mormor där vi även träffar min moster så det blir en liten släktträff. Hundarna ska givetvis också med. De är alltid med...haha. Jag har tom med Scoodan när jag går på fest. Hon gillar det. =)
Fast ibland passas hon faktiskt av mamma och pappa. Hugo får dock inte följa med på något sådant för han är en aning bitsk. ;)

Ikväll är det dags för Rammstein. Ska bli superkul! Måste bara komma ihåg att köpa öronproppar. Jag vet inte var mina är, de försvann nämligen efter Depeche Mode-konserten. Ja, de är ju iaf inte dyra i inköp.

Jag har dessutom återfått förkylningen och det är ju trevligt som vanligt...eller inte. Nu blir det till att stoppa i sig två ipren. Lovely.

Vad ska ni göra idag? Händer det något kul?

Och ja, muffinsen som jag bakade igår blev mycket goda. ;)

Ha en superbra dag!






Nina.

Muffinsbak.

0-2337569023dc65373c66cc46fb7cb2ab.png

Muffinsbak.


Spännande.

Charlotte Kalla leder...än så länge iaf. Anna Haag är sexa. Hade ju förstås varit kul med två medaljer.







Uppdatering....

GUUUUULD! Vad kul för henne.

Någon i fönstret tittar ut.

Detta var vad som mötte mig när jag skulle hämta hundarna hemma hos föräldrarna för en stund sen. En liten Scoody hade klättrat upp på köksbordet och satt och spande ut.  Hon verkade tycka att det var en bra idé. Kära lilla hund. Men sen blev det bråttom ner och jag möttes av två lyckliga hundar när jag kom in. =)

59584f947e2dd70f4a48158e55993c07.png

 

Jag tränade lite sök här hemma och det sitter fortfarande som en smäck i Hugo. Han är grym på att snusa upp saker. Scoodan visste mest inte vad hon skulle göra. Hon har inte riktigt kopplat det där att använda nosen. Haha.

Jag kanske filmar Hugos sök och lägger upp det sen.

 

vad händer annars idag? Jag kom hem från jobbet för en stund sedan och jag mår iaf bättre än vad jag gjorde igår. Tur det!

Ikväll blir det nog till att käka på puben tillsammans med pojkvännen. de har helt ok matoch vi känner inte för att slå på stort idag. imorgon är det ju dags för Rammstein men vi missar middagen innan eftersom pojkvännen har möte. Men men, så är det ibland.

Och glöm inte....kl 19 idag är det dags för Kalla att åka favoritdistansen! Håller en tumme att hon får medalj!

 

 


Valptankar.

Jag har ju planer på att köpa en valp så småningom. Detta gör ju att man sitter och funderar på raser och på användningsområden mm. Jag vill ju gärna träna hunden i eftersök och spår. Där ligger att stort intresse från min sida. =)
Scoodan får ju hålla sig till agilityn för det tror jag passar henne bäst. Vi har dessutom tränat lite lydnad här hemma precis och hon gick som en klocka. Härligt! Hon är så duktig min lilla älskling!
Men för att återgå till raser så är det dessa jag funderar på:
Jack Russellterrier- Jag har ju redan Hugo och de kan ju vara något så extremt envisa men det är ju så underbara hundar med en massa go i! Dock inte alltför förarbundna kanske. ;)
Dansk-svensk gårdshund- Jag vet inte, känns inte helt 100 med den rasen även om den är kär. påminner ju om terriern men utan den riktiga terriermentaliteten.
Labrador- ofta duktiga spårare men kanske för stor för min smak. Fast tål absolut att tänka på.
Aussie- liten terrier utan att vara superterrier sas. Vet bra uppfödare. Frågan är om den är i minsta laget till det jag vill hålla på med? Men ändå kanske lite av en favorit.

Jag funderar vidare på raser. Det är ju inte direkt någon brådska. =)

Har ni några tips på raser så säg gärna. Helst någon som är hyfsat förarbunden och som inte drar iväg på egna upptåg. Jag vill inte behöva leta efter hunden i skogen.
Dessutom ska den kunna klara av en slappardag utan att gå in i väggen. Haha.






Nina.

Ja, jag vet inte. Ok namn?

-88195e0b629a72766c39c6ebf547fc2.png

Ja, jag vet inte. Ok namn?


Så har det hänt igen....

