We are.

Med Ana. Egentligen är den ganska bra. Texten är nice faktiskt. Lyssnar på den just nu. Om jag inte har fel för mig var väl låten med i någon Spidermanfilm?

Sitter och väntar på att S ska sluta jobba och komma hit. Nu ska han jobba 4 veckor i rad utan en enda dag ledigt. Fy fan rent ut sagt. Jag tycker så himla synd om honom. Han är helt slut stackaren.

Har en väldig massa godsaker kvar sen igår. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Just nu känns det bra men sen när byxorna ska knäppas ångrar man sig nog. Den där sista chokladbiten var faktiskt ganska onödig.


*you took my hand and said i know a place we can go.* En mening i Brolles låt playing with fire. Nice.

På onsdag är det årets första julbord som gäller. På ett slott dessutom. Fint ska det vara. Sen på torsdag fyller jag år och jag ser mycket fram emot att få presenter. Jag vet, det gjorde man när man var 12 men ibland är det ganska kul att känna sig som 12 igen även om man ska bli, host, 29.

Sen hade det faktiskt varit trevligt om det blev lite snö. Bara den inte ligger kvar för länge så. Men detta är ju ett drömlandskap. Iaf för några dagar.




Nu får jag snart sällskap så på återseende min kära läsarskara.





Nina

Fortfarande trött.

Ja, inte har jag piggnat till direkt utan är fortfarande trött som få. Var en snabbis hos föräldrana och käkade efter att jag hade varit i stallet och fixat. Gott med vegetarisk korv och mammas hemmagjorda potatismos. Sen skulle de på teater så jag tog min lilla hund med hem till mig för några timmar.


Nu ligger vi i soffan och softar. Väldigt mysigt att ha sin lilla honn här!

Gav Göte en massa äpplen och det var mycket uppskattat.


Inte lika populärt var det när grannen försökte stjäla av äpplen av honom.




Men sen var det lugnt igen.







Den här bilden på den lilla puppyn ligger nu som skrivbordsunderlägg på min dator. Desirée tyckte nämligen att jag skulle ha hennes hund som skrivbordsunderlägg istället för min egen Hugo. Det ska strax ändras tillbaka men visst är lilla valpen helt underbart söt?




Nu är det badet som väntar men först: Dagens citat.

"Jag fattar inte hur man kan ha så mycket dyra kläder men ändå se ut som en luffare?"





Nina.

Jippy!

Min TV fungerar igen. Jag är sååå glad!

Nu är det dags att släpa sig iväg till stallet. Med tunga steg kan jag säga. Ska försöka ta lite bilder och lägga ut. Givetvis blev det inga bilder från festen igår. Jag är världens sämsta på att ta bilder! Sorry my friends.

På återseende.



Nina

Guten morgen.

Har precis släpat mig upp ur sängen och jag har ont överallt. Förkylningen kommer som ett brev på posten (eller ska man säga som ett pling i mailboxen).

Kvällen var jätte,jätterolig!! Tusen tack för att ni förgyllde min dag! Jag vet en sak och det är att jag har världens underbaraste vänner. Love you! *Linda, krya på dig!*
Först bjöd jag på mat här hemma och sedan trillade det in några fler killar sådär vid 22-tiden. Väldigt trevliga och artiga gossar. Efter mycket om och men bestämde vi att vi skulle till Skeppsbron. Vi som skulle dit var jag och Desirée och fem killar. Resten av gästerna drog hem av olika anledningar. Jaja, i vilket fall som som kom vi fram till Skeppet där vi blev stoppade. Inte ok! Vakten sa att en av killarna var för full. Konstigt nog var han en av de nyktraste men vi tror att de störde sig på hans väldigt fina guldiga Hilfigerjacka. Vakter kan vara lömska.
Vi lackade lite och bestämde oss för att om inte han fick komma in skulle ingen gå dit så sagt och gjort drog vi vidare till Etage. Jag har inte varit där på typ 5 år och jag säger bara en sak: OMG!! Och det är inte i helt positiv mening. Men men, det blir inte mer än vad man gör det till och vi fick faktiskt ganska kul ändå! Andra störde sig nog en aning men det är sådant man får ta. Jaja, kvällen avslutades väldigt trevligt och jag är mycket nöjd.

