Kanelbullar.

Japp, det har jag gjort ikväll så nu står det helt färska kanelbullar på spisen här hemma. Mums!

Idag är jag riktigt trött så det blir ett kort blogginlägg. Var lite kaotiskt på jobbet och det tar på krafterna. Ner till Göte och han var lika söt som vanligt, lillhästen.

Har babblat en massa med matilda och vi har gjort upp en hemlig plan. det är nice. eller vad säger du Matilda?

Slänger in en bild på mig när jag ligger i soffan hos Linda och Peter och matar deras lilla sockernos med godis.
Ja, jag hade huuuur mycket kläder som helst på mig eftersom det inte direkt var varmt där för tillfället. Om man säger så.



Ha en bra kväll alla. Nu ska jag rakt ner i sängen!






Nina.

Fettisdagen.

Idag är det ju fettisdagen så har ni ätit några semlor? Jag har avstått faktiskt, även om det är himla gott.

Idag har det varit en lugn dag tycker jag nog. Var helt ok på jobbet och sedan åkte jag hem, käkade och kollade på ett avsnitt av det okända innan jag åkte ner till stallet och red Göte. Göte var riktigt pigg idag också och använde hela sin styrka till att försöka dra mig ur sadeln, detta blandat med diverse luftsprång gjorde ridturen väldigt spännande. Det är skönt att ha kommit igång igen och jag känner hur otränad jag är efter att ha slarvat med ridningen alldeles för länge. Känns riktigt skönt att få använda kroppen och träna lite nu igen.

Ikväll spenderade jag även någon timme med min syster och med min lille vovve som jag hade hämtat hos mamma och pappa. Vi käkade pizza och kollade på lite serier. Skönt att bara sitta och chilla lite.

Men nu är det faktiskt dags för sängen. Jag är supertrött och behöver vila tror jag. jag sover för tillfället så dåligt på nätterna och det är inget kul alls.

Imorgon är det jobb, ridning av Göte och träffa pojkvännen som står på schemat. Mysigt.

Nattinatt alla!






Nina.

Dags att skriva.

Ja, jag har försummat bloggen under två dagar så nu är det dags att göra en liten uppdatering.

Jag hade några vänner här i lördags på en ost- och vinkväll. Det var verkligen trevligt och det åts en massa ost, kex, chips och godis medan vi pratade en massa och halvkollade på Melodifestivalen. Jag har fortfarande inte hört någon bra låt i den där festivalen. Tycker ni någon låt är bra?


Jag var lite trött i lördags för jag hade haft hästarna hela morgonen eftersom de andra i stallet var i Göteborg och kollade på hoppningarna där. På söndagen var det dock värre att gå upp och åka till hästarna eftersom det under natten kom typ massor av blötsnö som sen smälte bort under söndagsmorgonen och bildade smärre insjöar överallt. Mindre härligt att stoppa ner skorna i det vattnet men man var ju tvungen att springa fram och tillbaka i vattnet för att lägga ut hö i hagarna och sen för att släppa ut hästarna. Till på köpet var det dessutom dimma hela morgonen och förmiddagen, sen gick det över till ett ihållande regn. inte så nice!
Jaja, senare på söndagen var jag hemma hos föräldrarna och kollade hoppningarna från GBG tillsammans med dem och min mormor. Vi åt även kakor. Det går bra med min diet känner jag. Sen drog jag ner till Caroline som var på hennes pojkväns gård utanför Trelleborg. Vi käkade pizza och åt lite godis. Ja....som sagt.
Sen hem och nästan stupa i sängen. Ja, iaf efter något avsnitt av Det okända. Det okända är min nya hang up-serie.


Idag har jag jobbat. Det var lite segt att komma igång efter en veckas ledighet men det ska nog funka. Det tar alltid någon dag att komma igång ordentligt. Men som vanligt var det kul att återse alla härliga arbetskollegor.

