Onsdag.

Idag har det varit fullt upp hela dagen.
Först var det jobb och sen hade jag 2.5 timmar på mig att hinna med hästen innan jag skulle vara hos frisören. Men det gick och Göte var jätteduktig. Vi travade även asfalt. Jag tycker att det är synd att så många försummar denna superba träning. Det finns inget som stärker hästens ben så bra.

Som sagt så var jag hos frisören och det är så avkopplande. De har massagestolar så man blir ju helt trött. Haha.

Igår var det agility och Scoody var riktigt duktig!! Så kul när hon har börjat förstå vad det går ut på. Kul var också att Linnea och Eddie också var med och provade på. De var jätteduktiga!

Eftersom jag inte är så där jättesugen på att tävla så tar min syster över min häst i helgen och tävlar honom. Jättekul!! Och imorgon ska de hoppträna så det ska bli roligt.
På tävlingen på lördag blir det nog 100 och 105 som gäller. Men vi får se lite för Göte blir så väldigt seg när det slår om och blir varmt så som det har gjort nu.

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: rebecca

Tänkte fråga dig, får alla raser köra agility eller bara renrasiga. Samma med storleksmässigt?

2010-05-19 @ 21:56:36
URL: http://minriddagbok.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag vill också ha 105-klasser! Finns aldrig sådana här omkring. Behöver också klippa mig, kan inte ens reda ut tovorna nu, men det är ju så dyrt..Ang. asfalt! Visst är det super. Hellre för hårt än för mjukt! Jag rider ofta på asfalt och hårda grusvägar. Brukar dock inte trava så mycket på asfalt

2010-05-20 @ 13:50:05
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Matilda

Fin blogg =)Jag är en va finalisterna hos minriddagbok.blogg.se om veckan blogg, skulle bli så glad om du röstade på mig =)

http://minriddagbok.blogg.se/2010/may/finalisterna-i-veckans-blogg.html#comment

2010-05-21 @ 14:07:23
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0