....jag är förkyld! Varför? Så himla tråkigt. Pojkvännen är också jätteförkylf och superseg. Vi som skulle göra något kul idag på Alla hjärtans dag. Suck och åter suck.
Jaja, det är inte så mycket att göra åt.

Igår hade LJ hyrt två filmer som vi kollade på. En skräckis, Scar, och en SF, District 9. De var väl sådär men ok slapparfilmer.

Annars har det ju inte hänt så mycket ännu.

Just det...en sak till! Gick rätt låtar vidare i melodifestivalen. Jag visste redan innan att de skulle gå vidare. Haha. Vilka anser du skulle gå vidare annars?

Hoppas att ni får en underbar alla hjärtans dag!

Jag upptäckte precis detta...

3865503604a3cca9580ef604109561b1.png

Jag upptäckte precis detta...


Idag blir det pizza.

0-409ecec3a887ccbb0cfa4011993305f7.png

Idag blir det pizza.


Scoodys valpar.

Jag har precis fått länken med bilder på Scoodans två kullar av uppfödaren. Alltså man bara avlider så jäkla söta de är!!
Jag tänkte lägga till länken här så kan ni ju själva se. =)
Helt underbara små charmtroll är de.

Scoodans valpar!


Man blir ju inte LITE sugen alltså. Haha.






Nina.

Goddagens!

Nu har jag äntligen tid att sitta och kolla datorn lite. Pappa har nämligen varit här och hjälpt mig att sätta upp en möbel och den var ju inte lite krånglig att få ihop! Tur att han hjälpte mig. Men snyggt blev det. Nu ska vi bara höja TV lite så att det inte ser ut som att den står på möbeln sas.
Jag ska ju egentligen på fest ikväll men jag känner mig faktiskt inte särskilt bra så jag vet inte om jag kan gå. =(
Jag känner mig alldeles tjock i näsan och i halsen. Så himla tråkigt faktiskt!

Jag ska ut och träna med Scoodan om en stund. Det behövs lite mer träning på inkallning. Jag tycker inte att det sitter riktigt väl ännu. i 90% av fallen kommer hon med en gång men i de återstående 10% skiter hon högaktningsfullt i att komma till mig så det behövs lite mer träning. Haha.

Och något annat jag ser framemot är att på tisdag så ska jag, pojkvännen ochtvå kompisar kolla på Rammstein när de spelar på Malmö Arena! Är det någon mer som ska se dem? Ska bli jättekul!





Jag orkade givetvis inte hålla mig vaken inatt för att kolla på OSinvigningen men jag har kollat lite nu under förmiddagen och det är bara så fint. Alla dessa duktiga idrottare!

Hoppas att ni har en bra dag!






Nina.

I wanna do bad things with you.

Jag gillar verkligen den här låten!







*Intromusiken till True Blood*.





Nina.

Tråkig start på OS.

Så fruktansvärt tragiskt. Jag har haltid tyckte att rodel verkar vanskligt men det är riktigt obehagligt när det händer något.

Du kan läsa om det här.



Mina tankar går till hans familj, vänner och team.

Inatt smäller det!! (och lite om vampyrer)

....för då invigs OS! Ska bli kul och jag ska försöka kolla invigningen kl 03.00 inatt. Tror ni att jag klarar det? Jag är skeptisk men jag ska verkligen försöka! =)



Idag har jag haft ett möte som förlöpte väl. Tack och lov! Jag är väldigt glad för det. Mer kan jag inte säga men jag känner mig otroligt lättad iaf och jag hoppas att den andra gör det också.

Jag har precis haft lite kvalitetstid med Caroline S. Alltid trevligt och uppskattat. jag körde henne in till stan för en liten stund sen och på hemvägen passade jag på att smita inom Hemmakväll och köpa lite candy till ikväll. Lovely! Dock kommer jag inte träffa pojkvännen idag för han träffar några kompisar men jag tycker att det kan vara ganska skönt att bara ha en slapparkväll ensam hemma. Imorgon är det dags för fest hos Dessan. Trevligt trevligt!