Jag har nästan precis kommit hem från stallet och jag kan säga att Göte var pigg idag! Gjorde en massa luftsprång och busade. Kul att han är så pigg. =)


Nu tror jag att jag ska lägga mig tillrätta i soffan och kolla på något avsnitt av...just det...Det okända. Lite läskigt är det allt ibland men ändå väldigt spännande!

Ha en bra kväll alla!






Nina.

Dressyr från Göteborg.

Ja, det är vad jag sitter och tittar på ikväll. Blev faktiskt lite rörd när Briar var inne på banan. Dessutom ångrar jag lite att jag inte åkte upp. Flera stycken som har varit på mig idag att jag ska dra dit. Men nu är jag ju hästvakt istället så jag får snällt hålla mig hemma. Däremot får jag ju regelbundna rapporter från Matilda och från min syster. =)

Idag har jag haft en riktigt soft dag. Det är så skönt att ha det ibland. Jag har tvättat och spelat Super Mario mest hela dagen. Haha. Nu ikväll var jag nere och tog hand om Göte och fodrade alla hästarna. Snöade gjorde det också, men det var bara mysigt.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag ska upp och morgonfodra imorgon så det gäller att krypa ner i sängen snart.

Pojkvännen är sjuk så det blir nog inte till att träffa honom något alls i helgen. Men imorgon är det ost- och vinkväll här hos mig ihop med några tjejkompisar. Ska bli trevligt!

Godnatt. =)






Nina.

Lite snöbilder.

Nu har jag precis kommit hem från middag och quizz med kollegorna. Det var supertrevligt som vanligt. Jag åt en planka fast med quornfiléer istället för kött. Mums! Till efterrätt blev det en bit chokladkaka. Jag orkade inte äta upp den men den var väldigt god. Nu får sötebrödsdagarna dock vara över och det blir nog en Nutrilettdiet from måndag. Jättekul, verkligen. Suck.

Jag var hos Linda innan idag och det var lika trevligt som vanligt. Hon bjöd på Svamprisotto och sallad och det gick inte av för hackor. Vi kollade även på Davincikoden. Jag har sett den innan men det var längesedan. Den är ganska bra men det blev mest att vi snackade en massa och glömde kolla på filmen. Trevligt med lite softande.

Idag tog jag lite bilder på Göte när han var i hagen och åt hö i snön. Lille vännen, så söt han är. =)









Imorgon blir det en slappedag. Jag ska tvätta och städa lite innan jag ska hämta min lille vovve och ha honom hos mig några timmar. De andra i stallet åker till GBG imorgon så jag har kvällsfodringen. Det är ganska mysigt att fodra kväll tycker jag. Man får liksom se att hästarna har det bra och att de får en massa god mat.

Nu är det sängen som gäller här för jag är trött!

Nattinatt.






Nina.

Hemnet.se

Jag sitter och tittar på lite his på hemnet.se. Jag tycker att det kan vara ganska trevligt ibland. Men iaf, när jag satt där och kollade hus kom det här upp. Det hade inte alls varit fel!
Matilda- jag tror jag har hittat vårt nya "hus". ;)

Ja, jag var bara tvungen att lägga in det. Helt underbart vackert!



Jag har även blivit utmanad av Klara. Tydligen ska man svara på om man äter något av det som den som har utmanat tycker är riktigt äckligt. Eftersom jag är vegeterian slipper jag ganska mycket av den äckliga maten. Haha. Men Klara kan inte äta detta, frågan är om jag kan:


Brysselkål- Jajamänsan. Himla gott!

Grynkorv- Absolut inte.

Komage- No way!

Kalvhjärta- Nej nej och åter nej!

Rotmos- Nix.

 

Detta tycker jag verkar riktigt äckligt. Dock har jag ju inte ens smakat det efter som, ja, jag är ju vegeterian.

Tunga

Råbiff

Sushi

Surströmming

Grissvål



Jag utmanar:

Linnea

Jannike

Jeanatte





Nina.