Sitter här nu och har lite ångest över att jag måste städa snart. Det ser inte ok ut här hemma. Spritflaskor och ölburkar överallt. Någon som vill städa lite? Eller? Men varför inte?

Nu ska jag käka mer glass. Det är positivt när man har haft fest, att det blir goda saker över.

Morgonens citat:
" Men för helvete, om du bara hade tagit en annan jacka än den där guldjackan hade du ju garanterat kommit in. Läxa till en annan gång, Och nej, jag ÄR inte avundsjuk på den men den glänser så fint i ljuset."



Nina.

Jag måste bara.

Lägga in den här länken.

I'm not pop

Ikväll är det fest!

Ja, ikväll är det dags för min födelsedagsfest. Ska bli väldigt kul och det kommer faktiskt lite folk, trots allt. Fast det var inte så kul när jag bar hem matkassarna. Det kändes som att de vägde som två mindre elefanter. Faktiskt. Och då sa jag några väl valda ord om mitt firande. Men det har gått över och jag är på topphumör igen. Det är nog tur det!
Just nu sitter jag och väntar på att första pajen ska bli klar och jag lovar att det doftar ljuvligt här.

Oj, nu är den klar. Just denna är en paj med mozzarella och soltorkade tomater. Mums. Den jag ska ge mig på härnäst får en fyllning av fetaost och svarta oliver. Jag blir hungrig bara jag tänker på det.

Idag hjälpte jag Jannike att flytta hennes häst och det gick jättebra. Hon ska nu ha Loffs på ett ställe inte så långt ifrån mig. Kul!

Bilder från festen kommer givetvis att läggas upp efter festen så misströsta inte.

Idag fick jag höra världens skvaller. Det är inte ok och jag kan säga att den inblandade i detta skvaller kommer att underrättas å det snaraste. Inte lätt att vara en tupp bland hönorna. Haha.


In i dimman. Ja, inte än men ni förstår säkert.



Nina

Morgonstund har guld i mund.

Ja, det kan man ju tycka men det tycker inte jag kan jag nog påstå med ganska stor säkerhet. Har precis stigit upp ur sängen och ska alldeles snart släppa ut hästarna innan jag ska träffa Jannike. Det ska bli kul.
Drömde om mitt jobb inatt igen. Det känns inte helt hundra faktiskt.
Nä, nu är det dags att ta tag i saker och ting. På återseende mina vänner.



Nina

It's just a ravers fantasy.

För ja, det känns fortfarande som en fantasi. Även om det var verkligt för en kort tid.

Men så är det ibland. Nya tag tas. Och nej, det har inte med jobbet att göra btw.


Nåväl. Dags för lite bilder va?

Detta kommer jag vara efter jul. Igen. Suck! (Ja, det är vikarien på danska. Ska det vara iaf.)






Tala om att man längtar tillbaka till sommaren!





Till Matilda. Jag vet att du vill ha den!






Detta var vad som mötte min syn när jag öppnade paketet som jag hade hämtat ut på posten! Spänningen var olidlig.







Innehållet var:

Ett lamicellschabrak i brunt och rosa. Jag älskar det!!








Ett guldspray så att Göte fick glänsa ordentligt. Så nice!




Det syns tyvärr inte så mycket på bilderna men guldig det var det lilla fuxaskrället.










Sen fick jag även en rosa höpåse att ha på tävlingar. Underbar.




Alla saker tillsammans.






TUSEN TACK MATILDA!! Du vet hur glad jag blev!!



När jag är i stallet så fryser jag nästan alltid och då domnar några av mina fingrar bort och det ser väldigt läbbigt ut. Kolla här:







Var hemma en sväng hos föräldrarna nu ikväll och vem var på plats i mitt knä då om inte min lilla älsklingshund Hugo. Världens underbaraste hund!



Imorgon är det utsläpp av hästarna som gäller och sedan ska jag hjälpa Jannike.
Vi ska flytta hennes häst till ett nytt ställe. Ska bli kul att ses för det var ett tag sedan nu.

Fredag!

