Misströsta icke!

Jag har inte glömt min blogg, bara haft för mycket att stå i. Jag vet att det inte händer så mycket i den för tillfället men det ska det absolut ändras på!
Jag ska försöka skriva en hel del imorgon efter att jag har varit och tävlat Jannikes häst Loffsan i eslöv.

På återseende mina vänner!






Nina.

Hemma från Polartrakterna.

Ja, nu är jag hemma igen och hunden är hämtad. Skönt att få komma hem fastatt det har varit en underbar resa. Vi har varit i Lofoten och Kiruna. Jag kommer att skriva mer om det imorgon för jag orkar verkligen inte nu. Jag ska laga lite mat och sen är det ner i bingen som gäller.

Hoppas att ni har haft en härlig helg. =)






Nina.

Saknar honnarackan!

Ja, för nu är hon avlämnad hos sin förra ägare som ska passa henne medan jag är i Ystad imorgon och på Tisdag och när jag sen på onsdag beger mig iväg på semester med familjen. Jag har haft den lilla rackan i två veckor men jag saknar henne redan, lilla livet. Hon höglöper just för tillfället så honnarackan Hugo var ju helt till sig när jag var hemma och hälsade på. Då var inte Bella ens i närheten men de har ju ett gaaaanska så bra luktsinne. =)

Jag är helt slut och ska snart ner i bingen. Var utgång med Desiree och Camilla igår och vi hamnade på Swing In. Lite udda ställe men funkade helt klart igår. Hade en riktigt trevlig kväll.

På onsdag slutar jag mitt jobb. Känns ganska tungt och overkligt faktiskt. Tur att man drar på semester samma dag. =)

Tack för de värmande kommentarerna på ett av mina andra blogginlägg. Det behövdes. Kram på er alla!

Hoppas att ni har haft en bra helg.






Nina.

Lista.

Vill ha: Lov!

Måste: Skriva färdigt en artikel.

Låt: Dead by aprils Losing you.

Bästa: Härliga vänner.

Sämsta: Smärta i armen = missad tävling

Roligaste: Matilda

Saknad: Just nu saknar jag faktiskt en person som jag inte borde sakna.

Lite ledsen faktiskt.

Ja, det är jag. Det känns som att allting bara går rakt åt skogen och att det aldrig går riktigt bra. Detta gäller allt för tillfället och det är väldigt jobbigt. Jag har en tendens att råka ut för människor som inte är riktigt ok och som tar så fruktansvärt mycket energi från mig. Jag önskar att jag bara kunde slå allt sådant ifrån mig och bara tänka framåt men det går inte så jättebra faktiskt. Det är så många som kommer och säger hur bra allt går för dem och jag är jätteglad för deras skull men ibland är det så fruktansvärt illa tajmat och då känns det. Jag vill inte känna så, jag vill verkligen inte!
Men vad är det som gör att jag så sällan får vara riktigt riktigt glad och känna mig nöjd med tillvaron? Vad är det jag gör för fel? Varför ser inte människor när det inte är läge att ta upp vissa saker?
Just nu känns det så jäkla tungt. Man ska alltid vara den där glada och när man ifrågasätter något så får man bara sura miner tillbaka? Det är ok för alla andra att kasta saker i ansiktet på mig men gud nåde om jag skulle råka göra något fel.
Just nu känns det inte alls bra, det är tufft och trist. Jag önskar så att jag kunde ändra på det och jag måste verkligen försöka.

Varför råkar vissa, som jag, ofta ut för sådana jäkla idioter? Vad är det som gör att jag drar dem till mig och hur gör man för att undvika dem? Är det någon som har något tips? Jag vill bara komma ur denna onda cirkel som jag har hamnat i och få tillbaka lite glädje i livet. Just nu går det på sparlåga.

Det ska iaf bli oerhört skönt att åka på semester snart och bara få vara. Inga krav eller ifrågasättande, inga sura miner eller nervärdering.

Hoppas att allt är bra med er iaf.

Jag vill iaf säga till mina närmsta vän att du är underbar! Hur fasen hade jag klarat det utan dig? Kärlek.


Inte alltid glad.







Nina.

Dagens....

Dagens vill ha: Energi.
Dagens klädsel: Jeans och blå hoodtröja.
Dagens frisyr: Hästsvans.
Dagens händelse: Vara med eleverna i bokskogen. Det är alltid en ehhh...spännande upplevelse.
Dagens låt: jag vet faktiskt inte.
Dagens planer: Tja, snarare kvällens planer nu och det är att se färdigt Greys anatomy och sen ner i badet innan det är dags att sova.
Dagens saknad: Energi (ja, igen!).
Dagens dummaste: Bilköer.
Dagens sjuka: Ont i armen.
Dagens drog: Red Bull.
Dagens roligaste: Göte i longerlinan.
Dagens favorit: Mina djur (favoritER, ja jag vet).
Dagens köp: Tikskydd.
Dagens godis: Nötcreame.
Dagens humör: Nja, kunde ha varit bättre.

Ajajaj min arm!

Jag har så grymt ont i min arm efter avfallningen förra söndagen. Var hos läkaren igår eftersom jag hade så ont. Jag drar ju mig alltid för att gå dit men ibland så måste man ju. Fick starka smärtlindrande utskrivet men jag vet inte direkt om det hjälper. Vila för armen är nog den bästa medicinen.
Nåväl, trots att jag har ont var jag och red jannikes häst Loffsan idag. Tyckte det gick ganska så bra i slutet faktiskt och siktet med den hästen är inställt på tävlingen i Eslöv 27 juni. Hoppas att den går bra där.
Själv ska Göte tävla på lördag. Det blir bara en 110 eftersom det inte passar att jag tävlar 120 på söndagen då jag ska lämna hund till passning och allt. Tävlingen ligger nämligen på halva vägen till hon som ska passa Bella och det blir så krångligt att hålla på och köra fram och tillbaka så därför blir det bara en 110 på lördag.
Men det ska bli kul. Någon mer som ska till Dagstorp?