Shopping, exjobb och Grays anatomy.

Idag har jag och Desirée varit i stan och shoppat och käkat lunch. Jag köpte bara en tröja från Gina men jag tycker de har rätt fina saker där faktiskt.


Vi var och åt lunch på Graffiti. Där åt jag en bakad potatis med färska grönsaker och Desirée åt en varm baugette. Helt ok mat. Mums.

Idag fick jag även reda på att mitt exjobb är godkänt och klart. Det känns så himla skönt! Inget mer skrivande. Jippy!

Nu sitter jag och tittar på Grays anatomy. Det är bra men som vanligt kommer jag säkert inte att kunna följa serien för jag glömmer alltid bort när jag ska titta. Men som sagt, bra är det. =)

Imorgon ska jag hem till Linda. Vi ska kolla film, äta lunch och kränga godis. Trevligt trevligt! På kvällen är det quizz på Fagans som gäller ihop med arbetskamraterna. Inte helt fel det heller.

Igår köpte jag ett par nya stövlar. De har typ fem cm klack så jag blir ju ganska lång när jag har dem på mig men jag kan ändå tycka att det är ganska snyggt. Vad brukar ni vilja ha för klackar på era skor och stövlar?

Stövlarna ser ganska vida ut i vaden men de är faktiskt inte det. Jag har smala vader och de sitter ändå ok på mig.




Nu tänkte jag sätta ihop en liten infolista om mig själv.

Ålder: 29 år.

Yrke: Lärare i SO och Svenska på högstadiet.

Utbildning: 6.5 år på högskola/universitet.

Familj: Mamma, pappa, syster, vovve och häst.

Djur: Hästen Göte och hunden Hugo.

Pojkvän: Japp.

Intressen: Hästar och tävlingsridning. Har för tillfället en häst som kallas för Göte. Har haft mellan 2-3 hästar innan så det är lite semester. Jag har tävlat hoppning, dressyr och fälttävlan upp på medelsvår nivå.

Hårfärg: Blond

Ögonfärg: Blå

Bor: Lägenhet i Malmö.

Bil: En röd Wolksvagen Golf 01.

Favoritfärg: Rosa.

Ja, det var väl det. Alltid kul att få lite information om den som skriver bloggen. Tycker jag iaf. ;)


Måndag och jag är ledig!

Det är så härligt att det ploppar in en veckas ledighet såhär emellanåt. Riktigt nice med lite ledigt nu.
Ikväll är jag helt slut och det beror på att det har varit en händelserik dag. Jag skulle möta upp Linda och Johanna i Veberöd där vi skulle äta frukost på ett mysigt fik klockan nio. Jag var redan sen och givetvis tog spolarvätskan slut just då och det gick inte att se någonting genom framrutan om man inte spolade av den ibland. Alltid härligt med snöslaslask blandat med salt på vägarna. Ja, det var inte mer att göra utan jag fick köra av och hitta en mack. Tror ni inte att mitt kort slutade att fungera då så jag inte kunde köpa något. Så extremt irriterande. Jag fick sätta mig i bilen igen och leta upp en annan mack och som tur var hittade jag exakt 33 kronor i plånboken och det var vad spolarvätskan kostade. Nåja, något försenad anländer jag till fiket och får äta min gröt och min ostbulle. Mums. När det är uppätet och vi känner oss mätta och belåtna sticker vi till Bengts foder för att kolla på lite hästsaker. Jag kommer därifrån med en säck morötter och 2.5 kg loppfrön. Spännande inhandlingar det där. Men Göte uppskattar det. =)
Sen blev det hem till Johanna på en fika som bestod av kaffe och semlor. Mums! Johanna och hennes sambo bor i ett helt underbart gammalt hus som har vasstak. Så fint så fint!