Äntligen fredag! Men fick ett tråkigt besked idag. Men det är bara att ta sig samman och fortsätta, som alltid.
Matilda var inom en sväng igår och vi satt och snackade lite. Alltid kul med lite tjejsnack, dvs skvaller.
Hennes blogg kan ni läsa här: Här

Imorgon smäller det. Då är det födelsedagsfirande här!
Ja, man får väl önska sig en trevlig födelsedag?

Men jag fyller faktiskt inte år förren på torsdag men firande med vänner blir det i helgen.


Nu ska jag iväg och hämta en present från Matilda

Jag är mycket spänd! Jag vet iaf att den kommer från Skara Hästsport. Intressant!


BTW så älskar jag den här bilden.



Dagens citat:

"Ja, lemuren har faktiskt varit inne och tittat och skrivit där"



Nina

Jag tycker iaf att det är kul.

http://www.youtube.com/watch?v=w5wmO9dV_yc

Snart är det helg.

Och det ska bli så väldigt skönt faktiskt. Idag var det väl ganska lugnt på jobbet, för en gångs skull.

Ups, nu fick jag besök. återkommer.



Eller vänta. Ett dagens citat måste ju vara med.

"Åhhh jävlar! det var 130 det!"



Nina.

Feel the silence.

Med Elegant Machinery. Låten är bara sååå....bra!

http://www.youtube.com/watch?v=1nzktzZtWPc

Jag orkade inte skriva något mer igår. Jag somnade nämligen. Jobbet tar alla krafter från en. Jag är heeelt slut när jag kommer därifrån. Sen ska man ner till hästarna och sen kommer man hem vid den här tiden och då ska man äta. Ja, man kan inte klaga på att man inte har att göra iaf. Tur det!
Just nu sitter jag iaf och väntar på att min paj ska bli klar och som vanligt blir det fyllning av fetaost och svarta oliver. Mums!

Göte gick riktigt bra idag så jag känner mig ganska nöjd faktiskt. Fin och lösgjord även om jag fick kämpa ett tag med att få loss honom i båda sidorna. Jag vet inte om jag har sagt det innan men det blir ingen tävling i Malmö för jag vill inte hoppa de banorna som ibland byggs där. Bättre att vänta tills efter januari. Trist men så är det ibland.

Imorgon är det jobb som gäller, ovanligt värre, och sedan måste jag försöka åka ut på en snabb shoppingtur och köpa den där rosa Lyle and Scottröjan som jag har tjatat om i en evighet. Men först ska hunden passas lite. Det ser jag såklart framemot. Min lilla hund!

Ska träffa S imorgonkväll. Får se vad vi hittar på men det ska bli kul. I måndags berättade han något riktigt kul och som jag inte hade en aning om. Alltid väldigt kul med positiva överrraskningar.

På lördag är det födelsedagsfest hos mig. Jag tänkte bara bjuda in de närmsta vännerna och då blev det tydligen typ 20 stycken. Det blir nog ett röj kanske. Hoppas kan man ju. Och det bästa av allt är att det jag JAG som fyller år så JAG bestämmer var vi ska gå efteråt. Jaja, drömma kan man väl få göra va?

Nu är min paj klar och jag ska avnjuta den tillsammans med Dexter. Och nej, det är inte det att jag har ovanligt många avsnitt av serien utan saken är den att jag aldrig hinner se dem. Även om jag säger att jag ska göra det. Alltid något som kommer emellan. Men ikväll så!

Dagens citat:
"Men jävlar vilken tjuug* gråsparv!"


*Skånska för tjock



Nina

En snabbvisit.

Ska snart sticka ner till hästarna och träna. Känner inte för det kan jag nog påstå. Men jag ville iaf skriva något innan jag åker ner.
Min underbara väns blogg kan ni läsa här: http://showjumper.blogg.se/ Nog ser ni att hon är apat efter mig men å andra sidan lever vi båda i en rosa värld. Eller hur var det nu Matilda? Samma skrot och korn va.

Vad skulle man göra utan vänner? Att ha någon att dela sina innersta tankar och funderingar med är ju guld värt.

Nu ska jag åka så jag skriver mer ikväll. Och då blir det även bilder. Jippy!

Dagens citat:
"Alltså, han ser ju helt ok ut i kroppen men med det ansiktet så vette fan."


Nina.