Lite senare tror jag att jag kommer fortsätta läsa på min bok, I cirkelns mitt, eftersom det inte verkar vara något kul på TVn. Varför visar de aldrig något bra? Jag försökte se Vampire diaries igår men den var ju ingen höjdare må jag säga. Kändes som en kopia på Twilightserien. Varför är alltid "hjälten" en vampyr som inte äter på människor länge?
Tex:
En vampyrs bekännelse
Twilight
True Blood
Buffy
Vampier Diaries
Mfl

Kom på något nytt är ni snälla! Jag som fullkomligt älskar vampyrfilmer, tom jag håller på att tröttna.

Läskiga?


Hoppas att allt är bra med er!






Nina.

Trött vovve

0-5be11dd14dd67d153762cf1844d7161e.png

Trött vovve


@ work.

Sitter på jobbet men har en liten rast nu. Skönt. Ska snart ha lektion igen.
Efter jobbet idag ska jag antagligen träffa mamma i stan innan jag ska till tandhygenisten. Det ska ju förstås inte bli så jättekul att gå dit men ibland måste man. Suck.
Ikväll måste jag städa lägenheten, inte heller allt för roligt men även det måste ju göras ibland.

Och snart är det dags för VinterOS!! Ska bli roligt. Jag älskar när det är OS-år och kollar mer än gärna.

Här kan du se programmet för OS.

Ska ni kolla? Och isf, vilka grenar ska ni kolla på? Jag kommer nog kolla det mesta av skidgrenarna och skridskogrenarna. Så det blir väl majoriteten av vad OS består av. Haha.

Ha det super och jobba väl. =)






Nina.

Jaha, det var den onsdagen det.

Nu sitter jag och pojkvännen i soffan och kollar på TV. Har precis sett efterlyst och det är tragiskt hur många oskyldiga människor som blir utsatta för brott. Hemskt faktiskt.
Nu är det dags för ett hundprogram på TVn. Iaf för mig för LJ pratat i telefon. Mycket att stå i. Haha. Scoody nannar här bredvid mig i soffan. Hon är helt mör. Idag har nämligen jag, Scoody, Hugo, Linnea och Eddie varit ute i bokskogen och promenerat. Det var riktigt härligt och vovvarna lekte som galningar i snön. Jag glömde givetvis min mobil så jag kunde inte ta några bilder. Det var så mycket snö i skogen och samtidigt kom det stora flingor singlandes ner. Efteråt var det förstås dags för den obligatoriska fikan för mig och Linnea. Nice nice!!

Imorgon ska jag jobba och sen, tadaaaam, gå till tandhygenisten. Men OJ så spännande!!
Annars tror jag inte det händer så mycket. Jag ska nog ta Scoodan och gå en lång promenad också. Man rör ju inte på sig så mycket nu när hästen är bortlämnad. men jag saknar inte ridningen alls ännu men det kommer säkert. Måste iaf anmäla till lite tävlingar så vi kommer ut lite.
På tal om tävlingar så vet jag äntligen vad som är fel på min arm (jag skadade mig på senaste tävlingen) och jag måste gå till en sjukgymnast för att förhoppningsvis få det bättre. Suck. Annars måste de spruta det.

Nu ska jag fortsätta att kolla på hundprogrammet. =)



Hoppas att ni har en bra kväll.






Nina.

Fy alltså!

Detta är bara så hemskt och frutansvärt. Varför liksom? Varför? Varför? Varför?

=(

Inloggad!

Ja igår när jag skulle blogga gick det inte att logga in så det fick vara med det. Störigt är det iaf!
Men nu gick det ju att komma in. =)
Idag har jag jobbat och har nästan precis kommit hem. Men innan jag åkte hem var jag en sväng med Scoodan och Hugo i en rastgård. Där busade de med en 9-månaders labradortik. Hon skulle snart börja löpa så Hugo uppvaktade ju förstås intensivt. ;)
Scoodan var mer chill med det hela.

Ikväll kommer pojkvännen hit och då ska jag laga lite lite skånsk äggakaka med fläsk. Ja, jag äter ju förstås veg bacon.

Smsade med C idag och hörde hur det var med Göte och det var bara bra med honom. Naprapaten hade gått igenom honom igår och hade bara hittat en liten spänning som han lösgjorde men inga fler behandlingar behövs. Härligt!

Nu ska jag nog gå och baka en kladdkaka till ikväll. Mums! ;)






Nina.

Dagens lista.

Den här listan hittade jag på Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!

 

Lovar du att vara ärlig? Ja

 

Du heter: Nina

 

Smeknamn: Frau

 

Låt som när du är ledsen sörjer till: Olika beroende på varför jag är ledsen.