Caroline ringde sedan och frågade om vi inte skulle ta oss en tur till Vanningen och simma lite. Vanningen är alltså ett badhus. Jag var på så där spenderade vi tre timmar ikväll och vi hade riktigt roligt! Det måste göras om!

Göte var lika pigg som vanligt och imorgon ska han få motionera sig ordentligt den lille vännen. Men jag är inte alls ridsugen när det är en massa snö och kallt. Men det är bara att bita i det sura äpplet och komma igång ordentligt.

Nu ska jag ner i sängen och försöka sova för jag är riktigt trött.

God natt på er!






Nina.

Ny tavla.

Jag har fått en tavla av Palle idag. Han är så duktig på att måla och jag blev så glad när jag fick den. Han är verkligen en underbar vän som jag är så glad över att få ha i mitt liv.
Den föreställer en snöleopard framför en orientalisk matta. Tack Palle! Den är underbar och hänger redan i hallen.

Målad av Palle.

Middag snart.

Ja, nu ska jag, syster och vovve snart hem till Susanne och äta lite. Ska verkligen bli trevligt. Det som är mindre trevligt är att jag sitter med de sista komplementeringarna till mitt exjobb. Det är såååå tråkigt! Men det måste ju göras dör det ska vara inlämnat imorgonbitti.
Imorgon ska jag träffa Linda och Johanna. Först blir det frukost i Veberöd och sen en massa utrustningsshoppande. Ska bli kul!

Igårkväll var väldigt trevlig. Först en helt underbar middag hos min syster. Hon verkar ha oanade talanger i köket minsann. =) Vi kollade även på en Beck-film. Riktigt bra var den faktiskt. Jag och mamma roade oss med Face warp, ni vet det där programmet i mobilerna som förvränger ansikten. Hur kan man ha så kul åt en sådan sak? Haha.
Efter middagen träffade jag pojkvännen och hans kompis i stan. Jag fick så himla fina rosa hjärtformade smycken. Jag blev överraskad och mycket glad! Han är så fin.
Eftersom det inte var något folk ut drog jag och S hem och kollade lite på Tv istället. Vi var helt slut båda två. Sov dessutom fram till halv 12 idag och käkade sen frukost eller vad man ska kalla det på Mcdonalds.

När jag var i stallet innan var där en hel flock med rådjur nästan inne på gården. När de såg mig drog de ut på fältet men jag testade att ta kort på dem. Härliga djur!










NIna.

Matilda! Nu kommer det vovvebilder!

Ja, Matilda efterfrågade ju Hugobilder i en kommentar så jag pasade på att ta några bilder när jag och Hugo var i stallet. Det är ganska mycket snö (ja, för att vara i södra Skåne) och det är ganska populärt hos min JR-terrier.
Inte lika populärt var det när hingsten kom fram och blåste honom över ryggen. det är ganska obehagligt att bli blåst på ryggen av en stor hingst när man baraär 27 cm hög själv. Det är lite underligt det där med små Jack Russelterriers för de tror att de är störst av alla. Himla sött det där.

Jag var i stallet imorse och släppte ut hästarna och det var riktigt härligt väder, fem grader kallt och strålande sol.



















Nu ska jag snart iväg till min kära syster på middag och sen ska jag träffa pojkvännen inne i stan. Hoppas att det blir en mysig kväll.

Ha en trevlig alla hjärtans dag på er! Även om dagen är lite överskattad. ;)






Nina.

En snabb rapport.

Nu är jag nyss hemkommen från några väldigt trevliga timmar på Fagans. Fagans är en irländsk pub och där hade vi vår lov-after work idag. Vi brular ha en extra stor AW  fredagarna innan loven. Mycket trevligt. Jag åt en vegetariskt hamburgare och den var helt ok.
För en liten stund sedan lämnade jag resten av gänget för att kolla på Lets dance med Caroline eftersom det var bestämt sen tidigare. Hon kommer snart och hämtar mig och då ska vi åka och handla godis och sen är det TV-tittande tillsammans med våra vovvar som gäller.
Hugo ligger just nu på golvet, redan iförd sin gröna sele, och är redo för avfärd vilken sekund som helst.