No more wastin' time, you can't wait for life.

Sitter som vanligt och lyssnar på musik och för tillfället är det Kanye West med låten Love Lockdown. Rubriken på detta blogginlägg är den bästa meningen i hela låten för det är så väldigt sant. Man ska inte slösa tid för man kan inte vänta på livet. Livet är här och nu. Det blev djupt värre så nu lämnar vi det tror jag.

Vad har hänt idag? Inte mycket mer än jobb, jobb och åter jobb. Men det går det med. Tur man har så härliga kollegor för vad hade man gjort utan dem?

"Jag har läst din blogg."
"Åhhh, nej. Du också?"
"Ja, det var Hanna som tipsade"
"Åh nej"
"Du måste skriva om att du använder så mycket sprit till händerna. Erkänn att du spritar händerna 30 gånger om dagen"
"Ja, det gör jag. Är det något konstigt med det?"
"Ja, du måste ha med det i bloggen"
"Jaha, jag ska försöka få in det någonstans"

Nöjd nu Jens? Eller ska jag utveckla det mer?
Det är inget konstigt att sprita händerna 30 gånger om dagen. I vårt arbetsrum är det en helt normal företeelse. Ni är mycket välkomna att prova.

Var bara snabbt nere om stallet och fixade. Fick även upplysa M om att han hade ringt upp mig två gånger och när jag svarade hörde jag bara hans jobbsnack. Jag trodde det var nått kul han skulle berätta men tji fick jag.

Jag har verkligen inget vettigt att skriva idag så jag tror jag återvänder till Dexter. Min TV är fortfarande sönder och det verkar inte bli någon ny inom överskådlig framtid fast att vissa har lovat att köpa en ny och det snart.


(Och ja, jag saknar dig fortfarande).



Nina.

Dags att sova.

Helt slut och imorgon börjar en ny arbetsvecka. Det känns sådär att inte vila ut på helgerna. Jaja, det blir nog bra. Nu ska jag stupa i säng och läsa lite i min bok. Om jag orkar. Ögonlocken känns väldigt tunga för tillfället.



Lite bilder.

Så här såg det ut i fredags när jag var ute och körde.




Det känns som en evighet sen det såg ut såhär.







Kanske skulle man köpa en sådan här keps.
Tror ni det skulle vara något? Eller kanske inte...haha.


Söndag

Takidas Curely Sue på radion igen. Underligt sammanträffande att de spelar den precis när jag ska skriva i bloggen. Det börjar bli till en vana.
Igår blev det inget bloggande för jag hade fullt upp hela dagen. Först släppa ut hästar och sedan ha träning. Efter det var det till att skynda sig hem och fixa sig iordning för kvällen. Stressad som få fick jag även köra föräldrarna till Hyllie Arena där de skulle se Carreras, sedan hem och fixa lite till innan det var dags för kalas hos min moster och morbror för att fira kusinen. Trevligt värre med god mat och underbara tårtor. Alldeles för gott!
Efter kalaset bar det iväg på frusna och hala gator till festen hos Jessika och sedan blev det Hipp med Petra och Desiree. Hipp är inte riktigt min grej, jag är mer Skeppsbroare men man får ju snällt följa majoriteten. Jag hängde mest i baren och pratade med en massa folk medan Petra och Desiree höll till på dansgolvet. Tyvärr är ju inte schlager riktigt min grej. Men det är alltid väldigt kul att gå ut med tjejerna så det kvittar lite var man är.
Kom hem halv fem och mår väl inte super idag faktiskt. Är hur trött som helst men måste hitta nya krafter eftersom jag ska träffa S om en stund.

Den här snön, när ska den försvinna? Jag tycker inte om den och jag vill inte ha den. Halt och vidrigt är det när man ska gå med hästarna över gårdsplanen. Ta bort den!!

Snart fyller jag år. Det jämna talet börjar närma sig med stormsteg. Men inte än, inte i år heller. Tack och lov.

Jobb imorgon. Jag hoppas alltid på en lugn arbetsvecka men det infrias aldrig. Men det gör inget, för jag gillar mitt jobb. Jag vill vara där. Ibland tänker jag på dem som har ett jobb som de avskyr. Hur känner de på morgonen när de vet att de ska spendera x antal timmar på ett ställe de inte tycker om. Mitt jobb är super och jag har underbara arbetskollegor.