 

Beroende av: Djur….haha.

 

Vad tror folk om dig: Att jag är bitchig.

 

Stämmer det: Nopp…jag är ganska så snäll!

 

Vad får du oftast komplimanger för: Kläderna.

 

Vad säger du för att imponera på någon: Jag vet att….

 

Hur imponerar man på dig: Genom att kunna föra en intelligent dialog!

 

Brukar du skratta för dig själv: JA!

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Vi ses väl imorgon?

 

Var bor du: Malmö.

 

Trivs du där: Jodå, hyfsat.

 

Äger du några converse: Ja ett par rosa.

 

Sprit, cider, vin eller öl: Måste jag välja av dem så är det cider.

 

Brukar du bli för full: Aldrig.

 

Är du allergisk mot något: Näpp.

 

Hur svarar du i mobilen: Hej det är Nina eller A ja!

 

Antal timmar sömn inatt: 6 typ.

 

Brukar du komma i tid: Ja.

 

När mår du bra: När allt ät som det ska vara.

 

När blev du fotad senast: Oj, en vecka sen kanske.

 

Hur känner du dig nu: Mör!

 

Vanligaste färg på dina kläder: Svarta.

 

Vad tycker du om fötter: Inte nice.

 

Vad saknar du: Solen och värmen.

 

Hade du en bra kväll igår: Nej, det kan jag inte påstå.

 

Favoritdryck på morgonen:  Mineralvatten.

 

Rakar du benen: Japp.

 

När brukar du oftast gå och lägga dig: vid halv 12.

 

Är du blyg: Nej.

 

Sysslar du med någon idrott: Ridsport.

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nix.

 

Har du spytt offentligt: Fy fan!! Nä.

 

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Gå på stan.

 

Är du nöjd med ditt liv: Det får jag nog säga.

 

Är du bortskämd: En aning kanske.

 

Vad gör du i morgon: Jobbar.

 

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Ingen aning faktiskt.

 

Vad längtar du till: Våren.

 

Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja det har jag!

 

Vad använder du för schampo: Specialschampo för färgat hår.

 

Hur gammal är du: 30.

 

Tycker du om någon just nu: Ja.

 

Gröna eller röda äpplen: Inga alls helst!!

Gillar du golf: Absolut.

 

Vilken tid gick du upp idag: Kl 9.

 

Har du sovit i din egen säng inatt: Japp.

 

Har du strumpor på dig nu: Ja två par!

 

Är det okej att gråta: Ja!

 

När grät du senast: Kommer inte ihåg.

 

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en häst till.

 

Bär du glasögon eller linser: Inget av det.

 

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Viktigt vet jag inte men jag gillar det.

 

Har du piercing: Ja i naveln.

 

Vill du gifta dig: Ja.

 

Vill du ha barn: Vet inte än men jag tror det.

 

Solar du ofta: Nä!

 

Är du bra på att laga mat: Ja det tycker jag.

 

Är du flygrädd: En aning.

 

Hur vig är du: Inte alls! Haha.

 

Är du musikalisk: Nej.

 

Vad dricker du helst när du är törstig: Mineralvatten.

 

Vilken är din favoritglass: Ben & Jerry cookie dough.

 

Tror du på ett liv efter döden? Ja.

 

Tycker du om sushi? Bara en sort!

 

Vad äter du helst när du ser på film: Blandgodis.

 

Har du tandläkarskräck? Nej.

 

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll!

 

Vilken ögonfärg har du: Blå.

 

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Japps.

 

Biter du på naglarna: Nej.

 

Röker du: Nej.

 

Hur ofta tränar/motionerar du: Försöker träna tre gånger i veckan förutom ridningen.

 

Senaste låt du hörde: Lady Gaga- Bad romance,


Utan titel

0-2c6d286381cb0effe05c628429d77fe6.png


Ute vid havet med scoody.

0-3582be8ec8800cd0e21350cb5c2f1752.png

Ute vid havet med scoody.


Nu ska vi krypa ner i sängen.

546b61bd24ecfa29a80ce09a97db3b80.png

 

Nu ska vi krypa ner i sängen.