Måste rusa. Hoppas att ni har en trevlig kväll!






Nina.

Vet inte vad jag ska skriva.

Så jag skriver typ inget. Har bara varit hemma och tråkat mig men imorgon är det dags att återgå till jobbet och det ska bli roligt. Två dagar kvar innan sportlovet. Nice!
Imorgonkväll kommer Annika hit så det blir lite rosévin och ost. Trevligt! Ska bli kul att ses för vi har inte setts på säkert ett halvår om jag inte missminner mig.

På fredag är det after work med några kollegor och det brukar alltid vara himla trevligt. =)

Lördag = alla hjärtans dag. Vad ska ni göra? Jag tycker det är lite för mycket kommerciellt jippo över det men det kan vara mysigt ändå. Eftersom pojkvännen jobbar halva natten så ska jag spendera lördagkvällen hos min kära syster. Hon ska nämligen laga mat till mig och mamma och sen är det en film som gäller. Pappa är i Frankrike och åker skidor med vänner så det blir bara vi tre.

Lite bilder från när jag körde pappa till Kastrup (Köpenhamn).

Bilder från Öresundsbron en tidig vintermorgon.
















Sverige i sikte igen.




Hoppas ni har en bra kväll.






Nina.

Hemma från jobbet. =(

Ja, idag blev det för mycket. Jag var givetvis på jobbet igår fast att jag var riktigt dålig men idag klarar jag inte det. Jag hatar att vara hemma och vara sjuk!! Jag vill faktiskt vara på jobbet och inte sitta här i min ensamhet.
Jag har dessutom inte kunnat sova mycket inatt. Jag har legat och studerat fullmånen genom mina glipande persienner. Månen har en konstig dragningskraft tycker jag. Ju längre tid jag tittade på det runda klotet, desstu konstigare kände jag mig. Månen lyste så starkt att det var månskuggor på väggarna i mitt sovrum och rummet lyste i ett spökligt kallt sken. I det skenet låg jag i timmar och funderade utan att kunna sova. När sen månen försvann ner över grannhuset så somnade jag på en gång. Underligt och mystiskt.

Månen sedd från min säng.









Nina.


Jag är....

....JÄTTEFÖRKYLD!! Det är synd om mig. Tycker jag själv iaf. Jag har suttit här hemma och snörvlat medan pojkvännen har varit i Köpenhamn och shoppat. Det vill jag också!
Ja, jag tycker otroligt synd om mig själv idag.








Nina.

Glöm inte!

Glöm inte världscuphoppningarna på SVT 24 idag kl 17.00. Jag ska sitta bänkad iaf. Får tvinga min syster att kolla lite eftersom hon ska komma hir och äta vid femtiden. Vegetarisk lasagne är det som står på menyn idag. Mumsigt. Till efterrätt blir det kladdkaka med vispad grädda.

Jag har precis varit nere i stallet och det var ingen höjdare eftersom jag är jätteförkyld och näsan rinner om jag inte är absolut blixtstilla och det är man ju inte i stallet direkt. Nu ska jag tvätta lite kläder och det är såååå tråkigt! Men skönt när man har lite rena kläder. Vad ska ni göra idag?






Nina.

Dags för bilder.

Ja, nu är det dags för lite bilder tror jag.
Börjar med den utlovade bilden på min nya bokhylla (den som tog mig och pappa 4 timmar att fixa iordning).


Göte vill ha godis under en träning. Ja, han är lite ovårdad i manen men det är ju inga tävlingar än på ett tag. =)






Caroline och Tuva var på besök igår och jag fick givetvis en hund i knäet.