Den här älsklingen var hos mig idag.








"Här är min bil"

"Fint, är det ok om du kör mig hem?"

"Ehhh, va?"


Ja, vissa vet.




Nina

Snö...

Ja, idag kom det, det där vita och fasansfullt kalla och blöta, nämligen snön. Är den inte ute i lite väl god tid i år? Jag vill inte ha någon snö. Jag vill INTE ha någon snö!! Det är ju inte så att den ligger fin och vit där på marken utan den blir grå och slaskig för att sedan frysa till någon oformlig stel och kall vattenmassa. Suck. Det enda positiva med det här vädret är att man får vara inne och mysa utan dåligt samvete över att man borde vara ute.

Hemkommen från After work på s:t Gertrud för ett tag sedan. Trevligt som vanligt! Sitter nu och väntar på att S ska sluta jobba och komma hit. Blir väl lite chillning tror jag.

Imorgon är det en tidig morgon som gäller. Ska ha träning och fixa en massa med hästarna. Tur man har ridhus så att man slipper stå ute i slasket. Fryser gör man ju varesig man är ute eller inne men det är så underbart torrt och vindstilla där under plåttaket.

Nu somnar jag nästan. Bäst att softa lite innan man får besök.

Ta det lugnt i snön!



Nina

Inget är som väntans tider.

Sitter och väntar på att Matilda ska titta inom. Ska bli kul att ses och det var evigheter sen sist. Får se om jag ska träffa S senare eller om det blir till helgen. Jag ska ju upp tidigt imorgon, som vanligt.

Var på Böckmancenter idag och där fanns det en massa fina saker men ingen brun Kingslandväst så jag får väl köra till Veberöd imorgon och införskaffa en. Någon som vill göra en stackars ensam bilist sällskap?

Idag var det en något stressig dag på jobbet men man börjar ju vänja sig. Bra eller dåligt? Dåligt tror jag, iaf om man ser till smärtan i min mage. Stress känns kan jag lova. Suck.

Helgen börjar närma sig med stormsteg och det känns lovande. Utgång på lördag efter födelsedagsfirandet. Söndagen ska som vanligt tillägnas skrivandet på det efterhängsna examensarbetet. Jag vill bara bli klar med det, känns så väldigt segt att sitta med det när man jobbar samtidigt men jag antar att det bara är att bita ihop och prestera. Som alltid.

Det blir nog tävling på MR första helgen i december. Men bara en klass för sen är det ju Flyinge som gäller för hela slanten. Sen tror jag faktiskt inte att det blir någon mer tävling förren i slutet av februari. Jag tycker INTE att det är kul att stå och frysa på en massa tävlingar mitt i vintern så det dår vara. Iofs fryser jag ju även om det är 20 grader så det säger kanske inte så mycket. Men det är inte lockande att rida fram i en frusen paddock med det snöblandande regnet rakt i ansiktet. Viva Skåne!

Hästen jag hade spanat in är tydligen såld så den gick jag miste om. Synd men det var ändå inte helt rätt läge att köpa fler hästar. Fast vill det vill man ju alltid.
Har lite tankar på att kanske köpa någon ettåring men jag vet inte, har ju sagt att jag inte ska hålla på med så unga hästar för tillfället. Får nog hoppa det och hålla mig till de inridna och hyfsat utbildade hästarna. Men det bränner i plånboken när man ser någon fin liten sak.

Nu spelar de Takida på radion. Curley Sue. Vad jag gillar den låten! Underbar.

Nä, nu får jag en gäst så jag tackar för mig den här gången och på återseende.



Nina

Onsdag...underbara onsdag.

Eller kanske inte riktigt. Dagen har verkligen gått i ett. Undervisning och möten mest hela dagen. Men det är ju ganska kul för det mesta. Jag gillar verkligen mitt jobb och jag hoppas att jag får det förlängt men det får jag inte reda på förren i slutet av november. Hoppas att allt löser sig till det bästa.