 

Men först, en lista:

DAGENS VILL HA: Lugn och ro.
DAGENS KLÄDSEL: Svarta byxor, rosa hoodtröja.
DAGENS PARFYM: Clean - Fresh laundry.
DAGENS FRISYR: Knut.
DAGENS HÄNDELSE: Läbbig händelse.
DAGENS LÅT: Hearts on fire med Hammer Fall.
DAGENS PLANER: Hade inga direkt.
DAGENS SAKNAD: Lossen.
DAGENS DUMMASTE: Is.
DAGENS SJUKA: Ryggen.
DAGENS DROG: Red Bull.
DAGENS KRAM: Scoodan.
DAGENS PUSS: Scoodan.
DAGENS KÖP: Red bull.
DAGENS GODIS: Inget faktiskt!
DAGENS HUMÖR: Ok.
DAGENS ORD: Betalt!

 

Nanna gott!

 

 


Hot or not?

Vad sägs om den här nytappningen av klassikern Golden stripes?

Skulle ni kunna tänka er att köpa det? Jag tror noh jag skulle kunna tänka mig ett schabrak. ;)





Osttallrik.

0-63e5c32f4b7465c7ddb3261853475ebe.png

 

Nu blir det osttallrik, digestivekex och svarta oliver. Mums.

 


Tråksöndag.

Idag har det inte hänt mycket kan jag säga. det har faktiskt varit en ganska så tråkig dag. Kl 10 idag var hantverkaren här och fixade det absolut sista med mitt kök så det var bra att det blev fixat. Sen käkade jag lute lunch och somnade i soffan. Haha, Inte ok! Sov helt länge innan jag var tvungen att dra ut till stallet och mocka ut boxen.
Nu är jag och Scoodan hemma igen och ikväll blir det nog bara film och lite chillande till. Tråkigt? Javisst men nödvändigt ibland.

Jag sitter även och funderar på vilka kurser jag ska gå med Scoodan. Jag tror det får bli en allmänlydnad innan det blir till att träna agility. Jag tror nog hon kan passa för det. Kul!








Nina.

Filmer!

Nu härmar jag Matilda och lägger upp lite filmer. =)

Scoodan.



Tävling med Göte.



Gammal film som jag gjorde när jag skulle testa en filmfunktion. Mina älskade liv.

Kvällens lista.

Den här listan hittade jag på Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!

 

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

 

1. Var är din mobiltelefon? Bordet.

 

2. Var är din andra hälft? Poker.

 

3. Ditt hår? Nytvättat.

 

4. Din mamma? Snällast.

 

5. Din pappa? Bästa.

 

6. Det bästa du vet? Vinna.

 

7. Din dröm inatt? Mardröm.

 

8. Din dröm/ditt mål? Hästförmedlare.

 

9. Rummet du är i? Ljust.

 

10. Din hobby? Djur.

 

11. Din skräck? Försvinnanden.

 

12. Var vill du vara om 6 år? Framtiden.

 

13. Vart var du igår kväll? Filmkväll.

 

14. Vad är du inte? Glad.

 

15. En sak du önskar dig? Köpekontrakt.

 

16. Var du växte upp? Limhamn.

 

17. Det sista du gjorde? ??

 

18. Dina kläder? Morgonrock.

 

19. Din TV? Platt.

 

20. Ditt/dina husdjur? Underbara!

 

21. Din dator? Sönder.

 

22. Ditt humör? Dåligt!

 

23. Saknar någon? Många. =(

 


Nu är Göte avlämnad.

Nu har Göte blivit avlämnad hos C. Jag och LJ körde upp honom i förmiddags. Kom fram och lastade ur medan Scoodan och Cs terrier lekte i snön. Ut med Göte i en snö och höfylld hage. ;)
Han trivdes direkt. C har ute sina hästar ca 10 timmar om dagen så det är ju perfekt. Jag tycker att det är så kul att se hur länge hennes hästar är ute och att de går i flock, jag menar, hon tävlar ändå svår dressyr och hon har hästarna ute så mycket. I like!!
Hon har dessutom en riktigt jäkla trevlig 1-åring till salu och jag är mycket sugen på denna skapelse. En fin liten dressyrstammad hingst. Kanske kanske....

Ska ni se Schlagern ikväll? Jag ska nog göra det tror jag. Har köpt hem lite mumsigt och har precis ätit lite veg lasagne. Nice!

Ha det bäst!

På väg med göte.

0-6b296e98849273795f98d8feb37e6c95.png

På väg med göte.


Scoodan myser i snön.