Jag har bakat en kladdkaka till kvällens Schlagerfestival och Hugo fick slicka skålen. =)










Ja, bilderna är suddiga men det är bara för att min mobilkamera tar dåliga bilder när det man ska fota rör på sig och Hugo var inte stilla kan jag lova. Älsklingshonnen.

Nu är det snart dags för Schlager. Ska ni kolla?






Nina.

Jaha, då var man utmanad igen.

Jag ska tydligen skriva åtta stycken fakta om mig.

Ok, here we go.

1. Jag är typ beroende av soda streamvatten.
2. Jag är livrädd för vattenfall. Min största fobi.
3. Jag har åldersnojja över att jag ska fylla 30 inom ett år.
4. Jag kollar på och ser framemot programmet Bonde söker fru.
5. Jag är förkyld. =(
6. Jag behöver bara gå en bana en gång för att minnas den.
7. Jag har inte druckit en droppe läsk på över 4 år.
8. Jag har otroligt lätt att lära mig fakta inom humaniora

Jag utmanar:
Jannike
Linnea
Jessie.


Jag menar det.

Eller vad säger ni om detta?
Ingen annan skulle liksom kunna slå det.

Idag är jag jätteförkyld och det är inte vidare roligt. Det som inte heller är roligt är att jag måste sätta mig och skriva min kompletering på min uppsats nu. Jag vill verkligen inte!! Det är så fruktansvärt tråkigt.
Det finns såååå mycket som är så mycket roligare att göra. Suck.

Vad tycker ni om denna låt? Jag lyssnar på den hela tiden. =)

Nä, nu måste jag sätta igång.

Matilda- hardu fått din julklapp? :O
Den skickades för flera dagar sen jue!

Sen undrar jag varför inte jag kan se statistik på min sida. Någon annan som har problem med det?






Nina.

Medan en annan ligger och snarkar.

Ja, då sitter man här i TV-soffan och har precis tittat på första delen av Lets dance. Jag tror jag håller på Laila och Morgan. De är duktiga.  Nu tittar jag på något program som heter Hjälp men det verkar inte vara nån höjdare. Så jag tittar på det medan en annan ligger och snarkar i soffan. Denna någon är Caroline som har somnat i ena soffan. Vi har verkligen en softarkväll ikväll. =)
Pizza och godis blev det, som typ varje fredag men det är nice.
Imorgon ska jag ha min lille hund här också kommer Palle över en sväng och hälsar på. Kanske kommer även min syster över och spelar lite Mario. Vi får helt enkelt se vad som händer.
Vad ska ni göra imorgon?

Nu ska jag också ligga och slappa i soffan.

Hugo.







Nina.

Jag har legat på latsidan.

Jag har ju, som ni kanske har noterat, inte bloggat på två hela dagar! Bara en sådan sak. Jag har helt enkelt inte orkat för det har varit så mycket att göra på jobbet och jag har varit helt slut, dessutom har jag känt och känner mig en smula förkyld. Men idag är det fredag och då bör man vara glad. =)
Igårkväll käkade jag och Palle thaimat från resturang Krua Thai som ligger på Möllan. De har alltid riktigt god mat och så var det även denna gång. Senare på kvällen kom pojkvännen på besök och det är ju alltid mysigt och trevligt. Tyvärr hinner vi inte träffas så mycket för tillfället vilket är lite trist men det ska förhoppningsvis ändra sig snart.

Ikväll är det softarkväll med Caroline som gäller och om jag känner oss rätt så blir det pizza och godis på menyn. Jag har inte ätit godis på en vecka så jag känner mig ganska så duktig på den fronten.

Ha en underbar fredagskväll.






Nina.


Tisdag betyder....

....att det bara är tre dagar kvar till helgen. ;)
Jag är så trött idag också och kom som vanligt nästan inte upp imorse. Snark. Hade bestämt mig för att jag skulle lägga mig i tid ikväll men det ser inte ut att bli så för klockan är redan kvart över tio och jag spolar upp badvatten nu. Vet inte om det är helt ok ändå, men det är iaf skönt att få bada varmt innan det är dags att krypa ner i sängen.