På torsdag slutar eleverna och på måndag och tisdag ska vi lärare ha konferans i Ystad. Det kan nog ändå bli ganska roligt. Sen på onsdagen bär det iväg på resa. Vart jag ska kan jag inte säga än för det är en överraskningsresa för min pappa som fyller 60 år. Grattis!! Men det ska bli jättekul och skönt att komma iväg. Fast jag kommer givetvis att sakna djuren!

På fredag är det lite fest hos Maria och även det ska bli superroligt!

Jag slänger in lite bilder på vovvarna. Det är min kära syster som har tagit bilderna.








Syster med hundar.




















Massor av vovvebilder. Kärlek! =)



Hoppas att ni har en bra kväll.






Nina

Förkyld igen.

Ja, givetvis är jag förkyld igen. Täppt i näsan och hostar. Jippy.

Helgen har varit lugn. Jag och Bella har varit med mina föräldrar och Hugo på landet. Det har varit jättemysigt. Jag åkte hem igårkväll för jag skulle ut så BellaBus fick vara kvar i stugan tillsammans med de andra. Men tror ni att det blev någon utgång? Nä, jag somnade och sov från kl 20 till halv 10 i morse! jag missade allt. Inte ok alltså!
Jaja, jag antar att jag behövde vila.

Nu ska jag snart iväg och äta pizza tillsmmans med Palle och hans mamma. Ska bli trevligt. Sen ska jag hämta min lilla honnaracka! Jg har saknat henne jättemycket. Tänk att man kan fästa sig så efter så kort tid. Hugo är iaf jätteglad över att han har fått en flickvän. =)

Ikväll ska jag nog bara glo lite på film och softa. Städa borde jag också göra. Det känns ju förstås mindre lockande.

På återseende och hoppas att ni har haft en bra helg!






Nina.

Bilder.

Här kommer de första bilderna på Bella.

På väg hem i bilen.



Trött vovve. Första dagen.




Ligger på rygg.



Trött racka. För en liten stund sen. Observera benet framför hennes nos. Så kärt!









Och sen lite bilder på den andra älsklingshunden nämligen Hugo himself! =)


Bara såååå underbar!



Någon vill upp på bordet men spelar oskyldig. Min syster försöker ha koll på honom.




Det har varit en massa idag så jag är helt slut. Ska gå och lägga mig nu. Kanske vaknar jag även inatt av att en hund nannar över halsen på mig.
Snart är det sommarlov och då kan jag ha båda hundarna en massa!

Sussa sött.






Nina.

Honnaracka!

Ja, jag har blivit med hund. Var och hämtade henne idag och den lilla vännen är en 3-årig tik som är en blandning mellan Chihuahua och Pekinese. Hon är bara så kär!
Jag var och hämtade henne i Svalöv idag och sen låg hon helt lugnt i bilen medan jag körde ner till stallet för en snabbvisit. Hon hade aldrig sett hästar innan men hon tog det med jämnmod och höll sig på lagom avstånd från de stora djuren. Göte såg en smula svartsjuk ut men efter att jag hade fjäskat in mig hos honom med en bit blåbärspaj så blev han gladade.
Efter det så åkte vi hem till mamma, pappa och Hugo där den lille hunden genast blev mycket väl emottagen och då särskilt av Hugo (älsklingshunden!). Sen skulle vi åka hem och mötte då Palle med familj på vägen så då stannade jag och Bella och babblade lite med dem innan vi åkte och handlade lite godsaker till vovven och dricka till mig.
Nu har hon iaf lärt sig var man ska stå för att få godis. =)

Nu sitter jag och kollar på CSI och Bella ligger helt utslagen på golvet och sover big time. Vi ska snart gå och lägga oss. det har varit en stor dag för oss båda idag.

Bilder kommer givetvis!

Imorgon ska jag till Jannikes stall och hoppa Loffsan. Ska bli kul att träffa Jannike. Men jag är ganska mörbultad efter avfallningen på tävlingen igår. Ja, det har jag ju glömt att berätta. Jag var ju i Flyinge och skulle tävla. red först en 110 och där fick vi ett nerslag plus något tidsfel. Som vanligt.
Sen skulle jag rida 120 och fy fasen vad han hoppade mitt lilla liv! Göte tog i allt vad han kunde och tyvärr blev det för mycket i den andra tvåkombinationen som hade en ganska så rejäl oxer som insprång och Göte hoppade så grymt fint över den men tyvärr nådde han inte fram till utsprånget, ett plank, så han tvingades stanna och där stöp jag. Göte började givetvis att beta inne på banan.
Iaf så hade jag inte ont då men fy vad det har kommit i efterhand. Jag fick ont igår och idag gjorde det hemskt ont när jag var på jobbet men jag tycker att det känns en smula bättre nu men jag kan fortfarande inte lyfta högerarmen vidare högt. Mindre kul.

Nu ska jag snart hoppa i badet och sen nanna in med en av mina hundar. Ska bli mysigt men det hade varit nice om Hugo också var här. Kärlekshundar!

Hoppas att ni har en bra kväll.






Nina.

RSS 2.0