0-2bcfac3a9571e8fdd7e4282f78ca6f34.png

Scoodan myser i snön.


Gos med scoody.

6a84755a1ed9f4bcad7da6f3764f1f2c.png

Gos med scoody.


En liten lista.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Hundarna.
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Åt en macka.
Det sista du sa högt? Men Scoodan då!
Det senaste någon sa till dig: Jag kör till jobbet nu. Hörs senare.
Vad har du druckit idag? Loka mineralvatten.
Vad var det senaste du åt? Ostmacka.
Vad var det senaste du köpte? Mat.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Mörkt trä.
Vad är det för väder hos dig nu? Mulet och lite snöflingor i luften.
Godaste glassmaken? Ben & Jerrys cookie dough.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej.
Sover du tungt? Sådär.
Drömmer du mardrömmar? Inte så ofta som tur är.
Trivs du med ditt jobb? Absolut.
Favoritklädsel? Jeans, V-ringad lammullströja, och piké eller skjorta under.
Favoritlåt just nu? Last look at Eden.
Vad ser du om du tittar till höger? Scoody.
Vad gör dig glad just nu? Att jag har fått sova ut.
Vad ska du göra härnäst? Åka till läkaren.
Höger el vänsterhänt? Höger.
Humör just nu? Trött men ändå ok.
Favoritgodis? Choklad.
Kläder just nu? Jeans och en svart Lyle & Scottröja.
Sommarplaner? Till pojkvännens hus på korsika.
Hur många kuddar sover du med? En eller två.
Morgon eller nattmänniska? Natt.
Vad är viktigast för dig? Mina djur, vänner, familj, pojkvän och jag själv.
Är du kittlig? Ja.
Snarkar du? Det händer.
Stjärntecken? Skytt.
Äckligaste insekten? Spindel.
Stökigt el välstädat? Välstädat.
Vad längtar du mest efter just nu? Att få vara pigg.


Poll!

Vill du ha mer snö?



Free Questionnaire

Filmdags hos pojkvännen.

05f0be78d3eb5ec8d6257869fb0ccb58.png

Filmdags hos pojkvännen.


Full snöstorm. Jag gillar det!

1005b448ca4b929391a329c193e4a80d.png

Full snöstorm. Jag gillar det!


Åh sköna måndag....

Idag är det måndag men det har jag inte märkt speciellt mycket av faktiskt. Det är givetvis för att jag har varit ledig idag. Nice nice. Fick fixat lite ärenden och framförallt var jag med Scoodan hos veterinären. Hon har inte verkat helt kry så jag kände att det var dags att de fick kolla på henne men som tur var trodde de inte att det var något speciellt utan bara en vanlig förkylning. Skönt det och jag hoppas att de har rätt. Hon hade även lite tandsten som de skrapade bort och det var inte populärt hos fröken kan jag säga.

Var ute i stallet en sväng. Det var ju tänkt att Göte skulle ha åkt till min dressyrtränare i söndags men det gick ju inte att köra i det snövädret så han får åka till helgen istället. Jag hade tänkt komma igång med ridningen nu men så har han hostat lite så det gick ju inte. Tur han ska iväg så att Charlotte kan rida honom lite så att han blir aktiverad och så kan jag ta tag i min ridning på allvar när han kommer hem. Jag kan nog få upp motivationen när det är dags för att börja träna inför vårens tävlingar. Jag tror nog att jag behöver någon vecka hästledighet. Men samtidigt vet jag ju att jag kommer att bli så väldigt ridsugen när jag inte har pålle hemma. Haha. Det är inte ok!

Vad händer annars då? Ja, inte för mycket faktiskt. Tråkigt nog. =(
Imorgon är det jobb så jag kommer säkert vara helt slut på kvällen. De kan vara rätt krävande ibland de där eleverna. =)

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite. Jag hade tänkt börja på en ny bok men jag orkar nog inte. Jag har läst tre böcker på en vecka nu. Tala om att vara inne i en läsperiod. Frågan är nu bara vilken bok jag ska ta och börja med nu? Ska jag börja med Dan Browns I cirkelns mitt eller John Ajvide Lindqvists Människohamn. Vad säger ni?

Sov gott.








Nina.

Scoodys mjölk!

0-40e57bb364b0ce07f183ed3de279bc38.png

Scoodys mjölk!


RSS 2.0