Idag var det en riktigt jobbig dag på jobbet iom att en av mina kollegor var sjuk (krya på dig!) men det är bara att bita ihop och göra det bästa av det. Det bästa idag var att vi kollade på filmen Bend it like Beckham. Den är ganska kul faktiskt. Någon som har sett den?


Göte fick vila idag också eftersom han fick en spruta i lördags och som han ska ta det lugnt efter. Dock ingen fara med den gamle gubben. Älskade häst.

Idag känner jag också att jag har grym vovveabstinens och vill bara ha lille vovven här hela tiden men det går ju inte tyvärr. Jag ska iaf träffa honom imorgon!

Nu ska jag ner i badet.
Godnatt på er alla!






Nina.

Trött och åter trött.

Jag höll knappt på att komma upp ur sängen imorse så trött jag var. Känns inte helt bra faktiskt. Suck.
Men upp kom jag iaf och iväg till jobbet. På jobbet var det som vanligt och dagen gick sin gilla gång. Efter jobbet så skulle jag till frisören och jag älskar att vara där! Går ju till Larson och Lange och det är dyrt men vilken behandling man får, massagestolar när de tvättar håret på en mm. Helt underbart med andra ord. Idag la min frisör i lite ljusare slingor (ja, i ett typ platinablont hår. Det går. Haha) och det blev super. Sen är det alltid så när man bleker utväxten att den blir lite gulare och det stör mig supermycket. Det går inte att göra på något annat vis utan det blir till att använda en massa silverschampo för att dra ut det gulaktiga så att det blir typ vitt. Jag tror, och hoppas, att andra inte ser det där gulskimrande men jag är ju så extremt petig när det gäller mitt hår så jag kan bli hysterisk om det är något som blir fel. Nu är det där gulskimret inget fel för det är helt normalt att det blir så men som sagt är det irriterande. Frisören sa också att jag har så mycket pigment i håret att det är svårt att få bort det där gulaktiga med blekning utan det är användandet av silverschampo som gäller.
Jaja, det blir nog bra hoppas jag. Det brukar det bli men jag blir alltid sådär nojjig de första dagarna när jag har fixat till håret. Det måste ju vara perfekt för att jag ska bli nöjd. Suck.

Gult? Njaaa....



Igår var jag och åt scones hos Linda och Peter och det är alltid lika mysigt att vara hos dem. Tyvärr kunde inte min pojkvän följa med men det får bli en annan gång hoppas jag. =)

Nu ska jag spela lite Mario innan det är dags för sängen.

Ha en bra kväll!






Nina.

Utmanad.

Ja jag blev tydligen utmanad av Jessie. Tydligen skulle man gå in på Mina bilder och välja den sjätte mappen och i den den sjätte bilden.
Hos mig blev det denna bild.

Älsklingshunden!!


Nu ska jag till Göte och sen till Linda och Peter.

Ha en trevlig kväll alla!






Nina.

Ja, då var det söndag.

Det blev en lugn kväll igår. Var först hos Desirée och sen gick vi vidare till en annan hemmafest så det blev ingen utgång för jag orkade inte när vissa av de andra skulle dra vidare så jag var faktiskt hemma igen vid halv två inatt. Känns skönt idag iaf att man inte är så trött. =)

Nu ska jag åka och hälsa på min mormor och sen efter det undrar jag om det inte blir lite Mario ändå innan jag ska till stallet. Mina kompisar har börjat mobba mig för mitt Mariospelande. Men jag tror inte det har insett tjusningen i spelet. Eller vad tror ni. =)

Ikväll är det sconesafton hos Linda och Peter. Ska bli himla mysigt.

En sak till: det är SNÖ här. Jag avsyr snö. Suck.

Ha en underbar dag på er alla!






Nina.

RSS 2.0