Kom precis hem från stallet och jag säger bara en sak: Fy vilket väder!! Inte ok någonstans! Var hittar man inspirationen till att rida när man bara fryser hela tiden? Någon som vet? Imorgon känner jag att det är dags att åka ner till Böckmancenter i Höllviken och köpa en Kingslandväst. Får bara hoppas på att de har fått in dem där. Annars blir det en tur till Bengts foder i Veberöd för inhandling av en equilinejacka och en Kingslandväst. Allt i brunt givetvis.

Pratade med S precis och det blir nog en träff imorgon eller i helgen. Trevligt! Måste helst ha hunnit köpa mina nya Lyle and Scotttröjor innan bara. Men det är inte alltid så lätt att hinna med allt som måste göras. Fast det är klart, vid närmre eftertanke så har man ju alltid tid för lite shopping.

Sitter och lyssnar på Eva Cassidy- Fields of Gold medan jag skriver detta och hjälp vad underbar den låten är!

Kvällen ska, som vanligt, spenderas i Dexters psykopatiska sällskap. Spännande.



Nina.

Äntligen hemma.

Nyss hemkommen från stallet och för första gången idag kan jag sitt ner i lugn och ro. Dagen har gått i ett.
Red inte idag heller för jag orkade verkligen inte. Men kollade lite när M hoppade och det gick jättebra. Kul att han har kommit igång igen.
Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva idag, trist nog. Nu ska jag ner i badet och efter det är det kaffe och en skorpa som gäller. Ihop med Dexter som vanligt.


Nina.

VILKEN DAG!

Idag har det varit en riktigt jobbig dag faktiskt. På jobbet var det tumultartat och allting känns som att det inte riktigt har gått som jag vill.
Göte fick iaf vila idag och igår efter tävlingen. Ska väl försöka att ta ett pass imorgon om jag hinner. Har så mycket att göra och en massa möten som tar alla krafter ur mig.

Nåväl, dags att ta nya tag. Funderar på om jag ska anmäla mig till Malmö Ridklubbs tävlingar i december. Men det är Flyinge Grand Prix samma helg och då kommer det ner en massa roliga människor som jag vill träffa. Kanske rider jag en klass på MR och håller mig sedan i Flyinge. Jaja, än finns det tid för eftertanke och begrundan.

Imorgon blir det kanske en sväng på stan. Jag vill köpa en massa blingbling. Det är underbart. Det finns även två Lyle and Scott-tröjor som hägrar. En rosa och en rutig känner jag för den här gången.

Helgen är väl inte helt spikad än men det är födelsedagskalas för min kära kusin på lördag och sen ser det ut att bli utgång efter det. Skeppet kanske? Eller något mer exotiskt? Vem vet?

Nu återgår jag till mitt kaffe och ytterligare ett Dexteravsnitt. Tur att man har sin dator nu när TVn är sönder.

Nina.

Välkommen till min nya blogg!

Ja, så stod det med en gång. Jag vet inte, ska man blogga eller? Kanske ska jag göra ett försök ändå. Alla verkar ju blogga nu för tiden så det är kanske inte så märklig trots allt. Jag vet, man ska nischa sig men jag tror att jag struntar i det. Jag skriver det jag känner för. Bra eller dåligt? Ja, det får ni avgöra.

Är faktiskt ganska trött idag och jag vet inte riktigt varför. Kanske är det jobbet som gör mig så trött eller så är det för att det är så mycket som händer i mitt liv nu. Jag vet inte men lite påfrestande är det allt. Ändå var jag inte ute igår utan gick hem när de andra skulle dra till Koi. Jag hade faktiskt bestämt mig sedan innan att vara duktig och stanna hemma. Tävlingen på dagen gjorde väl sitt till också och jag var faktiskt lite trött. Annars var det supertrevligt på födelsedagsfesten igår. Tack Emma. Efterrätten var guld alltså!

Imorgon är det jobb igen. Helt ok fast det har varit mycket just nu men så är det ibland, det går i perioder. Veckan är lika fullbokad som vanligt. Det där med att dygnet har för få timmar kan jag lätt skriva under på.

Tänk att den profil jag valde heter BubbleGum. Passar mig utmärkt!

Ja, det får duga som första inlägg. Hoppas jag.

Nu är det dax att återvända till Dexter.

Nina.



RSS 2.0